Şimdi Ara

Zafer partisi nasıl bu kadar düşük alıyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet sanıldığından çok daha düşük oy aldı. Ama neticede yeni bir parti ve bu bir belediye seçimiydi. Açıkçaso bu parti için önemli olan genel seçimdir. Aslında zaten en önemli seçim genel seçimdir, belediye seçimine fazla önem verildiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

Bence izledikleri siyaseti fazla küçümseyip basite indirgemişsin.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

MHP sindirildi işte, oradan dağılanlar, kovulanlar da böyle radikalleştiler veya zaten öyleydiler de zincirlerinden kurtulunca açığa çıktılar. Mülteci sorununu herhangi büyük bir parti çözeceğini vadetsin, meclise yalandan göstermelik iki üç düzenleme getirsin, Zafer'e oy vermek için hiçbir sebep kalmıyor, direkt siyasetten silinecek bir parti.

• zafer partisi 1.parti olsaydı mülteci sorununu kısa zamanda çözmek istiyordu. Ne yani bu sorunu çözdükten sonra sonra hiçbir amacı kalmayacak mıydı? mültecileri gönderdik hadi partiyi kapatıp gidelim mi diyeceklerdi? nasıl bir mantık bu ya...

• Ne okuduğunu anlamamışsın bile, üzüldüm. Bol bol kitap okumanı tavsiye ediyorum, eğer tavsiyemin bir değeri var ise.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

ergen ergen konuşmalar.... devam et böyle sen...

• Sığınmacı sorununu herhangi bir büyük partinin çözeceğini ya da çözmeye çalışacağını sanmıyorum. Sorun epey kronikleşti akepe ve akepeliler sayesinde. O yüzden bu parti silinmeden devam eder gibime geliyor. Sığınmacı konusundaki demeçleri ve tavırları ırkçılık sayılmaz. Ayrıca milliyetçilik ırkçılık değildir. Parti içinde ırkçılığa varan şeyler söylemiş olan varsa bilemem tabii.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.