Şimdi Ara

ZALMAN PC KASASI KULLANANLAR SORU,GÖRÜŞ ve ÖNERİ PLATFORMU[Lütfen ilk sayfayı okuyun] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
14
Favori
50.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekletmeden aldığınız yere geri gönderin derim. Anakart bağlantı kablosunda da bir hata olabilir (+ /-) olarak,
  • Yakın zamanda Z12 ürününü aldım fakat anakartımın önpanel USB 3.0 desteği olmadığı için üst kısımdaki USB 3.0ları kullanamıyorum. Bu slotları USB 2.0 olarak bağlayabileceğim dönüştürücü aparatı Türkiye'de nerede bulabileceğimi bilen var mı acaba?
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Kablolar da sorun yok anlamadım gitti. Neyse dediğiniz gibi yollamaya çalışırım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3plus da fan sesi kaç db bilen var mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk aldığımda on kapagı taktıgımda pc acılıyor sonra kapanıyordu, kapagı az gevşek bıraktım 2-3mm tam oturtmadım yani üst kısmı. Ön panele hafif bastırınca açılıyordu pc. Bu da yine sanırım ön panelin tuşa baskı uygulayan plastik uzantısında bir sorun /üretim hatası olduğunu ispatlıyor. Size şunu söyleyim , hepsiburada, n11 gibi sanal alışveriş sitelerine iade işlemleri genelde kullanıcı lehine sonuçlanıyor. Kullanıcı sözleşmelerinde " tüketici ürünü 15 gün kullanır, beğenmezse /memnun kalmazsa /herhangi bir kusur bulursa koşulsuz iade etme hakkı bulunur" ibaresi mevcut çünkü.
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Kasayı Aralık sonu aldım iade etme gibi durum olamaz artık hocam. Zaten sorun sonradan çıktı sanırım kullanıcı hatası derler.

• z5 vr z5 plus arasinda ne fark var.

vede z5 kasa icerisine toz aliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 27 Şubat 2015; 19:16:52 >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Z5 plusta 3.0 port var. Onun haricinde tam bilmiyorum farklarını fakat z5+ pervaneler çok tozlanıyor. İç ortamda fazla toz olmuyor. Sadece pervane çevresi ve filtreler çok tozlanıyor.

• z3 ve z5 arasindan hangisi secilmeli.
    ayrica corsair 200r bu belirtilen kasalardan iyimidir

• BENİDE EKLE ZALMAN Z5

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

z3 ve z5 arasindan hangisi secilmeli.
    ayrica corsair 200r bu belirtilen kasalardan iyimidir

z5 ikisindende güzel gözüküyor

z3 teneke yığını gibi gözüküyor bence
  • Ya beyler ben Z3 Plus ta ön kapaği çıkardım simdi takamiyorum nasıl olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AvarelJoe

Ya beyler ben Z3 Plus ta ön kapaği çıkardım simdi takamiyorum nasıl olacak ?

önce üst tırnakları takın sonra alt tarafa bastırın hepsi oturacaktır. Tırnaklarda bir açılma var mı kontrol edin. Yoksa mekanizma basit zaten
  • s.a

bı kasayı almayı düşünüyorum,aslında z11 bakmıştım ama karşıma buda çıkınca buna yattı kafam. Kasa hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba fiyat performas sessizlik soğutma vs.vs

http://www.hizlial.com/zalman-z11-neo-mid-tower-siyah-kasa/10627141
  • muhteşem bir görünüşü var, malzeme kalitesi de iyiyse havada kapılacak bir kasa bana göre :)
  • AvarelJoe A kullanıcısına yanıt
    sağdon soldan aynı anda dengeli bastır, girer o. Nazik olmana gerek yok.
  • arkadaşlar zalman z9 ve diğer modeller için molex bağlantılı kasa egzoz fanını fan kontrolcü ye nasıl bağlayacağınız anlatacağım

aşağıda zalman z9 un fan kontrolcu devresi var sarı ile işaretli yeri kesip egzoz fanının da dişi molex kısmını kesiyorsunuz.

kesemeden önce fotolar hangi kabloların (+) hangilerini (-) bunları not alın one göre aynı kabloları birbine bağlayıp izole bant la izole edin

foto yüklemede bi sorun var galiba fotolar yüklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagbearer -- 16 Nisan 2015; 12:30:48 >

• z11 yan kapak fanı çalışmıyordu. babama vermiştim bi baksın diye havalandırma tünelinin bir ayağını kırmış. arka tarafı hafif açık kalıyor neyle kapatırım burayı ? birde yan kapak fanlarını iptal etsek seste değişim olurmu ?
  • Merhabalar zalman z3 plus kasamın üstteki 2 adet egzoz fanının yetersiz olduğunu düşünüyorum üstteki iki fanın değişimi mümnkünmü?Biraz değişik montajlanmış gibi gözüküyorda.
  • Zalman z5 kullanıyorum.Çok memnunum iç hacmi baya büyük.Tam bir f/p ürünü.Birde pencereli olsa tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 3 Mayıs 2015; 20:59:27 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.