çirkeflikte bülenttir tabiki yoksa çok sert bir oyuncu değildi bülent, lugano sertlik yapıyor vuruyor doğru ama ben açıkçası 2 metre yanından adam kayarak geçtiğinde yüzüne tutarak yere yalandan atlayıp debelendiğini bilmem lugano nun en azından hatırlamıyorum varsa böyle birşey tabi uyarın beni
zago ise ayrı bir meseleydi, lugano sertliği futbol için daha doğrusu savunma için yapıyor, rakibi bezdiriyor öyle yada böyle, bülent çirkeflikleri takımına avantaj sağlamak için yapıyordu, karşı takıma verdireceği kartlar avantajdı ama zago sanki zevk uğruna vuruyordu, geçirdiği adamı çekip indirebilecekken şöyle bi geçiriyim de şeklim olsun misali bi basıyordu arkadan adamın feleğini şaşırtıyordu, göstere göstere kırmızılık hareket yapıyordu
quote:
Orjinalden alıntı: sddecar
en cirkefi zago en profesyoneli lugano en iyisi bulent kaptan
yuh bülent bunların içinde en çirkefi belki türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en çirkefi. herif 90dk da 150000 çeşit küfür etme 6 kişiyle dalaşma kapasitesine sahipti.
Blica
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
ama zago sanki zevk uğruna vuruyordu, geçirdiği adamı çekip indirebilecekken şöyle bi geçiriyim de şeklim olsun misali bi basıyordu arkadan adamın feleğini şaşırtıyordu
lugano 1 numaralı kasap allah'ın chucky si
kasap olarak lugano iyi olarak bülent
ama türkiye ligine gelmiş geçmiş en iyi stoper popescudur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme