Bildirim
Zalman Z11 Kasa Modifikasyon[29.05.2016 GÜNCEL] (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öndeki fara benzeyen yerleride yap hatta oraya yanıp sönen animasyonlu led yap.15 20 tl bişey animasyon kartı.
@modifiyemalzemecisi 'nin sitesinde var bu kartlar. -
-
Önemli değil kendisi %100 güvenilirdir(forumdan tanıyorum),yakın zamanda bende alışveriş yapıcam kendisinden. -
quote:
Orijinalden alıntı: Interv3nti0n
şu linktekini aldık, hem kendim için hem kasayı yapmamda yardımcı olan alparslan abim için.Şuana kadar 3 taş harcadık kesme işlemi için,genel olarakda performansından memnunuz
dostum link gözükmemiş bi daha daha atarsan çok sevinirim -
-
teşekkürler -
çok güzel olmuş güle güle kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim -
-
çok çok başarılı hayırlı olsun dileklerimle :D -
-
-
30 04 2015 GÜNCEL -
Güncelll -
Hocam Zalman Z11 Neo kasanızdan memnunmusunuz bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHorse -- 14 Haziran 2015; 12:29:43 >
Şekil olarak evet, iç hacim olarak hayır.Bu yüzden üstte belirttiğim alternatif çözümleri uygulamam gerekti -
aynen kardeşim eski kasa aklıma geldikçe üzülüyorum halime şu kasanın rahatlıgı hiçbişeyde yok içi depo gibi istediğini koy istediğin kadar fan tak ayrıca çok iyi hava akımı var iyi soğutma sağlıyor iç donanıma ZALMAN YİNE KONUŞTURMUŞ
-
Kardeşim kasanın sesi nadıl kendi fanlarının sesi rahatsız ediyormu
Kasayla beraber 3 tane fan geliyor.2 si mavi ledli biri tavanda diğeri önde intake fan.Diğer fanda renksiz düz bir fan egsoz görevi görüyor.Ben kasaylan beraber 4 tane corsair af120 almıştım onlarlan beraber kullandım sürekli.Ancak diceğim şudurki kasayla beraber gelen fanlardan çok birşey beklememek lazım
Ses konusunda şuan ekran kartı 900 devir yapıyor,2 tane spl120 corsair fan 1000 devir çeviriyor.2 tanede afl120 corsairde 1100de ses yok denecek kadar az.
Bu kasa adamı pişman etmez güzel yani
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X