Yav insan kendi yaptığı temaları yedeklemez mi dur bende olanları yükleyeyim, bir ara bir arızada dosyalar silinmişti ondan elimde birkaç tane var sadece maalesef. :((
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenic
Yav insan kendi yaptığı temaları yedeklemez mi dur bende olanları yükleyeyim, bir ara bir arızada dosyalar silinmişti ondan elimde birkaç tane var sadece maalesef. :((
Eline sağlık dostum MÜKEMMEL gözüküyor. Ya bu resimler neye göre değişiyor bu arada? Ben UPlay'den PoP teması indirmiştim onda da resimler değişiyordu da merak ettim.
dostum psn'e - internete -vs... gibi yerlere girince otomatik değişir yada teheme settinge gir ordan temayı tekrar tekrar seç değişir
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
dostum psn'e - internete -vs... gibi yerlere girince otomatik değişir yada teheme settinge gir ordan temayı tekrar tekrar seç değişir
Teşekkür ederim dostum. Ama kötü olmuş bu, keşke Ps3'ü sadece kapatıp açınca da değilse. Ya da oyundan çıkınca falan.
ps3 ü kapatıp açınca oyundan çıkıncada değişiyor tabi bunu soruyosan
quote:
ps3 ü kapatıp açınca oyundan çıkıncada değişiyor tabi bunu soruyosan
O zaman hemen indireliiim.
zack 06 şööle menü yazılarının okuna bilirliği iyi olan bi BC2 temeası yapsan dadından yenmez bi sürü bc2 ci de direk indirir bence
quote:
Orijinalden alıntı: -Klopacius-
zack 06 şööle menü yazılarının okuna bilirliği iyi olan bi BC2 temeası yapsan dadından yenmez bi sürü bc2 ci de direk indirir bence
bir ara ayarlayayım bakalım
Ellerine sağlık zack rica etsem bana şöyle sade bir çarşı teması yaparmısın boş olduğunda yaparsan sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: gamemonster957-12
Ellerine sağlık zack rica etsem bana şöyle sade bir çarşı teması yaparmısın boş olduğunda yaparsan sevinirim.
kardeş özel istekleri sonra yapıyorum öncelikli olarak oyunlar
Tamam önemli değil sen ne zaman istersen yaparsın.
quote:
kardeş çarşıdan kastın BJK teması mı eğer buysa zaten bi bu eksik kaldı fenerbahçe ve galatasaray yaptım bjk de yaparız tam olur
Galatasaray teması'nın linkini rica edebilir miyim?
quote:
quote:
kardeş çarşıdan kastın BJK teması mı eğer buysa zaten bi bu eksik kaldı fenerbahçe ve galatasaray yaptım bjk de yaparız tam olur
@zack06 hocam bazı sitelerden bulduğum çok güzel temalar var buraya eklesem ayıp olurmu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: ArdaTuran#10
kardeş rapidde eklediklerim nasıl oluyrsa hemen siliniyor bi süresimi var anlamadım gitti ama emin ol en kısa zamanda GS-FB ve BJK temasını hazırlayacam belkşi şimdi başlayabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
quote:
quote:
@zack06 hocam bazı sitelerden bulduğum çok güzel temalar var buraya eklesem ayıp olurmu acaba
evet hocam biraz ayıp olur buraya sadece kendi yaptıklarımı ekliyorum ama eklemek istersen benim açmış olduğum bu başlık altında paylaşabilirsin
kardeş rapidde eklediklerim nasıl oluyrsa hemen siliniyor bi süresimi var anlamadım gitti ama emin ol en kısa zamanda GS-FB ve BJK temasını hazırlayacam belkşi şimdi başlayabilirim
Free hesap ile yüklüyorsan indirme sayısında bir sınırı var. Premium hesabı olan biri yüklese sorun olmaz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
quote:
quote:
evet hocam biraz ayıp olur buraya sadece kendi yaptıklarımı ekliyorum ama eklemek istersen benim açmış olduğum bu başlık altında paylaşabilirsin