Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
579.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocbir sey olmaz.hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalnız şaka Maka zara , DeFacto lcw Colins lofttan ucuza ürün satıyor
    Loftta bı mont baktım 1999 lira zara da 1300 liraya daha kalitelisini bulabiliyorsun. Hele lcw DeFacto iyice suyunu çıkardılar fiyatların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Metro markette Calvin Klein ve Columbia montlar 2000-2500 seviyelerinde Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] 

• Varmıdır bunlarda birleşecek ilk sipariş indirim kodu felan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pb deki herşey, 18.55 te satılmış galiba!

xl beden beyaz don ekledim, tanesi 90tl. o bile yok diyor :) mümkün değil ya. var birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 4 Ocak 2023; 19:14:46 >
  • Beden ekleyip seçiyorum sepette stok yok diyor fiyatlar iyi defacto lwc ayarında .

• Erken açıldı uygulama sepet hazırdı ama sipariş verene kadar tüm ürünler tükendi.

• Massimodan yararlandım kendim ve aile bireyleri için, 7 kazak 2 pantolon aldım.

• 8 demişlerdi, 8:04’te girdim sepetimdeki ürünler tükenmiş yine. Kasım’da da aynısı olmuştu, 1-2 stok koyup indirim diye reklam yapıyorlar. Zara’yla işim olmaz bu saatten sonra, dalga geçiyorlar.

• TaKo kullanıcısına yanıt

Ben direk girdim sepette tak tak gitti ala ala 1 gömlek alabildiö

• Resmen dalga geçiyorlar… Sepete atılan ürünleri kendi kendine erittiler

• cok pahali bana gore

• Ara ara stok gelirmi baksak sepete acaba?

• Cém kullanıcısına yanıt
    Geliyor hocam. Bazıları hepsini satın alıp sonradan düşünüp karar vererek iptal falan ediyorlar sanırım.

• Bende indirimi beklerken uyuyup kalmışım sepete girdiğimde ürün tükenmişti. Az önce tekrar stok girdiler 1 adet mont aldım. Size de tavsiyem ara ara girip bakın arkadaşlar.

• Klasik yine istediklerimi alamadım. Bir iki tane zar zor çocuk kıyafeti alabildim.

• Arka planda uygulama acik kalmis, Zara’ya nasil sinirlendiysem direkt kapatmak istedim, yanlislikla uygulama acildi. Bi baktim sepetimdeki urunlerin stoklari yenilenmis :) şansa da olsa siparis verdim. Kot gomlek + siyah kaban 1790’a mâl ettim diye seviniyorum, dustugumuz hallere bak…

Bu arada guzel kaban fiyatlari 3000 tl’yi aşmış durumda. İyi fiyata denk geldi!

• Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Zara lofttan daha mı kaliteli? 10-15 sene kadar önce lofttan aldığım bir montun kalitesine erişeceğine sanmıyorum ama şimdiki loftlar hakkında bir fikrim yok.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Şimdiki loftun lcw DeFacto dan bı farkı yok malesef. Bende eskiden çok alırdım dediğiniz gibi çok kaliteliydi önceden hocam

• Ben herhangi bir indirim yaptıklarını düşünmüyorum artık sepetimdeki ürün saat 20 00 olduğunda stok yok dedi direk. Muhtemelen göstermelik bı kaç tane yapıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.