Daha son lvl bile değildik bir birlik açmıştık hatırlamıyorsam İmparatorluktaydık ve bir rakip birlik daha vardı arenada adamımızı falan kesip artislik yapıyorlardı o birliğin lideride 51lvl(o patchın son leveli) full turkuaz itemler ve taşlar 11x6 idi. Neden kendi klanını açmıştı bilmiyorum ama bize baya zorbalık yapıp adamlarımızı kendilerine çekiyorlardı onların lideri günlük para falan veriyordu görevlere yardım ediyordu bu yüzden herkes oraya geçmeye başlamıştı tabi ki birliği kuran ben ve arkadaşım cani bir plan yaptık ben bizim birliği terk ettim o o tarafa geçtim, bizim eski birlik hakkında baya atıp tuttum benim o birliğin liderlerinden olduğumu biliyordu adam ve bana inanıp belli bir rütbe verdi üyeleri klandan atabilecek konuma gelmiştim gece tüm klan üyeleri oyundan çıkana kadar bekledim arkadaşla konuşuyordum bir yandan çok heyecanlıydı. Adam o klana gözü gibi bakıyordu Them'den çıkıp gelmiş her üyeye yardım falan yapıyordu tüm emeğiyle bir aile ortamı kurmuştu ben herkesi klandan attım, o sırada online olan bir beş kişiyide arkadaşla gruba alıp konuşmuştuk sonra bizim klana geçirmiştik. Adamında daha sonra hevesi kaçtı birliğini tamamen bozup Cavalierse falan geçmişti. XD