Bildirim
Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (11. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu zara markasini şarkıcı zaranin saniyordum 1 gun oncesine kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Böck
Marmarapark Zara'ya gittim.
Biz erkeklere haksızlık ya kadınlar reyonunda çok daha fazla indirim vardı. Ama kasada öyle bi kuyruk vardı ki kimse para yok diye yanmasın bedava diye kapışıyordu millet. Ben pek bana uygun bir şey bulamadım monta ihtiyacım vardı onu da indirimsizken almıştım zaten
TORİUMA MI GİDEYİM YOKSA MARMARA PARKA MI HOCAM -
Bursa Kent Meydanı Zara'ya uğradım, sıra öyle bir hal almış ki, salyangoz gibi içe doğru halkalar oluşmaya başlamış. Hiç böyle kalabalığa gelemem. Bir kazak beğendim, 90 TL, 100'den düşmüş. Bu mu indirim. -
ulen korupark'a gideceğim akşama, inşallah kalabalık değildir, pazara bırakırsam zaten yandım -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaemre10
Bu zara markasini şarkıcı zaranin saniyordum 1 gun oncesine kadar.
-
Bugun Markantalya Bershka ve Pull&Beardaydim erkek reyonlarinda pek kalabalik yoktu ama kadin reyonlari icin ayni seyi diyemem PB birsuru tisort vardi 15 TLye alicaktimda vazgectim
Indirim sadece bugun mu hic haberim yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi gitsem bulabilrimiyim yoksa basip terracitymi gitsem. -
-
İndirim yarın devam ediyo mu bilen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: alibro47
quote:
Orijinalden alıntı: Closer
Bundan 3-4 ay önce durumum yokken jack&jones da bi mont gördüm bi deniyim dedm, monta hasta olmuştum ne kadar olursa olsun bu montu alıcam dedm, fiyata bi baktım 420 lira; kaça kaça gittim boynum bükük halde. Bu gün öylesine belki indirim vardr jack de diye bi giriyim dedm, baktım aynı mont 190 a düşmüş hemen aldım (inş pişman olmam
). Mağazada çalışan çocuk da şuan bu ürün şok indirimde biz bile böylesini tahmin edemezdik dedi kendisine de almış ne ladar doğru bilmiyorum.
Arkadaşım da 190 a bi mont aldı o da uzun zamandır mont arıyodu.
Ama bu benm aldığım mont ve bi kaç ufak tefek şey dışında çok büyük bi indirim göremedim. İnsanlar top patlasa alışveriş yapmak için can atıyolar. Kriz mriz hep boş laflar. İnanmayan bi yarım saat gitsin insanların telaşını görsün
Hocam montun ss i falan var mi intternetteben de morhipodan begenmistim de jj mont ama almadim
eğer kendimi ifşa etmeden ifade etmem gerekirse;
-
Hayirli olsun hocam guzelmis..
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Forum Bornova Zara : raflar boş
nasıl boş, bitmiş mi yoksa konulmamış mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: adil07
şimdi gitsem bulabilrimiyim yoksa basip terracitymi gitsem.
Saat 5de ciktim ordan pek fazla yagmalamamislardiAradigim bir urun yoktu bershkada terracity gideyim diye dusundum usendigim icin gitmedim
Tek kotu yani bigisayarlarindan hangi magazada hangi urun var bakamiyorlar
hocam ss var mı acaba? -
ankamall e gittim sirf baslik yuzunden hic birsey begenmedim... fiyatlar ucuz degil ama kesimleri begenmedim... jack jones'ta keske indirim olsa...
-
Metrocity an itibariyle kalabalik degil. Kasa biraz yogun.. 15 kisi var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık GSMH'ye bakmıyoruz beyler, Zara'daki kuyruk ülkenin refah seviyesini yansıtıyor.
Nasıl olsa İstanbul'dan başka şehir yok ülkemde!! -
quote:
Orijinalden alıntı: juwaline
cevahire gelmeyin hepsi savaş alanı gibi tüm ürünler yerde çalışanlar da toplayamıyor durum fena
Ben sabah 9.30 da cevahirin önündeydim rahat 150 200 kisi vardı zaradan 1 sweat aldim ama yarim saat kuyruk bekledim . Bershka ve pull and bearin indirimleri bence yetersizde cogu üründe indirim yoktu. Haftaya bi daha ugricam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X