Şimdi Ara

Zalman Z11 Kasa Modifikasyon[29.05.2016 GÜNCEL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bide Z11 Neonunmalzeme kalitesi falan kalitesiz diyorlar heryeri plastik falan. Montajda bir sorun yaşadınızmı ? Özellikle hdd kızaklatında falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHorse -- 14 Haziran 2015; 20:39:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Interv3nti0n kullanıcısına yanıt
    Konuyu ilk günden itibaren takip etmeye çalışıyordum ve sonunda böyle güzel sonuç ortaya çıkması sevindirdi beni. Z-12 Plus kullanıyorum ne yapsam ne etsem diye düşünüyordum senin power ın orada ki pleksi olayı hoşuma gitti. Powerı kapamadan sadece o boşluğu kapatmak için sipariş ettim bakalım geldiğin de nasıl olacak.
  • 16.06.2015 güncel
  • burak993 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim güzel mesajın için.

Pleksi ile oluşturduğum alana gelince gayet güzel oldu,ordatadki karmaşa kalktı ama temiz tutmak gerek en ufak parmak izi siyahın üstünde çok sırıtıyor.
  • Interv3nti0n kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    O sorun şeffaf pleksi de bile oluyor benim kasa da hemen üstü toz tutuyor. Dediğin gibi siyah olunca daha çok sırıtır. Kablo karmaşası ortadan kalksın yeter benim için çok fenalık geliyor bana bakınca oraya

• Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler, benim de bir nebze katkım oldu ise ne mutlu bana da...
  • kasa güzel ama stickerlar olmamış :)
  • TheHorse T kullanıcısına yanıt
    malzeme konusunda plastik olduğu doğru ama iç iskeleti çelik dışıda çelik olsaydı hareket ettiremezdin kasayı zaten eşek ölüsü gibi kasa ağır baya sağlam kızak konusunda kim demişse yalan söylemiş yağ gibi kayıyor montajda hiç bu kadar kolay takmamıstım sistemi tereddüt etmeden almanızı tavsiye ederim
  • Kasa çok güzel olmuş da stickerları sevmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynamid

Kasa çok güzel olmuş da stickerları sevmedim

benimde gözüme güzel gelmiyor artık sökersem tekrar boyamam gerekicek ki şu sıralar çok yoğun çalışıyorum pek mümkün değil gibi sökmem
  • Güncel
  • Alakasiz olacak arladaslar forumda sticlers basam kimse varmi 3d stickers

• güzel olmuş kasa bide stikerlar farklı olsaydı daha güzel olurdu.
  • Hocam okumadan söylemek zorundayım çıkartmaları nerde buldunuz?
  • @arycanda66
  • üstteki çıkartmayı nasıl yaptın hocam ? bende kasama yazı yazmak istiyorumda öyle
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Bir reklamcıda yaptırmıştım 5 liraya
  • Elinize sağlık tebrik ediyorum bende yakın zamanda feel hurricane kasama yapmayı düşünüyorum bakalım
  • bayılıyorum bu bölüme ya girdikçe kasayı yenileyesim geliyor, güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.