Şimdi Ara

Zagara Cekilisi - Son Katilim 16.08 - 3. Cekilis - Sonuclandi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çekilişe katılmak istiyorum fake değilim kesinlikle eski mesajlarıma bakabilirsin eve gidince hesabımla ilgili bilgileri atarım buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmak isterim çıkmaz ama :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BartholomeW

Katılmak isterim çıkmaz ama :(

Ekledim bol sans.

• Düzenleme: Bir kisiyi cekilise eklemeyi unutarak cekilisi gerceklestirdigim icin adil bir cekilis olmadi. O yüzden bu mesajdaki cekilis sonucu gecersizdir.

gecen sefer de oldugu gibi bu sefer de cekilisyap.com üzerinde konu basligini direkt kopyala yapistir yaparak gerceklestirdigim %100 güvenli cekilis sonuclandi.

https://www.cekilisyap.com/zagara-cekilisi-son-katilim-1608-3-cekilis

Bir sonraki cekiliste görüsmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Möcker -- 17 Ağustos 2015; 1:33:10 >

• benim nick yok neyse kazanan arkadaş hayrını görsün :D N1kaS#2202 akşam saatlerinde açığım ekleyin
  • quote:

benim nick yok neyse kazanan arkadaş hayrını görsün :D N1kaS#2202 akşam saatlerinde açığım ekleyin

Cok pardon. Sizi atlamisim. Bu sartlarda eski cekilis gecersiz sayiliyor. Tekrardan cekilis yaptim ve kazanan/yedek su sekilde:

https://www.cekilisyap.com/zagara-cekilisi-son-katilim-1608-3-cekilis-sonuclandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Möcker -- 17 Ağustos 2015; 2:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Möcker

quote:

benim nick yok neyse kazanan arkadaş hayrını görsün :D N1kaS#2202 akşam saatlerinde açığım ekleyin

Cok pardon. Sizi atlamisim. Bu sartlarda eski cekilis gecersiz sayiliyor. Tekrardan cekilis yaptim ve kazanan/yedek su sekilde:

https://www.cekilisyap.com/zagara-cekilisi-son-katilim-1608-3-cekilis-sonuclandi

Zagara oyunda işlevi gerekse benim sevdiğim karakterlerden biri olması sebebiyle hep almak istediğim bir heroydu. Ama bir türlü para ayırıpta alamamıştım. Güzel oldu teşekkür ederim herşeyin bir ilki vardır derler bende ilk kez bir çekilişin talihlisi oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun hocam, tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

Hayırlı olsun hocam, tebrikler.

Teşekkür ederim hocam. Darısı sizin başınıza

• Möcker kullanıcısına yanıt
     Zagara Cekilisi - Son Katilim 16.08 - 3. Cekilis - Sonuclandi[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitaptakikurt -- 17 Ağustos 2015; 12:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitaptakikurt

2 tane Zagara kodu gönderdim. Bir tanesini ben kendi hesabimda kullanmistim o yüzden gecersiz. Digeri ise senin icin. Deneyerek bulursun artik. Keyifli oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Möcker

quote:

Orijinalden alıntı: kitaptakikurt

2 tane Zagara kodu gönderdim. Bir tanesini ben kendi hesabimda kullanmistim o yüzden gecersiz. Digeri ise senin icin. Deneyerek bulursun artik. Keyifli oyunlar.

Kodu kullandım teşekkür ederim tekrardan :) darısı diğer arkadaşların başına :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.