Herkese merhabalar. uzun zamandır aklımda olan ufak bir çalışmayı tamamladım. özgün birşey yapmadım ama mutlu olmamı sağlayan bir proje oldu. nette gördüğüm bir zalman z9 plus çalışmasını tekrarladım. Öncelikli olarak Zalman z9 plus'ın hdd sekmenti ile cd-wr sekmentleri birleşikti. Ben gibi büyük ekran kartı kullananlar bu konuda büyük bir sıkıntı yaşıyor. Şu şekilde göstereyim
ekran kartı olarak Sapphire Vapor-x R9 280x kullanıyodum ve kasaya sığmadığı için ekran kartının ön taraflarını rütuşlamıştım daha önceden
bende dremel ile o arayı kestim.
göstermek gerekirse şu şekilde
sonraki adımda ise ön kapak ve üst kapağı çıkartıp boyadım
birazcık üstümü de batırmış olabilirim. ilk boyama deneyimim idi.
ardından yeni aldığım ekran kartı MSI GAMING X GTX 1070'i taktım
işlemci soğutucu olarak da EVO 212 tercih ettim
içi şu duruma geldi
genel görüntü olarak da sonucu :
aslında bu şekli ile bitmiş saymıyorum. tam olarak bitmemiş gibi hissediyorum. vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler
DİPNOT : yan kapaklı şekli ile şu. önerilerinizi bekliyorum
İnsan çocuk gibi mutlu oluyor hocam eski şekline göre çok daha iyi olmuş içini tam göstermiyor foto ama kablo düzenlemesi yapılmış sanki eline sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: PaTeRNo
İnsan çocuk gibi mutlu oluyor hocam eski şekline göre çok daha iyi olmuş içini tam göstermiyor foto ama kablo düzenlemesi yapılmış sanki eline sağlık
hocam hiç sormayın :D Gerçekten çocuk gibi mutluyum. Evet kendimce kablo düzenlemesini yaptım hava sirkülasyonu daha rahat olsun diye :D bi ara arka kapak kapanmıyordu o derece :D
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme