Şimdi Ara

Zafer partisi nasıl bu kadar düşük alıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ergenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafer partisi nasıl bu kadar düşük alıyor?

Seçmen yaşı 12'ye indirilsin zafer partisi tek başına iktidara gelir. (Forumdaki tırt ve arkadaşları bu yaş dilimine dahil edilmiştir)

• HAYAT BİTTİİ H kullanıcısına yanıt

Yok hocam direk onunla alakası yok. İyi bir teşkilatı olmadığı için seçmene güven verdi. Sadece sosyal medya ile olmadığı için tökezledi.

• Ümit Özdağ ne zaman istifa ediyor? Hani koltuğa yapışmayacaktı!

• Bir dönem Besim Tibuk rüzgarı vardı. Herkes adama hak veriyordu ama oy vermiyordu. Ama o dönem AKP çıktı, kendisine çok da ters olmayan politikalar izledi, ülkeyi düzlüğe çıkarttı, istikrar getirdi, LDP silindi gitti.

Bugün Zafer partisinin en önemli söylemi Mülteci sorunu üzerine. Bu sorun azalmadığı gibi büyüyor. Bu sorun büyüdükçe zafer partisi akla gelecektir.
    Bu seçim belediye seçimiydi. Seçmenin de seçilenin de gündemi, motivasyonu farklıydı.

• Milliyetçiler böyle konuşmaya başlayıp, geniş yaylı bir orta-asya turu attırıp sonra da ustalıkla bizi arap yarımadasıyla akraba ediyorlar. 50'lerden beri hep böyle oldu. AKP'den şikayet ediyorsanız eğer, bu zaten milliyetçilerin sonucu. Daha 70'ler bitmeden bizim güçlü pasaportumuzu kısıtlayanlar dış güçler veya muhafazakarlar değil bizim milliyetçiler oldu. İzolasyonist politikanın sonucu haddinden fazla muhafazakarlık oldu.

Bu adamlar çağdaş görünseler de neye sebep olacaklarını artık görüyorum, gözleri muhafazakar bakıyor. Çünkü örgün eğitimde tarih kitaplarımızda basitleştirilmiş olarak yazanlar, kamuoyunda çalışmıyor. Bizim çok daha karışık bir tarihimiz var. İki adım ötesini görebiliyorum. Gençken ben de göremezdim, idealizmlerini takdir ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 1 Nisan 2024; 13:40:50 >
  • Bu Türk milleti olarak bizim ayıbımız. Bakın daha bu seçimde İstanbul Esenyurt belediyesi için PKK sempatizanı bir aday gidip CHP den seçime girdi ve Esenyurtu birleşik oylarla kazandılar. Mazbatasını alır almaz DEM'e geçecek.

İstanbulun en kalabalık ilçelerinden biri Esenyurt bütün geliri nereye gidecek?

Peki biz ne yaptık bu durum karşısında? Türkler olarak? Hiiççç.. Öyle mal mal bakıyoruz. Adamlar her geçen gün çıkarlarını sağlama alıp daha fazlasına sahip oluyorlar.

Onlara kızmaya gerek yok onlar zaten kendi amacına yönelik devam ediyor biz ne yapıyoruz peki?

Buyur Türkçü parti Zafer.. Oy oranına bakıyoruz %2... Rezillik değil de nedir ?

Bu adamlar paintle harita çizip buralar Kürdistan toprakları diye ortada geziyorlardı.. Arada bir İstanbul'u da ekliyorlardı haritalarına. Şimdi bakıyoruz ki 1 adım daha yaklaşmışlar hedeflerine.. Tebrik ederim Türk halkımızı :)

• Treth kullanıcısına yanıt

Dindarlık ve milliyetçilik düşük ıq belirtisidir. Tas kafalığı bırakın artık böyle yapa yapa şimdi orta asyadaki insanlar bile türk değiliz özbeğiz kazağız diyor. İki gelinimiz orta asyalı onlara bile türksünüz dediğimizde küfür duymuş gibi tepki veriyorlar. Faşit bir kürdün (ziya gökalp)ortaya attığı bu kavram yüzünde dünyanın her yerinde öçü gibi görüyorlar bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehxpal -- 1 Nisan 2024; 14:4:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehxpal

Dindarlık ve milliyetçilik düşük ıq belirtisidir. Tas kafalığı bırakın artık böyle yapa yapa şimdi orta asyadaki insanlar bile türk değiliz özbeğiz kazağız diyor. İki gelinimiz orta asyalı onlara bile türksünüz dediğimizde küfür duymuş gibi tepki veriyorlar. Faşit bir kürdün (ziya gökalp)ortaya attığı bu kavram yüzünde dünyanın her yerinde öçü gibi görüyorlar bizi

Atatürk Türk milliyetçisi idi. Demek ki senin söyleminden yola cikarak düşük zekalıydı..

Nelere laf anlatıyorum zamana yazık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Zafer partisi ırkçı değildir. Ülkemizde kaçak göçmen istemiyoruz, üniveristelerimize yabancı öğrencilerin yös gibi sınavlarla veya sınavsız şekilde doldurulmasını istemiyoruz. Ülkemiz küresel güçler tarafından göç merkezi haline getirilmeye çalışılıyor ve bunun bedeli olarak tayland gibi paralı asker turizmi ve arjantin venezuella gibi batık bir yer haline gelmek olacaktır. Bu süreç körfez savaşıyla başladı ve devam ediyor. Ülkemde ne olduğu belli olmayan insanların gezmesini istemiyorum. Daha geçen Rusyada terör eylemi gerçekleştiren daeşli Türkiyeden geçmiş. Bu bile aslında göçmen sorununun ne kadar bizim için riskli olduğunu gösterir.

• Treth yine ne bos yapmis bakmadim..
    Kesin aglamistir hep sizmi kazanicaksiniz oyle borsey dusunuyosaniz gidiceksiniz irana rusyaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 1 Nisan 2024; 15:26:0 >
  • Seçimlerin kaderini ülkücüler belirledi, toplam %25 oyla istediklerini iktidar yapıyorlar. Mhp, İyi, Zafer oyları toplamı bu seçim düştü, kalan oylar Chp ye gitti, hem de baya bi oy.

Keşke aynı iradeyi önceki seçimde gösterselerdi, şimdi durum farklı olurdu ama yine de iyi, demek artık yavaşta olsa değişim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyadaki ZP rolü yapan trollerin zafere oy atacagını düşünmüyordunuz degil mi? Zattiri ZORT kuşagından birkaç ergeni kandırdılar, %1'i alıp oturdugunuz aşagı. Olan bu.

• Bu forumu bulup girebilen genç teknolojiden anlayan kesime göre bakarsak Zafer iktidar olmalıydı. Anadolunun dağında yaşayan hacı dayıların zafer diye bir parti olduğundan haberi dahi yoktur..

• Treth kullanıcısına yanıt

İşte ıq belirlemişsin , verecek cevap olmayınca da Atatürke sığınmışsın . Atatürk hayatı boyunca senin gibilerle uğraştı.

ayrıca Ümit özdağ

bu adam takıntılı

hitler gibi

**** gibi

bu adam bu konuyu saplantı yaptı

bunun aynen **** gibi bir hücreye kapatılıp izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum gelecekte bunun peşinde olanların ülkeyi karıştıracak potansiyele sahip olduğunu biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mehxpal

İşte ıq belirlemişsin , verecek cevap olmayınca da Atatürke sığınmışsın . Atatürk hayatı boyunca senin gibilerle uğraştı.

ayrıca Ümit özdağ

bu adam takıntılı

hitler gibi

**** gibi

bu adam bu konuyu saplantı yaptı

bunun aynen **** gibi bir hücreye kapatılıp izole edilmesi gerektiğini düşünüyorum gelecekte bunun peşinde olanların ülkeyi karıştıracak potansiyele sahip olduğunu biliyorum

Bu Bir sığınma değil en basitinden örnek bir kere milliyetçilik dusuk iq önermesi bile düşük zeka belirtisi zaten ;)

• Yenilenmiş ülkücü partisi ne hayır bekliyorsun ki bunlardan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp seçmeni yüzünden oldu, muhaliflerin çoğu biliyor ki akp seçmeni geberse yine aynı tarafa oy verecek, bu yüzden muhalifler desteklediği parti yerine en çok oy alacağını düşündüğü chp ve dem partiye oy verdiler...

yani mantıklı olanda bu değil miydi zaten? ve başarılı da olmadı mı? ee peki neden böyle saçma sapan konu açıp neyi sorguluyorsun ki? yani akp nin belediyeleri kaybetmesine mi üzüldün yoksa? öyle anlaşılıyor.

ortalık normale dönünce herkes desteklediği ideolojiye oy verir ama normal bir ortam yok şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 1 Nisan 2024; 22:40:44 >
  • Twitter’da TikTok ergen veletlerin ilgi gösterdiğini anlamayan biri anca ergen velettir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.