Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
51.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler pantolon fln aldım pek ihtiyaç kalmadı fakat birkaç kot ve kazak daha alayım diyorum. Bunun için bu haftaki indirimi değerlendirelim degil mi? Haftaya hic beden kalmaz sanırım hatta bu hafta da bulamayabilirim. Kot kazak gömlek 3. İndirim beklemek boşuna olur değil mi? Fakat bere kasgol vb 3. İndirime kalır o zaman onlari almak mantıklı olur sanırım. Yoksa pantolon gömlek için 3. İndirim çok gec olur sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

299TL'ye Beymen Outlet'ler de ne montlar var, Zara'ya o paralar verilir mi hiç ne yapıyorsunuz?

Hocam İzmir'de magazasi varmi merak ediyorum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

quote:

299TL'ye Beymen Outlet'ler de ne montlar var, Zara'ya o paralar verilir mi hiç ne yapıyorsunuz?

Hocam İzmir'de magazasi varmi merak ediyorum?

İzmir konusunda bilgim yok ama, büyük şehir vardır illa ki.

Arastirdim yok gibi duruyor, ins bilen birileri cikar.

• yarın sabah damlayalım bakalım begenmedım ilk indirimi bir trenckot begendım 370 den 270 e inmişti 200 olursa alırım
  • pazar günü pull & bear'dan boxer alacaktım bırakmamışlar nasıl sömürdülerse artık.
  • Boxer almak için indirim beklemek ? Garip.
  • İnternet sitesinden havale ile alinabiliyor mu ?

• nasıl araştırdınız bilemiyorum zaranın kendi sitesinde bile var. alsancak, forum bornovada mağazası bulunmkatadır.
  • Formdaslar gebzeden gelicem en yakın çeşidi bol zara nerdedir

• Yarın Zara indirimemi giriyor
  • yarin sabah akmerkez'dekine gidicem yine. muhtemelen yine indirim yoktur ama denemedim demem :D
  • Gecen hafta aldigim urunu kullanmadim. Simdi iade etsem tekrar iade ettigim urunun aynisini indirimli fiyat uzerinden alabiliri miyim? Daha once boyle bir sey yapan oldu mu kabul ederler mi?
  • aemin1 A kullanıcısına yanıt
    mecbur kabul edecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemin1

Gecen hafta aldigim urunu kullanmadim. Simdi iade etsem tekrar iade ettigim urunun aynisini indirimli fiyat uzerinden alabiliri miyim? Daha once boyle bir sey yapan oldu mu kabul ederler mi?

Önce değişim kasasından ürünü iade ettir ,daha sonra farklı bir kasadan ürünü tekrardan alirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Boxer almak için indirim beklemek ? Garip.

indirim beklemedim cevahirde dolaşıyordum indirim konusunu hatırladım bir girip bakayım dedim fakat bir şey kalmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snbjk

quote:

Gecen hafta aldigim urunu kullanmadim. Simdi iade etsem tekrar iade ettigim urunun aynisini indirimli fiyat uzerinden alabiliri miyim? Daha once boyle bir sey yapan oldu mu kabul ederler mi?

Önce değişim kasasından ürünü iade ettir ,daha sonra farklı bir kasadan ürünü tekrardan alirsin

Hocam büyük ihtimal aldığım ürünün aynısı yoktur. yani değişim kasasından ürünü iade ettikten sonra kasiyere aynı ürünü geri ver tekrar almak istiyorum. Dersem bi zorluk çıkarmaz umarım

• quote:

quote:

quote:

Hocam büyük ihtimal aldığım ürünün aynısı yoktur. yani değişim kasasından ürünü iade ettikten sonra kasiyere aynı ürünü geri ver tekrar almak istiyorum. Dersem bi zorluk çıkarmaz umarım

O şekilde değil tabi ki önce ürünün oldugundan emin olmalısın sonra değiştirmelisin aynı barkoddaki ürünü alamazsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

O şekilde değil tabi ki önce ürünün oldugundan emin olmalısın sonra değiştirmelisin aynı barkoddaki ürünü alamazsın

Hocam nasıl yani diyelim ben ürünü 49 tlye aldım ve ürünü iade edip aynı ürünün 29tlye düştüğünü görüp aynısını aldım.Böyle birşey mümkün değil mi ?

• Jaycees kullanıcısına yanıt
    kendi iade ettiğin ürünü alamazsın. ancak aynı üründen bi tane daha varsa alırsın o yüzden iadeden önce mağazaya bak üründen var mı diye, demiş arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Formdaslar gebzeden gelicem en yakın çeşidi bol zara nerdedir

Akasya'ya uğra derim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.