Şimdi Ara

.:: Zalman CNPS 10X Extreme Kullanıcı İncelemesi::. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uyumyasasi

quote:

Orijinalden alıntı: fundin

quote:

Orijinalden alıntı: uyumyasasi

bu ürün Otomatik hızlanıp yavaşlayabiliyor mu? ben bu işi manuel yapmakla uğraşmak istemiyorum. Zalmanların çoğu modeli bunu yapmıyor diye biliyorum yanılıyor muyum?

otomatik sıcaklığa göre kendini ayarlayabilen bi yapıda fanı

hocam emin misin bunun fan hızının otomatik olduğuna, zalman soğutucu kullanan bir ark. yazabilir mi acaba, net biilgimiz olsun. bir inceleme sitesinde bunların anakart tarafından otomatik olarak hızının ayarlanamadığı, 3 pin li yapıda olduğu yazıyordu. Sen bu ürünü daha önce kullandın mı?

evet eminim arkadaşta resimlerle cevap vermiş ayrıca

• Zalman CNPS 11X Extreme'in bundan farkı ne arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Zalman CNPS 11X Extreme'in bundan farkı ne arkadaşlar?

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/zalman-cnps11x-extreme_5.html

tablodan görebileceğin üzere soğutma performansı artırılmış hocam yanlış okumuşum mazur gör. karşılaştırma 10x performa ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fundin -- 21 Aralık 2011; 22:56:47 >

• merhaba arkadaşlar
    bende bu işlemci fanını kullanıyorum. fan kendi ekseni etrafında dönüyor. video aşağıda. normalmi bu ?

http://www.youtube.com/watch?v=ZnVoSsiwubk&feature=youtu.be

teşekkürler
  • ve sonunda bu fanla ilgili sorunu üretici firma ile temasa geçerek hallettim ( kore ve amerika ile ) . AMD kullanan arkadaşların dikkatine.

yazışmalar aşağıda. kısaca özetlersem, en altta ki kendi yazdığım metinde fanın dönme sorunundan ve bilgisayar özelliklerimden bahsederek kasama AMD Clips B ile sabitlendiğini , bu sebeplede fanın kendi ekseninde döndüğünü, fanın düşmesinden korktuğumu ve bu sebeple ekran kartına zarar verebileceğini söyledim. fanın dönmesi normalmi yoksa AMD Clips A ile sabitlemenin gerekip gerekmediğini sordum.
    koreden gelen cevapta ise bende kullanılan clips bir taratan diğer tarafa doğru oldu ve bu sebeple fanı sağa yada sola doğru döndürmeme imkan sağladı şeklinde. eğer cpu fanı sağ-sol yerine aşağı yukarı oynasaydı o zaman sorun teşkil edebileceğini söylüyorlar. fanın sağa ve sola sönmesinde sorun yokmuş.

aynı yazışmayı birde amerika şubelerine gönderdim. anakartım AM3 olduğundan Clips B yerine Clips A nın kullanılmasını tavsiye ediyorlar.

+++++++++++
    Hi,

Sorry for late reply

When the installation part is installed on CNPS10X EXTREME AMD CPU, we use a stanchion which is in the main board to installed.

using a clip to be installed from one side to another side, so you can move it to right and left.

if the cooler is moved up and down, it may cause some problem, but moving right and left is ok.

Regards.

Tech support/Zalman

From: Okan Daş []
    Sent: Tuesday, March 13, 2012 8:43 PM
    To: techsupport@zalman.co.kr
    Subject: Zalman CNPS10X Extreme Fixing

Dear Sirs;

Since October 2011, I am using ZALMAN cpu clooler CNPS10X Extreme with GIGABYTE 990FXA-UD3 AMD AM3+ Mainboard. I did not face any probleme since now and even in overload situations the cooler arrives to cool max 41 degrees, but I have a question about cpu clooler fixing: As you may see in the attached video that I have shoot personnaly, the cooler is not fixed enough, and may be moved 120 degrees by hand. I am not sure if it is normal but, i am concened about the fact that below of the cooler, my GPU stands. If it is a technical problem, i am affraid that the cooler damage the GPU by getting out of control.

I have seen that my cooler's fixing has been done by only Clip B. On the other hand Clip A and Backplate (that are generally used in the fixing) are not used as it is stated on the cooling plan that I found on Web.

I will be glad if you can give me a technical advice concerning my situation, if it is a problem, or a normal position.

http://www.youtube.com/watch?v=ZnVoSsiwubk&feature=youtu.be

Thank you in advance,

Best Regards,

Okan Das
    ++++++++++++

• cnps 11x de fan kontrol yok sanırım ?

birde bu nun fan kontrolünü nasıl dışarı çıkaracazki arkada boş yere delik açmak lazım ve öyle boşta durur kontrol aleti

zalman z9 kasada kullanacam bu arada 207 mm genişliği var sığar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Ağustos 2012; 11:42:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.