Şimdi Ara

Zaman kaybı olmayan düzgün dizi tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • breaking bad,game of thrones,the oz,lost,prison break bunlar izlediklerim var mı böyle vurdulu kırdılı değil de biraz daha kurgu hakim dizi tavsiye edebilecek?The wire veya the sopranos düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz?

Sıkıntıdan patlıyorum boş geçmeyin lütfen

• Person of Interest
  • Sherlock tabikide.Ben dün başladım izlemeye 1.sezondan itibaren dizi izlemeyen ben diziye başladım tabi arada bir baktığım diziler olur ama baştan sona bir ezel'i izlemişliğim var.Tv de 1 bölümünü izledim sherlockun bu diziyi daha önce nasıl keşfedemedim diye kendime sövdüm o derece efsane birşey.
  • gençlik komedi , blue mountain state

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

breaking bad,game of thrones,the oz,lost,prison break bunlar izlediklerim var mı böyle vurdulu kırdılı değil de biraz daha kurgu hakim dizi tavsiye edebilecek?The wire veya the sopranos düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz?

The wire, the sopranos izleme listemde daha sıra getiremedim ama tavsiye olarak 24 ve chuck'ı öneririm lakin vurdulu kırdılı değil demişsin o zaman Lie to Me adlı dizi olabilir
  • Sopranos'tan başla bence. Ben de öyle yapacağım.
    Breaking Bad ve Soprano'yu izleyenlerden farklı yorumlar alıyorum. Kimi br.bad diyor, kimi de diğerini. Yani etkisi hala devam ediyor olmalı.
    Diğer bir kriter de IMDB puanı. Kaç yıl geçmiş aradan ama hala dizi 9 puanın üzerinde. Genelde sıcağı sıcağına puanlar daha yüksek oluyor biliyorsun.
    Bu aralar zamanım yok. Ama ilk tercihim Sopranos olacak.
  • Sons of Anarchy, Person of Interest, Boardwalk Empire, bunlardan birine bakabilirsin ama kesinlikle ilk tercihim SOA
  • Person of Interest, Dracula, Hannibal, Dexter, Supernatural.
  • Doctor Who'u tavsiye edebilirim. Biraz gerçek dışı bir dizi vurdu-kırdı durumları yok. Senaryosu normal dizilere göre çok daha iyi olan bir dizi. Şans vereyim dersen 2005 sezonundan başla fakat sıkıcı gelebilir ilk zamanlar tam olarak 5.sezondan sonra başlıyor senaryonun güzelliği.
  • Dexter, Homeland, Shameless, Sherlock

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sherlock, Fringe
  • BEN DE ÖZLEDİM .
    İŞLER GÜÇLER .

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

breaking bad,game of thrones,the oz,lost,prison break bunlar izlediklerim var mı böyle vurdulu kırdılı değil de biraz daha kurgu hakim dizi tavsiye edebilecek?The wire veya the sopranos düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz?

House M.D olabilr
  • The Vampire Diaries,Supernatural
  • Tabii ki de Fringe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komedi ve samimiyet istersen friends izle

• lie to me güzeld izle derim

soprano güzel

bre.bad bazen cok kasıyordu... yani konu cok yavas ilerliyordu,

homeland da izleyebilir sin
  • Fringe
    Death Note

• Fringe izlerseniz pisman olmazsiniz :)

• Fringe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.