Şimdi Ara

Thermalright IFX-14 Heatsink Cpu Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler Thermalright IFX-14 Heatsink Cpu Soğutucu almayı düşünüyorum sizce nasıl bii soğutucu kullanan veya bilgi olan varmı
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700320

• 1)öncelikle yanlış yere açmışsın konuyu
    2)sistemin hakkında biraz bilgi verirsen ve soğutucuyu ne amaçla kullanacağınıda söylersen daha yardımcı olabilirim
  • walla daha nereye açayım işlemci fanından bahsadiyorum sitemim Q9550 mushkin 2x2 1066 mhz asus p5Q deluxe hd4870x2
  • Hava soğutma bölümüne açıcaktın hocam, neyse sana tavsiyem imzamda aldıgım sunbeam core contack freezer, işini rahatlıkla görür, Thermalright IFX-14 rakip bile olamaz...
  • sessiz etkili bi çözüm istiysan cooler master gemini yi tawsiye ederim.. ister pasif olarak kullan istersen sessiz iki tane 12 lik fan takıp kullan her halikarda çok etkili..
    bunun yanısıra evimde kullandığım cooler master hyper-uc ona da bakmanda yarar war gerçekten kaliteli bi ürün..
  • ben akasa-965 kullanıyorum tavsiye ederim hem stock fan ile aynı seste hemde soğutması baya bi iyi benim sistemde imzamda yazıyor kesinlikle tavsiye ederim fiyat\performans olarak süper bi soğutucu
    yada sunbeam contackt freezer de işini görür sanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sultanomar

1)öncelikle yanlış yere açmışsın konuyu
    2)sistemin hakkında biraz bilgi verirsen ve soğutucuyu ne amaçla kullanacağınıda söylersen daha yardımcı olabilirim

Doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.