Şimdi Ara

Zara-Bershka-Pull&Bear indirimi *2 Ocak saat 10:00 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
36
Favori
51.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    taurusa gidecektim ama internetteki indirimleri görünce vazgeçtim.. ankamall,kentpark gibi avmlere göre daha boş olur tahminimce
  • Mont dışında bişey yok zarada. Diğer ürünlerde iyi indirim yok ikinci indirimi beklicem. Bershka ve pul and bear da 20 lira 30 lira indirimler var ben iki adet eşimle bana mont alıp çıktım hayal kırıklığı. Ama bayan tarafı çok kalabalık:)) ne yalan söyleyeyim çokta beğenemedim ürünleri. Zaranın beğendim bi montu vardı oda zaten indirimden önce bitmiş heralde sabah 10 da gittim yoktu. Adidas biraz indirim yapmış. YKM de bir cacık yok. 2. İndirimi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PB ve Bershka'nın geçen seneki ürünleri çok daha şıktı. Bu sene kaç kere gittim ama adam gibi birşey bulup alamadım. Bir şişme mont bir de kot ceket beğendim o kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • H&M erkek ürünü konusunda bence en iyisi
    İndirim olur mu bilmem ama 10 lira indirim olsa bile gidip H&Mden alisveris yapicam

Tarz konusunda en azindan ne çok ağır ne de çok cocuksu ya da marjinal

Yukarda arkadasin dedigi gibi bu yıl PB vasat Zarada zaten standart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum Bornova Zara : raflar boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Adam Lallana

Ankara Taurustan haberi olan var mı beyler

Suan pull and bear bershka falan indirime girmiş dostum magazadayim

• Arkadaşlar cidden güzel ürün hic yok.indirim de aman aman bir indirim degil. Ben mall of istanbul magazasina baktım. Bayanlar gercekten indirim olduğunu düşünüyorlar galiba en az alan 5 parca alıyor. Bir tane kiz önümde bir pantolonunu ve 1 montun tum renklerini aldi. Gitmek isteyenlere önerim fazla umutlanmasinlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cehili

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

2 saat sonra kontrol edeceğim söylerim size Ankara ankamall

Nedir durum hocam?

Nerdeyse her üründe var dostum, 300 lük montlar 199..... 150 lik trikolar 99 tl ye inmiş çok iyi fırsat

• quote:

quote:

quote:

Nedir durum hocam?

Nerdeyse her üründe var dostum, 300 lük montlar 199..... 150 lik trikolar 99 tl ye inmiş çok iyi fırsat

Beden sıkıntısı var mi hocam?

• 2 gun once begendigim trikolari kaldirmislar zarada ... Bazi montlar disinda super seyler beklemeyin trikolar kazaklarda ahim sahim bisi yok hatta bazilarnda 10 tl indirim var son zqmanlarsa gelen urunler tamamrn kaldirilmis . 2.indirimde mi cikacak nolacak bilmiyorm bazi urunler ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nedir durum hocam?

Beden sıkıntısı var mi hocam?

M l xl vardı dostum hepsinin neredeyse, yalnız kalabalık var ve ilerleyen saatlerde çok daha kalabalık olacak

• Ankara ve Kentpark-Taurus-Gordion şubelerinde montlarda iyi indirim varmı?
  • Nedir bu zara ve türevleri çılgınlığı ? Bırakın arkadaşlar bunları

• zara cevahir-akmerkez-metrocity üç mağazayı da dolaştım
    saat 10:00 da 150 kadar kişilik bir grupla cevahire girdim,benimle gelen 3-4 kişiyle zaraya giriş yaptım , indirim oranları %20-%30 arasında.
    gömleklerde m beden yok diyebilirim ilk girenlerden olmama ragmen beyendiğim gömleklerin hiçbirini bulamadım,2pantolon 1 gömlek alıp uzun kuyruğa girdim.
    bulamadığım gömlekler için akmerkeze gittim sonuç hüsran,akmerkez de durum aynı beden sıkıntısı var ve ürünler yağmalanmış
    son durak olarak metrocity gittim burası gittiğimde pek yağmalanmamıştı gidenler beden bulabilirler diğerlerine göre daha sakin.metrocity den 1 gömlek alıp çıktım.
    genel olarak fiyatı uygun ve bedeni normal olan ürünler yağmalanmış durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyuka

İki aydır Bershka'da beğendiğim ceketin indirime girmesini bekliyorum, 460 TL de öğrenci adama fazla ne yapalım Hadi umarım şöyle bi 300'e iner de zorlarım alırım :F

hay ağzımı öpeyim ya tam 300 'e inmiş :D
  • arkadaşlar mağazada ürün olmadığında başka şehirden XL beden getirebiliyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

H&M erkek ürünü konusunda bence en iyisi
    İndirim olur mu bilmem ama 10 lira indirim olsa bile gidip H&Mden alisveris yapicam

Tarz olarak cok iyiler ama kalite konusunda aynisini soyleyenem

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

H&M erkek ürünü konusunda bence en iyisi

Tarz olarak cok iyiler ama kalite konusunda aynisini soyleyenem

ikisi de tekstil kalitesi açısından vasat bana göre ama h&m fiyatları daha uygun zaraya göre
  • Zara bazı ürünlerini kaldırmış nedenini bilemicem. Belki ilk satılmayanları öne sürdüler.

• Maalesef, hatta stok durumu hakkında net bir bilgi verilemiyor ve zaten tükenecek diye düşünüldüğünden ürün ayirtilamiyor. Fast food nasıl ne olursa olsun tuketilecekse inditex düşüncesi de bu yönde, giyimde seri ve bol alternatifli çalışıyorlar.. Ben de diğer indirimleri bekleyeceğim, kafanızı duvarlara vurmayın sonra..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.