Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
49.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firatakdag

quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Zalman z11 neo dusunuyorum ama fanlar ses yapiyomu

Z11 plus hf1 kullanıyorum fanlar gayet sessiz hocam devirleri düşük zaten

Tesekkur ederim yardiminiz icin neo da heralde ses yapmaz farkli model cunki corsair spec1 ile zalman arasinda kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Bende z11 neo almayı düşünüyorum,ses yalıtımı,hava sirkülasyonu nasıl acaba?5 tane fanla geliyor beraberinde,iyidir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Bende z11 neo almayı düşünüyorum,ses yalıtımı,hava sirkülasyonu nasıl acaba?5 tane fanla geliyor beraberinde,iyidir diye tahmin ediyorum.

Bende cok begendim kasayi ama ses konusunda takintiliyim hava sirkulasyonu iyimis ama neo modelindeki fanlar bi kismi molex ile baglaninca ses yapiyormus baska yerlerde kullananlar soyluyor
    Corsair spec 01 dusunuyorum ama oda iki fanla geliyor ama sessizdir kasa simdi neo alsak fanlar ses yapicak busefer fan al tak para masrafi articak kararsiz kaldim

• claudecan kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynılar hocam bir ön görünüşü birde ekran kartı fan yuva boyutları farklı sanırım kullanılan fanlar aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sessiz kasa diye birşey olamaz. Kendini en sessiz kasa olarak ilan eden oyuncu kasaları bile ister istemez fan sesi çıkarırlar. Zaten fan sesi yoksa o kasanın hava yalıtımında bir sıkıntı var, çok iyi soğutmuyor demektir.
  • Peki ikinizde sagolun guzel ohalde

• Zalman Z9 Plus kullanıyorum. Beni de ekleyin Ama benimkinin fan kontrolcüsü çalışmıyor 1 sene önce aldım değiştirmekle uğraşmadım asus sağolsun anakartımda 5 tane kasa fanı güç girişi olduğu için :D Ben mi yanlış taktım acaba bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
    SS:
     ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

• Z5 almayı düşünüyorum onerirmisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 plus'a H80i tam uyuyor mu arkadaslar?

• Fanları anakarttaki yönergelere göre bağlayıp asus all suit indirerek fanları istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. İşlemcinize göre intel için all suit 3 , amd için all suit 2. Harici fan kontrolcüye bence hiç gerek yok
  • Zalman z11 plus ile bir bilgisayar toplayip tum baglantilarini yaptim tusa bastim kasa tepkisiz kaldi megersem zalman kasalara ozel ön paneli çalıştırmak için ayrı bi kablo varmış onu takmamışım taktım sorun çözüldü

• ben z12+ ile corsair h75 kullanıyorum. Üst kısma sığmıyor ama bende arka egzos tarafına yerleştirdim bir sıkıntı yok. Hava dışardan kasanın içine doğru geliyor 1-2 derece daha verimli.
  • Zalman Z3 plus kullanıyorum benide ekleyebilirsiniz.Benim bir sorum olacak.Güç kaynağı ve ekran kartı henüz gelmedi.Bende elimdekileri montajlıyım dedim fakat kasanın ön usb ve açma kapama tuşlarının olduğu yerden gelen kablolar var bunlar nedir nereye takıcam bilemedim.Anakart msi h97 gaming 3.

Ayrıca diğer resimdede 1 adet fan kablosu var fakat bunu nereye takıcam bilemedim.Çünkü ucu farklı.Ucunu resimdeki aparatla diğer fan girişleri gibi yapıyorum fakat anakartta 3 tane sistem fan girişi var ve hepsi dolu.2tane yukarda bir tane arkada fan var çünkü.

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun]

• Z11 neo siparis verdim benide ekleyin

• z11 neo kullananlar memnun mudur?
  • z12 plus kullanıyorum çok memnunum
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    Elinde tuttuğun 2 fan ve güç girişi için
    Kasanın 2 fanını 3 pinlik olan girişlere takacaksın
    5 pinlik olan fiş ise güç bağlantısı güç kaynağından gelen molex kabloyu bağlayacaksın
    Anakartın üstünde fan bağlantı yerlerine ise başka fanları bağlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedser1 -- 3 Temmuz 2015; 19:53:08 >
  • speedser1 kullanıcısına yanıt
    Hayir o elimde tutugum kucuk 2 kablolar 2 pinlik.ben zaten ust fanlari taktim anakarta syatem fan yazan yerlere taktim ve 3 pinliydi.yalniz system fan girisleri 4 pinlik giris.anakartta 3 system fan var.3 ude dolu ustelik bahsettim yukarda daha on fani takamadim.

• emrebdt kullanıcısına yanıt
    O iki girişe ben 2 fan taktım onlar kasanın fan kontrolcusune ait
    İki pinli degil diye hatırlıyorum
    Kasayı actiracan bana:))

• speedser1 kullanıcısına yanıt
    Anladim kardes baska biri acikladi yinede sagol.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.