Şimdi Ara

Zack06 PS3 Tema Calısmaları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
18.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay bee helal olsun ne diyelim mk harika duruyor benim tvde
  • Ellerine sağlık dostum. Super temalar.
  • begenmenıze sevındım arkadaslar
    kullandıgım butunm resımler 2048X1536 formatında tabı 1920x1080 e cevırerek yerlestırıyorum kalıtelı oluyor ve bu yaptıgım temaların hıcbırını kendıme yapmıyorum sadece sızlere ozel
  • Zack güzel bi fenerbahçe teması yapabilirmisin?
  • @zack06
    Hocam hiç yeni çalışma yok mu? Biraz hareketlilik getirmek lazım bu konuya

Bir de izninle, yaptığım bir temayı buraya eklemek istiyorum. Sorun olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

@zack06
    Hocam hiç yeni çalışma yok mu? Biraz hareketlilik getirmek lazım bu konuya

Bir de izninle, yaptığım bir temayı buraya eklemek istiyorum. Sorun olur mu?

Ne demek dostum tabıkıde ekleyebılırsın paylasmak guzeldır

not: eger wallpaper da ekleyeceksen SİMAGE seklınde eklersen sevınırım (sayfa acılırken kasılmasın) gerısı yanı yerlestırme seklı sana kalmıs beklıyorum
  • Hayır hocam, wallpaper eklemeyeceğim. Sadece temayı upload edeceğim.(Belki temadan bir görüntü eklerim.)
  • zack06
    kanka senden bi tema daha istiycem de şeyin psn oyunu varya crash commando onun temasını yaparmısın şimdiden çok sağol
  • eyvallah yaparım zaten bu aralar bı kac tane daha tema yapacagım

bıonıc commando
    dantes ınferno

yenılerden falan ortaya karısık yapacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

Hayır hocam, wallpaper eklemeyeceğim. Sadece temayı upload edeceğim.(Belki temadan bir görüntü eklerim.)

beklemedeyım ıstedıgın sekılde ıstedıgını ekleyebılırsın
  • Teşekkürler hocam. Uzun uğraşlar sonucunda hedefime ulaştım. Aslında temayı sıfırdan yapmadım. Varolan temalardan beğendiğim ikonları seçtim ve sevdiğim wallpaperları koydum. Umarım beğenirsiniz, ilk tema çalışmam çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum.
    Link:http://****.com/files/242347156/Karisik_Tema_v2.p3t.html

Zack06 PS3 Tema Calısmaları
  • temandakı resımler boyle ıse guzel gorunuyor ama bende lcd olmadıgı ıcın deneyemıyorum arkadalsr kullanınca yrumlarını yazarlar

ayrıca hengı programı kullanıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: zack06

temandakı resımler boyle ıse guzel gorunuyor ama bende lcd olmadıgı ıcın deneyemıyorum arkadalsr kullanınca yrumlarını yazarlar

Teşekkürler hocam Program olarak linkini vereceğim sitedeki programı kullanıyorum. Tüm programların isimleri birbirinin aynısı veya benzeri olduğu için, siteyi vermek istedim.

Link
  • quote:

temandakı resımler boyle ıse guzel gorunuyor ama bende lcd olmadıgı ıcın deneyemıyorum arkadalsr kullanınca yrumlarını yazarlar

Teşekkürler hocam Program olarak linkini vereceğim sitedeki programı kullanıyorum. Tüm programların isimleri birbirinin aynısı veya benzeri olduğu için, siteyi vermek istedim.

Link

Not: Hocam, senin eklediğin temalardan da birkaç resim kullandım. Umarım sorun olmaz.
  • dedıgın prgramı kurdum pc ye keske kurmaz olaydım ıllet ettı benı sıldım program ekle kaldırdan gıtmıyor gıtmeyen programlar ıcın program kullanıyorum yınede gıtmıyor regedıttende kaldır yıne gıtmıyor ne ıllet bır programmıs hem zaten kullanamamıstım suan ıcın builder olanını kullanıyorum cok guzel ve kolay tam tema yapma programı..

sonrakı temalerında kolay gelsın sana

Hocam, senin eklediğin temalardan da birkaç resim kullandım. Umarım sorun olmaz.
    yok kardes ne sorunu begendıgını kullanabılrsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 8 Haziran 2009; 22:46:59 >
  • quote:

dedıgın prgramı kurdum pc ye keske kurmaz olaydım ıllet ettı benı sıldım program ekle kaldırdan gıtmıyor gıtmeyen programlar ıcın program kullanıyorum yınede gıtmıyor regedıttende kaldır yıne gıtmıyor ne ıllet bır programmıs hem zaten kullanamamıstım suan ıcın builder olanını kullanıyorum cok guzel ve kolay tam tema yapma programı..

sonrakı temalerında kolay gelsın sana

Hocam, senin eklediğin temalardan da birkaç resim kullandım. Umarım sorun olmaz.
    yok kardes ne sorunu begendıgını kullanabılrsın

Allah allah, ben bugün tam 3 kere silip tekrar kurdum programı. Kusura bakma, pc'ni yaralamış oldum, üzgünüm. Ama bende böyle birşey olmamıştı. Senin bahsettiğin program bu mu? Eğer buysa, aynı programdan yapıyoruz demektir zaten.
  • Theme Builder 2.5 full kullanıyorum
    elbet bırgun sılınecek umuduyla bır tane uyuz program yuzunden format atmaya nıyetım yok
    bende var bıseyler bılıyorum da saglam bır pc ustunde calısıyorum cok sukur bı sorun yok sımdılık
    bu arada ben hep cevrım dısıyımdır msn de sormak ıstedıgın bırsey olursa konusuruz
  • quote:

Theme Builder 2.5 full kullanıyorum
    elbet bırgun sılınecek umuduyla bır tane uyuz program yuzunden format atmaya nıyetım yok
    bende var bıseyler bılıyorum da saglam bır pc ustunde calısıyorum cok sukur bı sorun yok sımdılık
    bu arada ben hep cevrım dısıyımdır msn de sormak ıstedıgın bırsey olursa konusuruz

Ok hocam teşekkürler. Msn ekledim zaten. Söylediğin programa bir bakayım, merak ettim şimdi
  • Arkadaşlar, bu aralar hiçbirşeyi beğenemiyorum Hiçbir temayı 5-10 dk'dan fazla kullanamıyorum. Ayrıca yaz tatili başladı ama hala hangi oyunları alacağıma karar veremedim. Lütfen yardım edin bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince*

Abim,Prince of Persia ve God of War Temaları için çok teşekkürler..Eline sağlık.

Temalar nerde .

quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

Dostum konu ile çok güzel ilgileniyorsun. Konuyu PS3 temaları diye değiştirirsen çok iyi olur. Sadece FF teması yok çünkü.

Dead Space resimleri çok fena.

Resimler mi silinmiş? Ben neden FF teması, GoW resimleri ve bluray bir filmdekinden başka resim görmüyorum(İlk sayfayı kastediyorum)?

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

5 dakıkaya kadar GT5 Temasını eklıyecem
    Lost Planet kardes kusura bakma bıraz gecıkecek GT5 den sonra hemen eklıyorum

2 saate bi tema hazırlıyor adam .
    quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

çok saol ellerine sağlık. artık ps3 oyunlarına konsantre 0 olacak killzone2 multide headshot yapabilirsiniz

Adamın amacı başkaymış .
    quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Cammy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 17 Kasım 2009; 20:20:29 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.