Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
51.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pantolon 30 liraya düşsün de alayım diyen var hocam ne diyorsun
  • Antalya 5M migros daki zara mağazası sakindi.
    Bir kaç mont da ve kot ürünlerinde indirim gördüm birde yazlıklar.
    mont 100 TL inceler 169 TL orta kalınlık (fena degil) yani bu 2sine indirim derim.
    25 tl yazlık ama bi halta benzemiyorlardı
    kot 69 tl idi onlar fena değildi ama kota ihtiyacım yoktu.
    açıkcası baktım çıktım.

Gelelim begendiğim gömleklere sezonda cok hosuma giden gömlek oradaydı sezon fiyatı 100 tl şuan 90 tl :) süper inmiş.

2 hafta önce zaradan kot almıştım 100 tl idi, gömlek aldım 70 tl idi. o gömlek hala 70 tl idi. yalandan indirim

mango.com.tr de %70 indirim var az da olsa bazı ürünlerde oraya bakın arkadaşlar bari netden alışveriş var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

ulen korupark'a gideceğim akşama, inşallah kalabalık değildir, pazara bırakırsam zaten yandım

öğlen 12-1 gibi çok kalabalıktı inşallah birşeyler kalmıştır :) ben 1 mont beğendim bedeni yoktu samsundaki kız arkadaşa da sordurdum orada da yok
  • Yarın devam edip etmeyeceğini bilen yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juanito Perez

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Marmarapark Zara'ya gittim.

Biz erkeklere haksızlık ya kadınlar reyonunda çok daha fazla indirim vardı. Ama kasada öyle bi kuyruk vardı ki kimse para yok diye yanmasın bedava diye kapışıyordu millet. Ben pek bana uygun bir şey bulamadım monta ihtiyacım vardı onu da indirimsizken almıştım zaten

Ben bugün saat 11.30'da işten 15 dakika kaçıp gittim baktım birşeyler.Bir '' Ormancı '' gömleği , bir tane de '' Zabıta '' Gömleği tarzında iki gömlek beğendim.

Arkalarda bir yere gömdüm çıktım.İş çıkışı saat 18.00'da , gidip baktım sadece Zabıta tarzı olan oradaydı... Birde kırmızı bir mont var.Onu kesin alcam.269 TL ancak rezalet bir kalabalık vardı...

İyi ki çıkmışım Cevahir'i şimdi düşünmek bile istemiyorum.Yaz indirimi döneminde Cevahir ZARA'da çalışmıştım.Rezaletti ! şimdi ki durumu hayal bile etmek istemiyorum

Hocam ben bugün zaman bulup gidemedim,yarın marmarapark şubesine gidecektim erkek ürünlerinde durum ne? bitane skinny fit dizleri yamalı zincirli jean vardı onu 99TL'ye düşmüş onu alıcamda.Kadın bölümü için malesef soramıyorum bile ablalar bildiğin çingene gibi yağmalıyor

Ben açık ve net , donumdan tshirt'ime kadar ZARA ... Ama bu sezon aldığım parça sayısı 3-5 'i geçmez...Yarı kırmızı bir mont alıp SS atarım.Yaza kadar bi çöp bile almam

İNanılamz bozdu zara. Pekte birşey yok indirimde ! KIŞ İNDİRİMLERİ HARİKA OLURDU AMA FİYASKO BU YIL !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jack jones'ta hic bir indirim yoktu ( kendi magazasi, boyner ykm dahil )
    250 tl alisveriste 50 tl indirim gibi birsey vardi ama o herr zaman vardi ve zaten fiyatlar cok yuksek...

stoga gelince millet vardi ama stok da fena degildi raflar doluydu ama butun bedenler yoktu... zaten ellerinde kalanlara indirim yapmislar...
  • panick666 kullanıcısına yanıt
    pantolonu gıydıgım için degıstımezler dıye sormadım hocam gıttımde zaten talan etmısler bıldıgın bırsey kalmamıs. saolasın yınede

• Akasya zarada kokona teyzeler heryeri yakıp yıkmışlar.kazaklar pantolonlar yerde sürünüyordu.Ayakkabıların çiftini bulabilen çıkmadı bakıp çıktım sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marmara park zarada ürün kalmamış :D
    Bershkadan istediğim deri ceketi 119TL aldm . Orjianal fiyatı 289 TL miş..
    Yine Bershkadan düz siyah gömleği 25TL ye aldım , orjinal fiyatı 49.90 miş

Pull & Bear dan
    Takip ettiğim pantalonu 79TL ye aldım , 129TLden indireme girmiş..

İndirim iyi sayılır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qkhnk -- 3 Ocak 2015; 1:13:58 >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    mont alıcaktım sırf sıra yüzünden alamadım harbiden çok uzundu
  • Geldim arkadaşlar, Korupark'a gittim kapalı otopark tıklım tıklım doluydu, Bershka ve P&B tamamen "talan" yeri olmuş, salı pazarı gibi bütün kıyafetler üst üste yığılıydı, ceketimi sonunda aldım. 300 lira biraz içime oturdu ama gerçek deri olduğundan hak ettiğini düşünüyorum. Diğer mağazalar çok yoğun değildi, haftasonu ana-baba günü olacağı kesin. İndirimler birkaç hafta devam edecek soran arkadaş için söyleyeyim.
  • sanırım günü şanslı kapatanlardan biriyim.zaradan iki pantalon aldım barkotu yanlış vurmuşlar 79 yerine 69 ödedim pantalonlara,kasadaki kadına barkotu gösterince itaraz etmeden amirine sordu oda onaylayınca ekstra 20 lira indirim oldu.diğer zara mağazasında bir gömlek aldım 69 ödedim ondada barkotta hata vardı sanırım onun benzeri gömleğin indirimli fiyatı 99 du kasada sorun olmadan geçti.istediğim şeyleri aldım diyebilirim 2 pantolan 2 gömlek etiket fiyatına göre toplam 120 lira indirim fena değil.
  • Ankara taurus avm de durum ne bilgisi olan var mı?
  • Yarin veya pazar gunu bi akbati ya gidiyim her yerden sakin oluyo istedigimi alirim

• Dün malum tatildi ve ben de Maltepe Parktaydım. Zara'ya bi uğrayalım dedik. Abartmıyorum savaş çıksa markette,fırında böyle yağma olmaz. Şu memlekette geçinemiyoruz diye bi daha birisi ağlarda çok fena kalbini kıracağım. Kadın reyonu kasasındaki kuyruk giriş kapısına dayanıyordu. Erkek bölümü nispeten daha iyiydi, çocuk reyonu ise resmen yağmalanmıştı. Yine kasada bi sürü kuyruk tabi. Dedim herhalde Zara %70 indirim yaptı. Millet çıldırdı. Ama baktım çok az üründe %50 vardı, genelde %30 indirim vardı. Millet yine de çıldırmıştı.

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Hocam akbatiya gittiniz mi bize 15 fk uzaklikta

• Yuzde 70 indirimi goremeden bitecek ürünler

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

Dün malum tatildi ve ben de Maltepe Parktaydım. Zara'ya bi uğrayalım dedik. Abartmıyorum savaş çıksa markette,fırında böyle yağma olmaz. Şu memlekette geçinemiyoruz diye bi daha birisi ağlarda çok fena kalbini kıracağım. Kadın reyonu kasasındaki kuyruk giriş kapısına dayanıyordu. Erkek bölümü nispeten daha iyiydi, çocuk reyonu ise resmen yağmalanmıştı. Yine kasada bi sürü kuyruk tabi. Dedim herhalde Zara %70 indirim yaptı. Millet çıldırdı. Ama baktım çok az üründe %50 vardı, genelde %30 indirim vardı. Millet yine de çıldırmıştı.

Memlekette fakirlik yok!

• Dün bir kız arkadaşım Capacity zara'da çok sıra var diye alışveriş yapmadan çıktı. Düşünün artık sıra kadınların bile gözünü korkutuyorsa uzunluğunu tahmin edin

• Dün 2 avm de alacağım montun bedenini bulamadıktan sonra bugün Mall of istanbul a adam saldım. şansıma orda bedenim varmış arkadaşa aldırdım. ama orda da inanılmaz bi kalabalık varmış şu an.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.