arkadşlar sızce hangısını alım verdıgım pararnın karşılıgını yada farkını bgore bılcekmıyım ben hangısını alım acıl arkdşlar yardım ltfn
Zalman al. Zalman WB-5 bende boşta ver, istersen pm at satabilirim. istersen evrenshop'dan da alabilirsin. www.evrenshop.com
hocam evren shoptan aldım ben radyatorde aldım lada radyatoru atman pompa fln hepsı hazr ben bu rekorları nerden bulcam dılersnz resmlerını koyım bı denedm ama su kaçırıyo
quote:Orjinalden alıntı: x1950 hocam evren shoptan aldım ben radyatorde aldım lada radyatoru atman pompa fln hepsı hazr ben bu rekorları nerden bulcam dılersnz resmlerını koyım bı denedm ama su kaçırıyo Bunlar belki işine yarayabilir http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=APARAT
arkdşm klasık yoldan halletm gıbı ya normal kalın borudan kelepceyle yaptım daha baska bısy yapmam lazım mıkı acaba
suan anlıyamdm bı sorun var pcde ondan koyamıyorm arkdşlar onun haırcınde bu benım su sogutmanın suyu sureklı bıtıyo anlamdm azalıyo ama kaçakta yyok
quote:Orjinalden alıntı: x1950 suan anlıyamdm bı sorun var pcde ondan koyamıyorm arkdşlar onun haırcınde bu benım su sogutmanın suyu sureklı bıtıyo anlamdm azalıyo ama kaçakta yyok Azalma warsa, illa ki kacak da wardir diye dusunmeden edemiyorum. Su kaybiniz ne kadar oluyor? Bilgilendirirseniz daha iyi olur. Kolay gelsin, C Sullivan