Şimdi Ara

Zaman da seyahat etmek imkansız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "hah bak böyle işte" demiştir...

quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

tanrı(lar) gerçekten gülmüşmüdür einsteina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy_ -- 31 Temmuz 2010; 23:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barutkemal

quote:

Orijinalden alıntı: speedy_

hocam bırakın bu ayakları :)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan02

Sen 1 ışık yılı gidersin ama dünyada 100 sene geçmiştir. Sanırım arkadaş bunu kast etmiş, değil mi?

ama farketmeyiz nasıl gitmiş olacaz

Ayak falan değil arkadaş gerçekler :)
    Yani teori olarak gerçek şuan imkanısz olması ışık hızını yakalayamamış olmamız :D

nasıl gerçekten öğrenmek için soruyorum teori ne der

• yok onun için demedim alikuşçu anlamazdan geliyo ona diyorum.
    bu arada ışık hızı bu evrende geçilemez

quote:

Orijinalden alıntı: barutkemal

quote:

Orijinalden alıntı: speedy_

hocam bırakın bu ayakları :)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan02

Sen 1 ışık yılı gidersin ama dünyada 100 sene geçmiştir. Sanırım arkadaş bunu kast etmiş, değil mi?

ama farketmeyiz nasıl gitmiş olacaz

Ayak falan değil arkadaş gerçekler :)
    Yani teori olarak gerçek şuan imkanısz olması ışık hızını yakalayamamış olmamız :D

• tamam son noktayı koyuyorum. zamanda yolculuk diye bişi yok. ışık hızı geçilemez. geçsen bile neden-sonucu bozacagından olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

tamam son noktayı koyuyorum. zamanda yolculuk diye bişi yok. ışık hızı geçilemez. geçsen bile neden-sonucu bozacagından olamaz.

umut verip yarı yolda bıraktın
    hayallerimle oynadın
  • işte böyle 12 ağustosa kadar uzaklaştırılırılısın
  • konu dışına niye alındı bu konu
    bende ne oluyor dedim

kültür bilime ağır mı geldi
  • Peki geçmişin değiştirilmediğini biliyoruz sonuçta olaylar farklı gelişiyor ve biz değiştiğinin farkında olmuyoruz yani hiçbir şey hatırlamıyoruz.
  • Astral seyahat vardı bi aralar. Astral seyahat ile zamandamı ne seyahat ediyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 1 Ağustos 2010; 0:03:51 >
  • Bilim kültür için basit bir konu burada tartışın eğlenin bakalım
  • sana kim imkanlı oldugunu soylediki
  • ben de anlamadım.
    konu brutal41 in yasaklı olduğu yere taşındı galiba

quote:

konu dışına niye alındı bu konu
    bende ne oluyor dedim

kültür bilime ağır mı geldi
  • geçmişi görebilme mantıklı fakat geçmişe gidebilmenin mantıklı açıklaması yok.

ayrıca zaman makinesi olmuş olsaydı ve geçmişe gidip bişey değiştirilmiş olsaydı fark etmezdin bile.

atıyorum geçmişe gidip babanı öldürseydim sen hiç olmıcaktın senin arkadaşların seni tanımicaktı hiç var olmamış olucaktın.

ya da belki normalde bu sene bilimkurgu filmlerindeki gibi yaşıyabiliyoken biri geçmişe gidip bunu engelleyip teknolojiden geri kalmamıza sebep olmuş olabilirdi. böylece makine hiç icat edilmemiş olur makinanın yarattığı bütün sorunlar silinmiş olur makineyi yapan insan da herşeyden habersiz olurdu.

çok mu film izlemişim ne
  • kim bilio 300 sene sora dunyanin varligini birakin 300 seneyi 1 saat sonramiz mechul
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Öyle bir aleti olduğunu bende sanmıyorum.

bitiremedin şu boş mesaj işini
  • arkadaşlar aslında zamanda yolculuk yapılabilir şöyle birşey var ve zamanı gelince deniyecekler şimdi karadelikler bir gezegen yok olunca oluşur yada bi başka şekilde bu karadeliğin içine girmek şu anda imkansız çünkü seni atomlarına bölüyor ama eğer onun çevresinde dönerek gidersen bildiğim kadarıyla zamanda değişiklikler oluyor zaman daha hızlı yada daha yavaşmı geçiyordu öyle birşey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

Bilim kültür için basit bir konu burada tartışın eğlenin bakalım

Bilim kültürdekiler havada mı durup post atıyor? O derece kıvama geldiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

geçmişi görebilme mantıklı fakat geçmişe gidebilmenin mantıklı açıklaması yok.

ayrıca zaman makinesi olmuş olsaydı ve geçmişe gidip bişey değiştirilmiş olsaydı fark etmezdin bile.

atıyorum geçmişe gidip babanı öldürseydim sen hiç olmıcaktın senin arkadaşların seni tanımicaktı hiç var olmamış olucaktın.

ya da belki normalde bu sene bilimkurgu filmlerindeki gibi yaşıyabiliyoken biri geçmişe gidip bunu engelleyip teknolojiden geri kalmamıza sebep olmuş olabilirdi. böylece makine hiç icat edilmemiş olur makinanın yarattığı bütün sorunlar silinmiş olur makineyi yapan insan da herşeyden habersiz olurdu.

çok mu film izlemişim ne

Geçmişe gidip babanı öldürürsen sen olmazsın ama sen olmazsanda geçmişe gidip babanı öldürecek biri olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

Bilim kültür için basit bir konu burada tartışın eğlenin bakalım

Bilim kültürdekiler havada mı durup post atıyor? O derece kıvama geldiler mi?

Onlar dötüne mok değdirmeden mıçabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.