Şimdi Ara

Zalman nc-3000u sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 gün önce laptobum için nc3000u model soğutucu aldım.Fakat bana öyle geliyor ki soğutucu da bi sorun var.Rpm ayarı yüksekteyken daha az soğutuyor.Yani rpm ayarını düşüğe çektiğimde daha çok üflüyor gibi geliyor.Adaptörsüz kullanıyorum.Böyle bişey mümkün mü?

Ayrıca soğutucuya ait 2 usb kablosunu yanyana sokamıyorum.Çünkü kafa plastikleri çok kalın olduğu için birini normal takıp, diğerini de usb artırıcıya bağlıyorum.Bu da soğutucu da herhangi bir performans düşüklüğüne neden olur mu?

• Alcatraz053 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten siz birini kullanacaksınız 3 tane port yokmu? Diğerlerine leptopun aygıtlarını takabilirsiniz hiçbir zararı olmaz. Anlamadığım soğutucuya ya leptoptan yada adaptörden güç vermeniz gerekirken diğer bağladığınız ne oluyor.
  • dadaş orhan kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlattım heralde.Soğutucudan gelen güç kablosunun 1 tarafında mini usb dedikleri soğutucuya takılan bir uç diğer tarafında ise 2 usbye ayrılıyor.Ve bunlar yanyana laptopumda yan yana girişlere sokulmuyor.

Sorum bu güç; kablosunun 2 usbli tarafından birini takmasam güç kaybı yaşanır mı?Ya da bu 2 usbli tarafı usb coklayıcısına bağlayıp ona bilgisayara bağlamak!?
  • Hocam iki uc bağlanmaz. Siz o iki ucu sırayla deneyin bakalım fan devrinde değişiklik olacakmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutusunda kullanım kılavuzu gibi biley vardı.Orda bilgisayara ikiside takılmış gösteriyodu.Bir de sizin dediğinizi deniyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.