şu ana kadar gördüğünüz sert defans futbolcusu hangisiydi.
bülent korkmaz luganoda çok agresif futbol ile alakası yok
Lugano .
tamam hiç biri değil sensin
En iyi değil, en sert....
Onun için Lugano
Lugano en sert en hırslı ve en agresif..
bülent korkmaz diyorum ben,lugano nun futbol ile alakası yok zago da bülent e yaklaşamaz sertlikte,,Beşiktaş da eskiden recep vardı takoz recep onun gibi sertini görmedim daha,,
futbolla alakası olmadıgından defans olmasına ragmen her sene 10 gol atıyor..
serti bilmemde zago çok kötü niyetli bir topçuydu.bjk şampiyon olduğu sezon kaç kişiyi biçti.bülentte sertlikten ziyade itiraz çok.
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
futbolla alakası olmadıgından defans olmasına ragmen her sene 10 gol atıyor..
Ona bakılırsa Bülentinde Orta sahadan golü var ...
Bu defanslık onla ölcülemez cirkeflik dersen lugano 1. ama tecrübe kariyer ve kedakarlık dersen Bülent 1.
kesinlikle bülent iyi bir futbolcuydu ben bülent kötü demedimki bülentin hala 19 metreden kafa ile attıgı golu unutamam.. ama kalkıp lugano futbolcu degil diyen varsa high defination bir sistemle izlemeliler derim :)
Zaga tatlı-sert oynardı, çaktırmadan basardı yani ve çok profesyonel çakardı
quote:
kesinlikle bülent iyi bir futbolcuydu ben bülent kötü demedimki bülentin hala 19 metreden kafa ile attıgı golu unutamam.. ama kalkıp lugano futbolcu degil diyen varsa high defination bir sistemle izlemeliler derim :)
Bende luganoya birşey demedim zaten suan Fenerden Gs ye gelmesini istediğin 2 oyuncudan biridir ( diğeride gökhan) ama aşırı cirkeff yok rakibin sacını çeker yok hareket yapar bu çok anti-pati toplamasına sebeb oluyor .
quote:
bi de kemalettinin kafa golü var ceza sahası dısından hayrettindi galiba kaleci
black eger gs da oynasa kesinlikle hopoturup hop kaldırırdı senide..
lugano sadece bir futbolcu deil bir ruh..
;)
quote:
black eger gs da oynasa kesinlikle hopoturup hop kaldırırdı senide..
lugano sadece bir futbolcu deil bir ruh..
;)
Aman aman o ruhtan bizde çok var artık zarar vermeye basladı bazıları
Sabri ve Hasan bunlar luganodanda öte luganonunki bir oyun sitili bunlarınki Gs ye olan aşk ...
Ama gerçekten bak ben hayatımda en çok küfürü burda Eskişehirspor - Fenerbahce macında ettiğimi hatırlıyorum Lugano gelip arkadan Serdarın sacını çekmıstı hakemde görmemişti :)
en cirkefi zago en profesyoneli lugano en iyisi bulent kaptan
quote:
Orjinalden alıntı: sddecar
en cirkefi zago en profesyoneli lugano en iyisi bulent kaptan
Bence çirkeflik konusunda kimse Bülentin eline su dökemez. Bülent Sert bir defans oyuncusu değildi.Sadece ağzı çok küfür yapardı.