bencede sen bunuda alma ben zalman aldim sinir oldum. tamam sessiz bir fan ama kesinlik´le oc fani falan degil. sessiz sistem isteyenlerin tercihi olabilir sadece oc cilerin degil. yol yakinken don derim. bahsettigin fan var ama cpu 60 larda geziyor ustelik 5 fanda kasada var
bende de 3.2e prescot war ama spark 7 ile bile overclockda bile 60a çıkmadı walla.. aopen h6oo kasa war iki kendi fanıyla.. bi sorunun olmasın..
Arkadaşlar Türkiye de Zalman neredeyse yok. LGA platformuna da uygun şekilde yeni sürüm gelecekmiş Kasım sonunda. Evren Limited (Zalman Türkiye Dist.) den bilgi alabilirsiniz bu konuda. Dijitalde 20 Kasımda girecek diyor.
bende de 3.2 E var, bende yapacam bi O.C. ama :) ekran kartim gelmesi lazim Standart fan i var uzerinde, walla onu takmakla bayagi ugrastim, baska fanla degistirmem :) Ne kadar izin veriyorsa o kadar yaparim,
Yuklu durumda max. 48 dereceyi gosterdi. O.C. ile 55 e kadar ciksa bir sorun yaratmaz herhalde di mi ?
Voltaj fsb yi falan nasil ayarliyayim bi de :) kaca kadar deneyebildiniz
Bende Zalman 7000A-Cu var 2.8@3.5 800mhz de sıcaklık 38-39 aralığında ( normal modda) ben kesinlikle memnunum tavsiye ederim. Sesten rahatsızlık duyarsanız fan mate yardımı ile kontrollü bir biçimde sesi en aza indirmek mümkün AYRICA TEST SONUÇLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNhttp://forum.donanimhaber.com/m_938449/mpage_1/key_//tm.htm#938449
Aopen H600b lere uyuyor mu zalman ? Sanki uymuyor diye bir seyler animsiyorum ama
Ben aopen marka kasaya dün sistemi aktardım herhangi bir uymsuzluk yaşamadım maşallahı var aman göz değmesin
quote:
Orjinalden alıntı: Ranilin
Aopen H600b lere uyuyor mu zalman ? Sanki uymuyor diye bir seyler animsiyorum ama
niye uymasın ki çok büyük kasa
Bilmiyorum. Yuzeyi cok genis oldugundan yapraklar psu ya degiyor denmisti..
hah işte yaprakların psu ya degmesinden ben de korkuyorum (alacam elimde kalacak diye) o yüzden tereddütteyim.. Asus ta-210 + Epox 8rda+ kullanan bilen??
H600B ve A7N8X Deluxe hiç problem çıkmadı. Kasa dışında cpu socket'inin anakart üzerindeki yeride önemli. Çok yukarda olursa tabiki PSU ile problem çıkabilir.
Bu arada acaba satmak istesem ne kadar verirsiniz. 2 ay kullanıldı :)
neyi satıyosun Rigorous ? cnps7000b mi?
zalman 7000b cu hava üflüyormu çekiyormu? bende spark7 war çekiyor..
kasada air guide war..
üfleyen fan mı çeken fanmı daha faydalı olur?
üfleyen fan cpu yu sogutamaz... fan heatsinke dogru hava ceker.
zalmanin sitesinde sogutucularin hangi anakartlarla uyumlu hangileri ile uyumsuz oldugu belirtiliyor ordan bakabilir mrk eden. http://www.zalman.co.kr/
EHEHEH epey olmuş walla o günlerde almıştım fanı hala kullanıyorum p4p8x-se anakart ile uyumlu hem kasa fazla bi etki etmez bu işte..
neyse gözlerim doldu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme