Şimdi Ara

Zack06 PS3 Tema Calısmaları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
1
Favori
18.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

Tamam önemli değil sen ne zaman istersen yaparsın.

kardeş çarşıdan kastın BJK teması mı eğer buysa zaten bi bu eksik kaldı fenerbahçe ve galatasaray yaptım bjk de yaparız tam olur

Evet beşiktaş teması yaparsan çok sevinirim.
  • Çok teşekkürler ellerine sağlık hepsi süper
  • bc2 teması çok güzel olmuş sağolasın zack06
  • Bugun galatasaray teması yapacagım
  • ps3'e nasıl atabilirim bunu.oluşturacağım bir klasör var mı yoksa direk bir klasöre mi atmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz86

ps3'e nasıl atabilirim bunu.oluşturacağım bir klasör var mı yoksa direk bir klasöre mi atmalıyım

Zack06 PS3 Tema Calısmaları

• GS teması isteyen arkadaş sanırım beğenmedi temayı :(
  • zack kardesim temalarını buyuk bir iştahla takip ediyorum ama bir ricam olabilir mi diye sormadan edemeyecegım.star wars filminin güzel sahnelerini iceren tema yapabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR-SE

zack kardesim temalarını buyuk bir iştahla takip ediyorum ama bir ricam olabilir mi diye sormadan edemeyecegım.star wars filminin güzel sahnelerini iceren tema yapabilir misin

Şuan bir tema yapıyorum istediğin resimler varsa ve o resimlerin linki varsa ver yaparız ayıpsın
  • silindi..rapid'e yükleyip atarım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şen Pp -- 28 Ağustos 2010; 0:50:00 >
  • quote:

tamam ben resimleri atarım buraya ama resimler 1024x768 çözünürlüğünde

yok buraya atma rar la rapıd lınkını pm olarak at

yalnız resımlerı 1920x1080 yapınca bosluklara sıyah serıt cekıyor (ne kadar bosluk varsa orayı dolduruyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 28 Ağustos 2010; 0:41:36 >
  • şahane olmuş coşkun . ellerine sağlık kanka
  • Ar-Se Dostum resimleri aldım istersen silebilirsin çünkü sayfada resimler olunca açılması sorun oluyor kasılıyor

bırde Barış Manço temasına bakarsan sıyah serıt hakkında ne demek ıstedıgımı anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

şahane olmuş coşkun . ellerine sağlık kanka

Teşekkürler Dostum

Ar-Se dostum resimler çok küçük yav nettin sen bende büyük zannettim istersen resimleri ben seçeyim (zevkime güvenebilirsin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 28 Ağustos 2010; 2:11:08 >
  • yok hocam zahmet vermek istemem ben bulmaya çalışayım olmazsa olmaz.zaten tema yapacaksın vaktini alacagım bir de resimleri sana aratamam
  • quote:

yok hocam zahmet vermek istemem ben bulmaya çalışayım olmazsa olmaz.zaten tema yapacaksın vaktini alacagım bir de resimleri sana aratamam

Tamam ben hallettim resimleri buldum senin yolladıklarının 1920x1080 çözünürlüklü olanlarını ve birsürü buldum emin ol hoşuna gidecek

Yapman gereken biraz beklemek :))
  • tamam abi bekliyorum.
  • Arkadaşları destekliyorum Beşiktaş taması isterük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Arkadaşları destekliyorum Beşiktaş taması isterük.

Ula yukarı bak yaptım ya Beşiktaş teması daha neyini yapayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Arkadaşları destekliyorum Beşiktaş taması isterük.

Ula yukarı bak yaptım ya Beşiktaş teması daha neyini yapayım..

Pardon uykulu uykulu gözümden kaçmış, ellerine sağlık o zaman. İmzanı değiştir RPG Master'ın altına bir de Tema Master yaz.

Biraz konu dışı olacak ama Ankara'ya gelme konusunda büyük adımlar attım, detayları msn'den paylaşırım, sorunları çözüyoruz sanırım kanka.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.