< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 23 Kasım 2021; 22:28:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Zam yolda: Apple Türkiye'deki tüm iPhone satışlarını durdurdu (4. sayfa)
-
-
-
al işte, kaçınılmaz son
-
kendi halkına soğan ekmeği layık gören bir zihniyet var, ne iphone' u la
-
Hala iki kuruşluk da iphone satabilmek için 20 olursa kur iphone 13 20bin olacak. Pazardan çekil daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E benim siparişim ne olacak? 17 kasımda appledan iphone 11 siparişi vermiştim. Teslim tarihi 9-16 aralık görünüyor. Şimdi fiyatı arttırdım deyip siparişimi iptal edebilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende xiaomi'nin orjinal 18w ve 30w şarj aleti var. iphone 13 aldım gidip apple şarj cihazı almama gerek var mı bilen yanıtlar mı?
-
Btc ile uğraşırken dolardan da kazanıyorsun zaten
13.49
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bojji -- 23 Kasım 2021; 23:32:16 > -
Değerler benzer ise problem yaşamaman lazım.
-
Vaybeee buda oldu sonunda..
20 YILDA GELİNEN NOKTA İŞTE BUDUR...
Büyük ihtimalle Apple TR den Çekilecek. Bana öyle geliyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ulan be telefon tam bozulacağı zamanı buldu Bugün İphone 11 Tüketici hakeme verdim piksel yüzünden değişim yapmazlar şimdi para teklif ederler
-
-
-
önceden sipariş verenler zamdan etkilenir mi acaba?
-
Ne yapacak apple? 5000'er lira daha mı verin diyecek? Siparişi iptal edip para iadesi yapabilir ama apple a yakışmaz bu davranış. Bekleyip göreceğiz
İnşallah olmaz öyle bişey. Olursa yazık olur sonuçta bir Amerika kadar satılmasa da bişeyler satılıyor, ülke içinde kayıp olur bunu gören diğer firmalarda aynı yolu izlerse sıkıntı ve istihdam da düşer
Umarım olmaz. Bakalım hayırlısı.. Ama şu gerçek Okkalı bir Zam gelebilir..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X