Şimdi Ara

zamunda üyelik ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. zamunda bugün üye alımını açtı. ben de aldım. daha önceden de vardı üyeliğim sonradan kapandı.
    ben bi şeyler duymuştum yaptığımız download kadar upload falan yapmalıymışız ki kapanmasın üyeliğimiz. var mı böyle bir şey. varsa nasıl yapacağımı detaylı bi şekilde anlatabilir misiniz? zamunda çok iyi bi torrent sitesi ama hemen kapatıyor üyelikleri. bi sene önce vardı kullanıyodum bayağı. sonra bi baktım kapanmış anlamadım nedenini.
    şimdiden teşekkürler

• Yok öyle bir şey.Bazı torrent sitelerinde dediğin gibi ratio sistemi var ama Zamunda da yok.Yıllardır Ratiom 0.2 civarında hala kapanmadı hesabım.
    Belki passkey ini paylaşırsan cezası olabilir.
  • Senelerdir sömürüyorum sıkıntı yok.
  • Mamunda da öyle bir kural yok sanırım,başka torrent sitelerinde var.1 Yıla aşkın hesabım var kapanma olmadı.
  • Mamundada aldığınız üyelikler, "kullanım sıklığı en az" olan sıralamaya göre zamanla silinirler. Bunun önüne geçmek için <Mesaj içeriğini yalnızca DH Premium üyeleri görebilir> yapmalısınız.
  • Şu anda açık mı üyelik alımı ?

Böyle bir hata alıyorum kayıt denediğimde.

Note: You need cookies enabled to sign up or log in.
    The following errors occured:
    Sorry, you're not qualified to become a member of this site
  • Belli bir süre aktif olmazsan hesabın kapatılıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masontr -- 1 Aralık 2012; 11:17:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zamunda Seed Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam teşekkürler hepinize
  • Bulgarların internet hızı bizim gibi 8 Megabit (!) olmadığından ratio uygulaması yok onlarda.
  • aslında zamundayı da ben ablamdan öğrenmiştim. bulgaristanda okudu üniversiteyi. :D gerçekten çok hızlı oranın interneti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.