Bu gün q6600 bir sistem toplattım, cpu fanını bigtyhphoon 2 olarak ayrı bir dükkandan aldım. Ancak kasaya sığmadı, ben de ZALMAN CNPS 7500 ile değiştirmek zorunda kaldım. Monte eden yer sorun olmayacağını söyledi ancak kutusunda quad yazmıyor yalnız dual yazıyor. Bu oc de ya başka bir konuda sorun yaratır mı, montajda sorun çıkmadı.
Bence bir sorun çıkmaz. Isı değerlerini takip edin. Birkaç test yapın.Tehlikeli bir durum oluyorsa ki hiç sanmıyorum iade edersiniz.Benim 9700 kutusunda da quad yazmıyor. 9700 quad desteklemiyorsa ne destekliyor?
Haklısınız, asus pk5 se kutusunda da yalnız duo yazıyor, sanırım kutu baskıları eski ya da ürünler.
Hoca bende 7500 kullaniorum led modelini ben fan mate de 0 a getirip calistiriorum AMDX2 4400+ voltajli sistem bostayken 30 derece görüo hatta bostayken 20 ye indigini bile gördüm güzel fan ama fani sonladiginda cok ses cikario quad da sorun cikarmaz rahatlikla kullanirsin!..
Bende de 7000A var,netten bakıyorum dual core desteği var,yalnız quad için bişey yazmıyor.Ben bunu quad6600'e takabşlşr mşyşm,bir de ZM-CS1 clip gerekli yazıyor,bunu nasıl buluruz?
ZALMAN CNPS 7500 fanı 2 gün önce aldım..Ankart asus p5q modeli ve ne yazık ki fanı ne yaparsam yapayım takamadım..anakart elimde kalıcak diye korkuyorum..clip transistörlere geliyor ve yerine oturmuyor..bunu çözmenin bir yolu var mı?? yardım ederseniz sevinirim..