Şimdi Ara

Zaman Denemesi mi ? yapmayın bunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Marmara Üniversitesi Makina Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim bu sene kardeşim ygs ye hazırlanıyor

forumdan dolaşırken zaman denemesiyle ilgili bir çok başlık dikkatimi çekti bu konu aslında tüm Türkiye

genelinde haklı fakat ben zaman denemelerini hiç uygun bulmuyorum. Ben 12.sınıf iken fem dershanelerine

gitmiyordum ama arkadaşlarım aracılığı ile bir şekilde sorulara ulaşabiliyorum ve bir çok arkadaşımda sınava

giriyordu ama bana kalırsa tamamen para tuzağıdır.Bir çok arkadaşım çok berbat netler yapıp çok iyi

üniversitelere girdilir.Sınavın sonuçlarının kesinlikle gerçek ygs sonuçları ile bi ilgisi olduğunu

düşünmüyorum.Cemaat ekibi soruları gerçekten çok zor soruyor amaçları nedir bilmiyorum ama size tavsiyem o sınava+gazeteye o kadar para vericeğinize yaklaşık 10 farklı ayrı ayrı deneme alabilirsiniz kim bilir belki daha

fazla ve daha çok soru çeşidi görüp daha çok soru çözersiniz ki bende öyle yapmıştım.Ayrıca bir fem denemesi

alıcaksanız diğeri final,karekök gibi farklı soru havuzlarından olması sizi için çok daha avantajdır.Merak ettiğiniz sorular olursa her zaman ulaşabilirsiniz hepinize başarılar diliyorum arkaşlar.

• Evet arkadaşlar siz de Marmara makine kazanmak istiyorsanız arkadaşın tavsiyelerine uyabilirsiniz.
  • bencede haklısın bende öyle yapmayı planlıyorum arkadaşlarım zaman denemesinden cıkıyor ygsdeki çoğu sorular gibi ifadeler kullanıyor bence soruları pekte ahım şahım degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babywolf

bencede haklısın bende öyle yapmayı planlıyorum arkadaşlarım zaman denemesinden cıkıyor ygsdeki çoğu sorular gibi ifadeler kullanıyor bence soruları pekte ahım şahım degıl
    Arkadaş kesinlikle haklı sonuna kadar katılıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudi_eem

Evet arkadaşlar siz de Marmara makine kazanmak istiyorsanız arkadaşın tavsiyelerine uyabilirsiniz.

Sen ne artist bişeysin öyle? İlk 10a giricen heralde Türkiye'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneidiot

quote:

Evet arkadaşlar siz de Marmara makine kazanmak istiyorsanız arkadaşın tavsiyelerine uyabilirsiniz.

Sen ne artist bişeysin öyle? İlk 10a giricen heralde Türkiye'de?

Alıntıları Göster
    Alakasız demek çok yanlış olur abartmayalım sorular gayet güzel biraz zorlayıcılar olabilir
  • Bu nasıl bir mantıktır. Zor olsun her hafta zora alışalım. Düşük netler gelsin problem değil. Çözemediğimiz sorulara odaklanalım ve ygsye girdiğimizde çok sınav bize kolay gibi gelsin çok iyi yapalım.

Antrenmanları zorlu tutarsan yarışmalarda rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Bu nasıl bir mantıktır. Zor olsun her hafta zora alışalım. Düşük netler gelsin problem değil. Çözemediğimiz sorulara odaklanalım ve ygsye girdiğimizde çok sınav bize kolay gibi gelsin çok iyi yapalım.

Antrenmanları zorlu tutarsan yarışmalarda rahat edersin.
    Zaman-2 için Matematiği çok zor dediler ama Fen Bilimlerinin Matematiği çok daha zor (herhangi bir sınavında. ) ben Zaman'ın zorluk derecesini beğeniyorum şahsen en ideal deneme bana göre Ugur,Güvender felan fos bunlar.
  • mmorwen kullanıcısına yanıt
    Dediklerine aynen katılıyorum
  • sorular hakkinda bilgim yok fakat bu sinv kesinlikle belirleyici degil 3-4 arkadasim giriyor bu sinavlara hepside kopya cekiyomus yani ordaki siralamalara bakip moral bozmayin ogrencilerin %40 i bu sekilde kopya cekerek siralama yapiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: practice

sorular hakkinda bilgim yok fakat bu sinv kesinlikle belirleyici degil 3-4 arkadasim giriyor bu sinavlara hepside kopya cekiyomus yani ordaki siralamalara bakip moral bozmayin ogrencilerin %40 i bu sekilde kopya cekerek siralama yapiyor
    Siz ciddi ciddi sıralamanıza mı bakıyorsunuz allah aşkına? Hem zaman çözmeyin diyosunuz hem başka deneme çözün diyosunuz. Kardeşim gir sınava yapabildiğini yap yapamadığının çözümünü öğren zararı mı olacak? Soru bankalarındaki zor soruları atlayın o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: practice

sorular hakkinda bilgim yok fakat bu sinv kesinlikle belirleyici degil 3-4 arkadasim giriyor bu sinavlara hepside kopya cekiyomus yani ordaki siralamalara bakip moral bozmayin ogrencilerin %40 i bu sekilde kopya cekerek siralama yapiyor
    Eminim tıp fakültesinde okuduğun için şuan hala deneme sınavlarına girip üniversite sınavına hazırlanıyorsundur. SS burada =>http://i.imgur.com/ILwWgAc.png
    O adam Marmara Makine müh.'de değil Hakkari'de bile okusa zaman denemelerini eleştirme hakkına sahip.
    Adam zaman denemelerinde 300 yapıyordur gerçek sınavda 400 yapmıştır ve zaman'ı gerçekçi bulmamıştır. Sayın cudi_eem beyefendi göre 500 puan mı yapsa Zaman denemelerini eleştirme hakkına sahip olabilirdi acaba? İyisi mi sen kaç puanın üstündekilerin Zaman denemelerini eleştirebileceğini söyle, ona göre YGS-LYS forumuna konu açsınlar. Önce senin gönlün olmalı ha, aman.

Kaldı ki Zaman denemelerini çok kolay bulduğu için gerçekçi bulmayan da var? Ss'sini bulursam atarım, adam hep zaman denemelerinde 420-440 yapıyordum gerçek sınavda 63k oldum zaman denemeleri gerçek sınavdan kolay dedi.

• cudi_eem C kullanıcısına yanıt
    Tıp okuyosan zaman denemelerine zevkine mi giriyosun?
  • Mühim olan gazetenin tirajı artsın 256 liraya bir ton deneme alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Eminim tıp fakültesinde okuduğun için şuan hala deneme sınavlarına girip üniversite sınavına hazırlanıyorsundur. SS burada =>http://i.imgur.com/ILwWgAc.png
    O adam Marmara Makine müh.'de değil Hakkari'de bile okusa zaman denemelerini eleştirme hakkına sahip.
    Adam zaman denemelerinde 300 yapıyordur gerçek sınavda 400 yapmıştır ve zaman'ı gerçekçi bulmamıştır. Sayın cudi_eem beyefendi göre 500 puan mı yapsa Zaman denemelerini eleştirme hakkına sahip olabilirdi acaba? İyisi mi sen kaç puanın üstündekilerin Zaman denemelerini eleştirebileceğini söyle, ona göre YGS-LYS forumuna konu açsınlar. Önce senin gönlün olmalı ha, aman.

Kaldı ki Zaman denemelerini çok kolay bulduğu için gerçekçi bulmayan da var? Ss'sini bulursam atarım, adam hep zaman denemelerinde 420-440 yapıyordum gerçek sınavda 63k oldum zaman denemeleri gerçek sınavdan kolay dedi.

Senin kafana göre tıp yazanlar fakülte değiştiremiyo sanırım. Yazık ya bi de önceki mesajlarıma falan bakmışsın acıdım sana.

Tabiki herkes fikirlerini belirtmekte özgür, ama sen kalkıp on binlerce insanın dünyanın parasını bayılıp girdiği sınavı küçümsersen hele ki bu konularda çok başarılı olmadığın halde, lafı yersin kimse kusura bakmasın. Sen mutlaka hukuk fakültesi istiyosundur milletin avukatlığını çok iyi yapıyosun.

O zamanda 430 yapıp 63k olan adamda ya sınav sırasında talihsizlik yaşamıştır ya da zamanda kopya çekmiştir ama sen bunu bile düşünemeyip bu durumu zamanın kalitesizliğine yoruyosan o senin üstünzekalılığın bişe diyemem tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cudi_eem -- 18 Kasım 2013; 19:49:55 >

• quote:

quote:

quote:

Doğru konuş terbiyesiz. Konuyu açan adamın seninle yaşıt kardeşi varmış.
    Hele seni de göreceğiz. Sen daha o sınavı vermedin. Bir anlık heyecanına bakar bu işler.
    Ben mezunum, ne çalışkan adamların gerçek sınav anında heyecandan her zaman yaptığı netlerinin yarısını yapabildiğini ben bilirim.
    Bir an panik yaparsın sonra görürsün ki kaydırma yapmışsın, upps! ;) Sonra bir bakmışsın ki şuan beğenmediğin yerleri bile kazanamamışsın...

94lüyüm tıp kazandım yazdıklarını düzelt istersen

Yemek yapmayı beceremeyen birinin yemek tarifi vermesi ne kadar saçmaysa bu arkadaşın yaptığı da o şekilde aşağılık kompleksinizle saldırmayın hemen insanlara

Ayrıca sen nerden biliyosun benim 12. sınıf mı mezun mu olduğumu ve bana terbiyesiz deme hakkını kendinde nasıl buluyosun bunu da açıklarsan sevinirim

Daha önceden tıp kazanmış olman, bu sene sınav esnasında heyecan yapmamanı veya başına talihsiz bir olay gelmemesini mi sağlıyor hocam?

• quote:

quote:

quote:

Hele seni de göreceğiz. Sen daha o sınavı vermedin. Bir anlık heyecanına bakar bu işler.
    Ben mezunum, ne çalışkan adamların gerçek sınav anında heyecandan her zaman yaptığı netlerinin yarısını yapabildiğini ben bilirim.
    Bir an panik yaparsın sonra görürsün ki kaydırma yapmışsın, upps! ;) Sonra bir bakmışsın ki şuan beğenmediğin yerleri bile kazanamamışsın...

Yemek yapmayı beceremeyen birinin yemek tarifi vermesi ne kadar saçmaysa bu arkadaşın yaptığı da o şekilde aşağılık kompleksinizle saldırmayın hemen insanlara

Ayrıca sen nerden biliyosun benim 12. sınıf mı mezun mu olduğumu ve bana terbiyesiz deme hakkını kendinde nasıl buluyosun bunu da açıklarsan sevinirim

Tıp kazanmanın uygunsuz konuşma hakkını verdigini bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 18 Kasım 2013; 19:53:52 >

• quote:

quote:

Senin kafana göre tıp yazanlar fakülte değiştiremiyo sanırım. Yazık ya bi de önceki mesajlarıma falan bakmışsın acıdım sana.

Tabiki herkes fikirlerini belirtmekte özgür, ama sen kalkıp on binlerce insanın dünyanın parasını bayılıp girdiği sınavı küçümsersen hele ki bu konularda çok başarılı olmadığın halde, lafı yersin kimse kusura bakmasın. Sen mutlaka hukuk fakültesi istiyosundur milletin avukatlığını çok iyi yapıyosun.

O zamanda 430 yapıp 63k olan adamda ya sınav sırasında talihsizlik yaşamıştır ya da zamanda kopya çekmiştir ama sen bunu bile düşünemeyip bu durumu zamanın kalitesizliğine yoruyosan o senin üstünzekalılığın bişe diyemem tabi.

Alıntıları Göster
    Ben Zaman denemelerini oldukça faydalı buluyorum ve ücretini verip dışarıdan kaydoldum. Ama tutup da beğenmeyen, gerçekçi bulmayan, faydasını göremeyen olmuşsa tutup da o kişiye "Lan senin yaptığın puan ne ki kendinde bu denemeyi eleştirme hakkını görüyorsun" demem. Asıl sen o kişiyi eleştirme hakkını nerede görüyorsun? Ha 12sin ha mezun ha okulu bırakmış; her hâlükarda şu sınava sen de 2014 sınavına hazırlanıyorsun.

Asıl sen Zaman denemelerinin ve cemaatin avukatı mısın ki bu kadar savunuyorsun? Ben o denemeleri gayet beğeniyorum, ama beğenmeyeni de kazandığı yer üzerinden küçümsemeye çalışmak gerçekten hastalıklı bir davranış...

• quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

quote:

quote:

quote:

Daha önceden tıp kazanmış olman, bu sene sınav esnasında heyecan yapmamanı veya başına talihsiz bir olay gelmemesini mi sağlıyor hocam?

Bunu hangi lafımdan çıkardın çok merak ettim

• quote:

Ben Zaman denemelerini oldukça faydalı buluyorum ve ücretini verip dışarıdan kaydoldum. Ama tutup da beğenmeyen, gerçekçi bulmayan, faydasını göremeyen olmuşsa tutup da o kişiye "Lan senin yaptığın puan ne ki kendinde bu denemeyi eleştirme hakkını görüyorsun" demem. Asıl sen o kişiyi eleştirme hakkını nerede görüyorsun? Ha 12sin ha mezun ha okulu bırakmış; her hâlükarda şu sınava sen de 2014 sınavına hazırlanıyorsun.

Asıl sen Zaman denemelerinin ve cemaatin avukatı mısın ki bu kadar savunuyorsun? Ben o denemeleri gayet beğeniyorum, ama beğenmeyeni de kazandığı yer üzerinden küçümsemeye çalışmak gerçekten hastalıklı bir davranış...

Cemaatin falan avukatı değilim, kimseyi küçümsediğim falan da yok, sadece insanların hakim olmadıkları konularda yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmesinden rahatsız oldum. Bu durum neden bu kadar battı sana onu da anlayamadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.