Şimdi Ara

Zaman Denemesi mi ? yapmayın bunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cudi_eem

quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

quote:

Evet arkadaşlar siz de Marmara makine kazanmak istiyorsanız arkadaşın tavsiyelerine uyabilirsiniz.

Doğru konuş terbiyesiz. Konuyu açan adamın seninle yaşıt kardeşi varmış.
    Hele seni de göreceğiz. Sen daha o sınavı vermedin. Bir anlık heyecanına bakar bu işler.
    Ben mezunum, ne çalışkan adamların gerçek sınav anında heyecandan her zaman yaptığı netlerinin yarısını yapabildiğini ben bilirim.
    Bir an panik yaparsın sonra görürsün ki kaydırma yapmışsın, upps! ;) Sonra bir bakmışsın ki şuan beğenmediğin yerleri bile kazanamamışsın...

94lüyüm tıp kazandım yazdıklarını düzelt istersen

Yemek yapmayı beceremeyen birinin yemek tarifi vermesi ne kadar saçmaysa bu arkadaşın yaptığı da o şekilde aşağılık kompleksinizle saldırmayın hemen insanlara

Ayrıca sen nerden biliyosun benim 12. sınıf mı mezun mu olduğumu ve bana terbiyesiz deme hakkını kendinde nasıl buluyosun bunu da açıklarsan sevinirim

Daha önceden tıp kazanmış olman, bu sene sınav esnasında heyecan yapmamanı veya başına talihsiz bir olay gelmemesini mi sağlıyor hocam?

Bunu hangi lafımdan çıkardın çok merak ettim

Mmorwen genel olarak sınav esnasında ne olacağının belli olmadığından, büyük konuşmamak gerektiğinden bahsediyor.
    Sen de ben tıp kazandım yazdıklarını düzelt iatersen şeklinde cevap veriyorsun. Ordan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

quote:

Evet arkadaşlar siz de Marmara makine kazanmak istiyorsanız arkadaşın tavsiyelerine uyabilirsiniz.

Doğru konuş terbiyesiz. Konuyu açan adamın seninle yaşıt kardeşi varmış.
    Hele seni de göreceğiz. Sen daha o sınavı vermedin. Bir anlık heyecanına bakar bu işler.
    Ben mezunum, ne çalışkan adamların gerçek sınav anında heyecandan her zaman yaptığı netlerinin yarısını yapabildiğini ben bilirim.
    Bir an panik yaparsın sonra görürsün ki kaydırma yapmışsın, upps! ;) Sonra bir bakmışsın ki şuan beğenmediğin yerleri bile kazanamamışsın...

94lüyüm tıp kazandım yazdıklarını düzelt istersen

Yemek yapmayı beceremeyen birinin yemek tarifi vermesi ne kadar saçmaysa bu arkadaşın yaptığı da o şekilde aşağılık kompleksinizle saldırmayın hemen insanlara

Ayrıca sen nerden biliyosun benim 12. sınıf mı mezun mu olduğumu ve bana terbiyesiz deme hakkını kendinde nasıl buluyosun bunu da açıklarsan sevinirim

Daha önceden tıp kazanmış olman, bu sene sınav esnasında heyecan yapmamanı veya başına talihsiz bir olay gelmemesini mi sağlıyor hocam?

Bunu hangi lafımdan çıkardın çok merak ettim

Mmorwen genel olarak sınav esnasında ne olacağının belli olmadığından, büyük konuşmamak gerektiğinden bahsediyor.
    Sen de ben tıp kazandım yazdıklarını düzelt iatersen şeklinde cevap veriyorsun. Ordan.

Ben onu bana hakaret ettiği için ve 12. sınıf olduğumu varsayarak konuştuğu için dedim. Yanlış çıkarmışsın.

• Futbolda dağa çıkan kazanmaz ama saha dışında dağa çıkan kazanır.

• konu nerelere gitmiş...

neyse. zaman denemelerine çok para istiyolar bu sene. doğru. o kadar parayı da haketmiyor. o da doğru.lakin sınava hazırlanan birinin mutlaka çözmesini tavsiye ederim.fotokopi çektirin ya da bayiden alın ama mutlaka çözün.piyasadaki en özgün ve genel 30 denemesine baktığınızda her tip soruyu içeren bi settir. zor sorular çok olabilir ama önemli olan denemede yüksek değil gerçek sınavda yüksek yapmaktır.onun için size bol soru tipi öğretir. kesinlikle çözmenizi öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme iyi veya kötü zor veya kolay. sonuç olarak sizi sınava alıştırıyor. hangi biriniz haftada düzenli olarak 1 deneme çözüyorsunuz ama kesinlikle zamanda alınan YGS puanı ve gerçek YGS puanı birebir aynı olacak diye bir şey yok. misal geçen sene arkadaşım zamanda 350den yukarıya çıkamazdı ama YGS de 390 aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafet14

Mühim olan gazetenin tirajı artsın 256 liraya bir ton deneme alınır

252 ₺ bu arada cümlenin sonuna nokta konulur .

• quote:

Orijinalden alıntı: csblerdeki zebani

quote:

Orijinalden alıntı: rafet14

Mühim olan gazetenin tirajı artsın 256 liraya bir ton deneme alınır

252 ₺ bu arada cümlenin sonuna nokta konulur .

Hayırdır TDK'da göreve falan mı başladın

• Artiz,gökgörmemiş
  • ben mezunum zaman denemelerine düzenli olarak giriyorum genele bakılacak olursa sorular gayet iyi en azından hatalı soru çıkmıyor o sene çıkma ihtimali olan sorular üzerinde duruluyor özenilmiş ve üzerinde uğraşılmış sorular birde soruları yazan hocalardan birini tanıyorum soruları yayınlamadan önce zümreler oluyormuş tek kişini yazdığı eften püften bir iş değil emek var Ben buradaki bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum para tuzağı olarak gören varsa gitsin o gün gazeteden alsın çözsün bence gidin adam gibi üye olun sınav ortamında sınavınıza girin KONUYU AÇAN ARKADAŞ SİYASİ GÖRÜŞÜNÜ YANSITMIŞ SİZ KENDİ GELECEĞİNİZE BAKIN UNUTMAYIN SİZİN SINAVI KAZANMANIZ KİMSENİN UMRUNDA OLMADIĞI GİBİ CEMAATİN DE UMRUNDA DEĞİL.
  • cudi_eem i fazla takmayın, forumun yeni troll lerindendir kendisi.Cevap vermeyince susuyor zaten.
  • Arkadaslar siyasi gorusum ile hic bir alakasi yok sadece sinav hakkinda gorusumu belirttim giren arkadaslara ' neden giriyosun ?' diyemem tabiki ama en azindan zaman denemesini tercih etmeyen arkadaslara bir cok farkli deneme cozmesininde faydali olucagini soylemek istedim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.