Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
51.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de sırayı şöyle tarif edeyim: kız arkadaşınız veya karınız ile Zara'ya gittiğinizde siz hemen kasa kuyruğunda sırada beklemeye başlayın. Sevgiliniz rahat rahat alışverişini yapsın ve gelsin, merak etmeyin siz sırayı ancak yarılamış olacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Dün bir kız arkadaşım Capacity zara'da çok sıra var diye alışveriş yapmadan çıktı. Düşünün artık sıra kadınların bile gözünü korkutuyorsa uzunluğunu tahmin edin
    indirim güzel de kalabalık iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: papichulo

indirim güzel de kalabalık iyi değil

Alıntıları Göster
    yahu Genel Kış indirimi her sene oluyor..
    ama tasarımcılar 1-2 yıldır inditeks i batırmış durumda çok kötü modeller.. 3 mağzadan 3 parça ürün anca aldım.
    Bershka %30
    Pull&Bear %30
    Zara %10 civarındaydı.. çok az (parasız verseler giyilmeyecek) üründe %30-%50 var

ikinci kış indirimi 20 sinden sonra.. %50 olacak.. (Beden kalmıyor o zamana)

• quote:

Orijinalden alıntı: go_can

Hocam akbatiya gittiniz mi bize 15 fk uzaklikta

Maalesef hocam anca uyanabildim[sm=evillol.gif]yarina kaldi artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Orijinalden alıntı: go_can

Hocam akbatiya gittiniz mi bize 15 fk uzaklikta

Maalesef hocam anca uyanabildim[sm=evillol.gif]yarina kaldi artik

Alıntıları Göster
    İstinye park Beshka'da bedenler mevcuttu. Özellikle canvaslardan kaptım bir iki tane. Pek sıra yoktu.

• Forum istanbula gittim küçük beden bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Forum istanbula gittim küçük beden bulamadım
    Aralık ayında gözüme kestirdiğim 300 tllik montu 200 liraya kapattım. Keyfim yerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrerano

Aralık ayında gözüme kestirdiğim 300 tllik montu 200 liraya kapattım. Keyfim yerinde

Alıntıları Göster
    cok guzel paltolar vardi 469 250 falan dustuyse goz atayim bende ankamallden
  • 2. Indirim ne zaman arkadaslar? Massimo dutti den başkası yalan!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanıma mont almak için marmara forum zaraya gittik. Beğendiği mont 270tl idi ve yeni sezon olduğu için indirimde değilmiş. Diğerlerini de beğenmedik, ordan çıkıp Mangoya gittik, Esas gerçek indirim oradaydı.. Dolgu malzemesi zaradaki gibi dandrik elyaf değil gerçek kaztüyü olan daha güzel 300 tllik montu indirimli 200 tlye aldık. Hanım yanında hırka ve kazakta aldı, toplam 260tl tuttu..
    Kısaca zarada polyester-elyaf çin malı dandrik monta vereceğimiz paranın daha azına Mangodan made in Vietnam kaztüyü mont, hırka ve kazak alıp gayet memnun ayrıldık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 4 Ocak 2015; 17:51:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci indirim tarihi hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aemin1

İkinci indirim tarihi hakkında bilgisi olan var mı?

1 hafta arayla yani 2 9 16 ocak en son indirim %70 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: aemin1

İkinci indirim tarihi hakkında bilgisi olan var mı?

1 hafta arayla yani 2 9 16 ocak en son indirim %70 oluyor

Alıntıları Göster
    kış başında 300e aldığım kaban 189'a düşmüş , indirim var yani
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Hanıma mont almak için marmara forum zaraya gittik. Beğendiği mont 270tl idi ve yeni sezon olduğu için indirimde değilmiş. Diğerlerini de beğenmedik, ordan çıkıp Mangoya gittik, Esas gerçek indirim oradaydı.. Dolgu malzemesi zaradaki gibi dandrik elyaf değil gerçek kaztüyü olan daha güzel 300 tllik montu indirimli 200 tlye aldık. Hanım yanında hırka ve kazakta aldı, toplam 260tl tuttu..
    Kısaca zarada polyester-elyaf çin malı dandrik monta vereceğimiz paranın daha azına Mangodan made in Vietnam kaztüyü mont, hırka ve kazak alıp gayet memnun ayrıldık..

Kaz tüyü mü kalmış ya, öğrenemedik mi hala şunu almamamız gerektiğini

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Hanıma mont almak için marmara forum zaraya gittik. Beğendiği mont 270tl idi ve yeni sezon olduğu için indirimde değilmiş. Diğerlerini de beğenmedik, ordan çıkıp Mangoya gittik, Esas gerçek indirim oradaydı.. Dolgu malzemesi zaradaki gibi dandrik elyaf değil gerçek kaztüyü olan daha güzel 300 tllik montu indirimli 200 tlye aldık. Hanım yanında hırka ve kazakta aldı, toplam 260tl tuttu..

Kaz dedim ama zannetmiyorum, tüylü mont diye geçiyor. Zaten bu fiyata kaztüyü vermezler. Etiketinde tüy vardı, ben öyle zannettim. Esasen alırken içim çok rahat etmemişti ama hanım beğenince yapacak bişi yok..

http://shop.mango.com/TR/p0/kadin/k%C4%B1yafetler/kabanlar/tuylu-mont/?id=33035510_02&n=1&s=prendas.abrigos&ident=0__0_1420525999192&ts=1420525999192

Amerikan linkinde quilted feather (kapitone tüy) diye geçiyor..

http://shop.mango.com/US/p0/women/feather-down-long-coat/?id=33035510&n=0&ts=1414522944927

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Kaz dedim ama zannetmiyorum, tüylü mont diye geçiyor. Zaten bu fiyata kaztüyü vermezler. Etiketinde tüy vardı, ben öyle zannettim. Esasen alırken içim çok rahat etmemişti ama hanım beğenince yapacak bişi yok..

http://shop.mango.com/TR/p0/kadin/k%C4%B1yafetler/kabanlar/tuylu-mont/?id=33035510_02&n=1&s=prendas.abrigos&ident=0__0_1420525999192&ts=1420525999192

Amerikan linkinde quilted feather (kapitone tüy) diye geçiyor..

http://shop.mango.com/US/p0/women/feather-down-long-coat/?id=33035510&n=0&ts=1414522944927

Alıntıları Göster
    bana pahalı geldi anca bakakaldık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dt.Taha

hocam ss var mı acaba?

http://www.zara.com/tr/en/sale/man/jackets/casual/navy-wool-jacket-c543545p1984228.html

bu kaban hocam ben normalde m giyiyorum L si oldu gayet kaliteli tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_FiRaR

bana pahalı geldi anca bakakaldık :)

Alıntıları Göster
    izmir için durumlar nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

izmir için durumlar nedir?

Alıntıları Göster
    forum ist. mağazalarını gezdim. Hiçbirinde indirimin zerresi yok desem doğrudur. Her markada 60-80 tl arası hemde daha kalitelisini alabileceğiniz çocuk giysilerine 120-140 tl gibi etiket koyup üzerine 10-15 tl lik fiyat düşürmeye indirim denmez. Üstelik son 1 yıldır satılan zara ürünleri resmen çamur, kalite yerlerde... Paranıza yazık derim, iyi düşünün...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.