Şimdi Ara

zamanında 200 liraydı şimdi 10 lira(bitti silinebilir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
6
Favori
5.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürünü satın aldık, önce Siparişiniz işleme alınmıştır, Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz mesajı, sonrada Tedarik sürecinde diye mesaj gönderdiler.
  • Kargoya verilmiş benimki de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de kargoya verildi dağıtıma çıktı.
    Ama yarın adliyede olmayacağımdan pazartesi elime geçecek artık...
    Ufaklıklara güzel hediye olacak bence.
  • Ürün geldi.Henüz verecek biri olmadığından kutusundan çıkarmadım.Ancak sıfır ürün ve kesinlikle 10 TL den fazla ederi var.Hediye edeceğim çocuğun sevineceğine eminim.
  • 2 adet almıştım koca bir kolide geldi.

Şaşırdım ben de kargocuyu görünce. Daha kutularını açmadım akşam eve gidince test edip sonra hediye edicem.

Ama kesinlikle 10 tl den fazla edeceği ortada
  • Bende halen tedarik sürecinde diyor ne iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Bende halen tedarik sürecinde diyor ne iş ?

Ben alırken "Stokta Son 8 Ürün" diyordu.
    2 Tane aldıktan sonra baktım "Stokta Son 3 Ürün" yazıyordu.
    Sanırım stok bittikten sonra bile satmaya devam etti Hizlial.com, dolayısıyla tedarik edebilirse size göndericek, edemezse iptal edecek olabilir.
  • Fena bişey diil. Cumartesi günü teslim aldım ve yeğenlerle oynadık biraz. Küçük çocukları eğlendirmek için güzel bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Bende halen tedarik sürecinde diyor ne iş ?

Ben alırken "Stokta Son 8 Ürün" diyordu.
    2 Tane aldıktan sonra baktım "Stokta Son 3 Ürün" yazıyordu.
    Sanırım stok bittikten sonra bile satmaya devam etti Hizlial.com, dolayısıyla tedarik edebilirse size göndericek, edemezse iptal edecek olabilir.

Ben ilk alanlardanım. Müşteri hizmetlerine mesaj attım. Ürün bugün geliyor yarın kargoya verilecek diye cevap yazmışlar.
  • Dün akşam test ettim ürünü, 4-8 yaş arası sever gibime geldi, fotoğraf çekme üzerinde boya yapma falan var eğlenirler en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fırsattı gerçekten. Çocuklar 3 gündür oynuyor. Kamera çözünürlüğü kötü ama içindeki oyunlar güzel. Bugün baktım arkasında SD kart girişi bile var.
  • Valla ben cuma günü havale seçeneği ile siparişi tamamladım ama çöp falan deyince bu güne kadar ödemeyi yapmamıştım. Eline geçenler beğenince fena birşey değil sanırım diyerek ödemeyi yaptım. Şimdi biraz beklemem gerekecek ama yinede kaçırmadan almış oldum.
  • Az önce geldi fatura ilginç tablet polypad hediye creative kid oyun konsolu diyor. Ortada hediye tablet yok tablet de isteriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan 20 lira hızlıalda alabilirsin
  • 20 lira verilmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula01

arkadaşlar yetişemedim başka sitelere baktm hızlıaldan başka yok
    doğuda öğretmenim
    eğitici oyuncak olarak çocuklara kullanacağım
    2 tane alan veya ihtiyacı olmayan arkadaşlardan 1 tanesini 20 tl ye alabilirm

stokta görünüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

şuan 20 lira hızlıalda alabilirsin

Teşekkür ederim aldım birtane
  • Siparişiniz kargoya verilmiştir. Kargom Nerede linkinden kargo gönderim detaylarınıza ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bağlantılar yapıldı pil takıldı vs ama nasıl başlatıyotuz, 5 yıllık bir toshiba Lcd tv kumandadan ne seçmeli

• Bugun geldi ama acinca yuvarlak tusa basin diyor basiyorum hicbisey olmuyo, sanirim kumandanin yuvarlak tusu calismiyor, ne yapmam lazim iade ediliyomu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.