|
Zam yolda: Apple Türkiye'deki tüm iPhone satışlarını durdurdu (2. sayfa)
-
-
iPhone se 2020 almıştım 5000 tl tavsiye ederim güncel fiyatı ne biniyorum ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazıp yazıp sildim. İnsanın morali ancak morali bozuluyor, çünkü başka bişey gelmiyor elden, bişeyler yazsam sabahı göremem. O yüzden Allah’a havale ediyoruz.
-
Hacı şu an kaç tl bir dolar? Yetişemiyorum hızına?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer Apple ürünlerinin akıbeti ne olacak acaba.
-
Dolar alınır mı? Kaçta durur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel ve kutsal bir amaç. bir insan çocuğuna 1 adet ipon dan daha iyi ne verebilir ki?
üretemeyen ulkemin üretemeyen aciz insanlarıyiz. yorumlarda acizlikten öte değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulayrason -- 23 Kasım 2021; 18:37:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Döviz cinsinden hesaplarsak Türkiye’den almak cazip bile olabilir. Neredeyse yurtdışı fiyatıyla kafa kafaya geliyor. Hem de imei kaydına para vermek gerekmiyor. Eskisen 2 kat fark olurdu yurtdışıyla ülkemiz arasında. Muhtemelen yakında kur güncellemesi gelir fiyatlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 23 Kasım 2021; 18:39:51 >
-
Lan bi 12 mini alsam mı telefon almak istiyorum ama op6 biraz daha gider gibi
Daha 13.50 olmadı dolar. Benim tether artıyo ama ülkenin a.. K.. Dular
Artık memur bile olsan bir telefon alamayacaksın bu devirde telefon da galaxy A01 demiyorum bi iphone 13 pro falan yani iyi bir cihaz. 1800 2000tl ye de telefon var ama sadece adı akıllı bir tane iş halledemezsin onla.
-
Haftalardır iphone mağazalarda stokda yok zaten ondan dolayı insanlar 11 binlere satıyorlar olan stokları.
-
Zaten alamıyordum. Beni ilgilendirmez.
Seneye 100bin eder iphone.
-
Şuan devletin yerinde olsam apple haksız kazanç saglamaya çalışmaktan cezayı keserdim bu telefonun bedeli 500$ ise sen neden arttırıp 700$ diyorsun 500$ iken zaten millet kurdan fazla ödüyor sen neden ayrıca fiyatı'da yükseltiyorsun ?
vay bee koskoca apple ı da bize benzetmişiz sonunda.
-
An itibariyle Apple tüm cihazları satışı kapattı
12 binden iphone 13 sipariş edenlerin siparişlerini iptal ederler mi acaba
-
Öyle bir şey olmaz. Diyelim ki, oldu o zaman tüketici hakem heyetlerine başvuru yaparsın çatır çatır ürünü alırsın. Sonuçta ürün alınmış ve belli bir teslim tarihi verilmiş. Bu durumda oluşacak maddi kaybı karşılamak zorunda kalırlar, madem göndermeyeceksin neden sattın o zaman? Oluşan bir maddi kayıp var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 23 Kasım 2021; 20:46:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X