Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
51.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

quote:

Orijinalden alıntı: juwaline

cevahire gelmeyin hepsi savaş alanı gibi tüm ürünler yerde çalışanlar da toplayamıyor durum fena

Ben sabah 9.30 da cevahirin önündeydim rahat 150 200 kisi vardı zaradan 1 sweat aldim ama yarim saat kuyruk bekledim . Bershka ve pull and bearin indirimleri bence yetersizde cogu üründe indirim yoktu. Haftaya bi daha ugricam

bencede düZgün indirim yoktu gayet de orta seviyeydi fiyatlar 40 falan

ama bayanlar doldurdukca daha cok dikkat cekiyor ondan dolmuş iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Bu zara markasini şarkıcı zaranin saniyordum 1 gun oncesine kadar.

Ahaha :))

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

ankamall e gittim sirf baslik yuzunden hic birsey begenmedim... fiyatlar ucuz degil ama kesimleri begenmedim... jack jones'ta keske indirim olsa...

Stoklar nasildi ankamall de ? Jack and jones da inditex telstil e dahil orada da indirim olmasi gerekli aslinda.

• İzmir forumda sabah 10.40 gibi massimo duttideydim. Nasıl bir kalabalık , sanki bedava veriyorlar. Bi bayan 2580 tl alışveriş yaptı ayıptır ya ! Ihtiyacın olur alırsın 3 parça 5 parça neyse. Herkes abartı yaşıyor!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

ankamall e gittim sirf baslik yuzunden hic birsey begenmedim... fiyatlar ucuz degil ama kesimleri begenmedim... jack jones'ta keske indirim olsa...

Stoklar nasildi ankamall de ? Jack and jones da inditex telstil e dahil orada da indirim olmasi gerekli aslinda.

j&j inditexe bagli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

İzmir forumda sabah 10.40 gibi massimo duttideydim. Nasıl bir kalabalık , sanki bedava veriyorlar. Bi bayan 2580 tl alışveriş yaptı ayıptır ya ! Ihtiyacın olur alırsın 3 parça 5 parça neyse. Herkes abartı yaşıyor!

+1 Heveslendim güniçinde ama bu ve benzeri ablalarla karşılaşma korkusuna gitmedim valla.. insanı çileden çıkarırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunahmet

bu nedir arkadaşlar ya
     Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00
     Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00

forum istanbuldamıydın ?

• geçen seneki indirimi kaçırmıştım bakalım bu sene gidebilecek miyim
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Jj Bestseller'a ait.

• siyahlee97 kullanıcısına yanıt
    hocam cevap verildimi bilmiyorum ama acelem var hemen yazayım dedim.

Aynı pantolondan tekrar alınız ve eski faturanız (pahalı tutardan aldığınız fatura) ile iade işlemini gerçekleştiriniz.
  • adamların en büyük gideri zaten mağaza kirası ve personel.
    yoksa 200 liralık tekstilin üretim maliyeti 20-30 liradır, onuda başkasına ürettiriyorlardır.
    biz iphone 200 dolara üretilip 700 dolara satılmasına şaşırıyoruz ama tekstil işinde deli gibi kar var. tasarımın iyi olsun marka tutsun tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Hadi ya ben o da dahil sanıyordum. Hep yan yanan oluyor mağazaları ya.
  • Buyaka avm den tüm inditex altmagazlara girdik,epey kalabalık vardı ama indirim pek yoktu.

Ayrıca bershka pantolonlarım 6 ayda yırtıldı bilginiz olsun çok adi..
  • Hayır benim anlamadığım şey 250 liraya mont bakan adam 200 e düşerse alıcam diyor sanki 200 ile 250 arasında dağlar denizler var da kışın ortasına kadar montsuz kalmaya değdi nedir yani hayır olmayan insanlar olsanız diycem ki ulan zaten yok 250 lik mont 150 ye 130 a falan düşsün de alsın giysin millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Marmarapark Zara'ya gittim.

Biz erkeklere haksızlık ya kadınlar reyonunda çok daha fazla indirim vardı. Ama kasada öyle bi kuyruk vardı ki kimse para yok diye yanmasın bedava diye kapışıyordu millet. Ben pek bana uygun bir şey bulamadım monta ihtiyacım vardı onu da indirimsizken almıştım zaten

Ben bugün saat 11.30'da işten 15 dakika kaçıp gittim baktım birşeyler.Bir '' Ormancı '' gömleği , bir tane de '' Zabıta '' Gömleği tarzında iki gömlek beğendim.

Arkalarda bir yere gömdüm çıktım.İş çıkışı saat 18.00'da , gidip baktım sadece Zabıta tarzı olan oradaydı... Birde kırmızı bir mont var.Onu kesin alcam.269 TL ancak rezalet bir kalabalık vardı...

İyi ki çıkmışım Cevahir'i şimdi düşünmek bile istemiyorum.Yaz indirimi döneminde Cevahir ZARA'da çalışmıştım.Rezaletti ! şimdi ki durumu hayal bile etmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dt.Taha

hocam ss var mı acaba?

Buyur hocam
     Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00
  • Hocam mobilden atamiyorum ss sorun var sanirim

• Antalya 5M Migrosta gittim bir sey bulamadım beden kalmamiş begendiklerimden Bastım Terracity gittim orda baya kalabalık tek kasa acık sıra oldugundan almadan geldim ordaki eleman gercek indirim oldugunu söyledi hürriyet gazatesine ilan felan vermis firma ne derecede dogru bilmiyorum..
  • ayıptır yazıktır günahtır arkadaş ya pazardan giyinirim bedava verseler bugünkü cevahirdeki sıraya girmem bizim milletimiz koyun koyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Marmarapark Zara'ya gittim.

Biz erkeklere haksızlık ya kadınlar reyonunda çok daha fazla indirim vardı. Ama kasada öyle bi kuyruk vardı ki kimse para yok diye yanmasın bedava diye kapışıyordu millet. Ben pek bana uygun bir şey bulamadım monta ihtiyacım vardı onu da indirimsizken almıştım zaten

Ben bugün saat 11.30'da işten 15 dakika kaçıp gittim baktım birşeyler.Bir '' Ormancı '' gömleği , bir tane de '' Zabıta '' Gömleği tarzında iki gömlek beğendim.

Arkalarda bir yere gömdüm çıktım.İş çıkışı saat 18.00'da , gidip baktım sadece Zabıta tarzı olan oradaydı... Birde kırmızı bir mont var.Onu kesin alcam.269 TL ancak rezalet bir kalabalık vardı...

İyi ki çıkmışım Cevahir'i şimdi düşünmek bile istemiyorum.Yaz indirimi döneminde Cevahir ZARA'da çalışmıştım.Rezaletti ! şimdi ki durumu hayal bile etmek istemiyorum

Hocam ben bugün zaman bulup gidemedim,yarın marmarapark şubesine gidecektim erkek ürünlerinde durum ne? bitane skinny fit dizleri yamalı zincirli jean vardı onu 99TL'ye düşmüş onu alıcamda.Kadın bölümü için malesef soramıyorum bile ablalar bildiğin çingene gibi yağmalıyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.