Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.538
Cevap
224
Favori
579.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

link var mi hocam?

• cocarca33 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum online olayını. Ben Metro markette gördüm ve her şubelerinde bu montlardan vardı.

• https://www.zara.com/tr/tr/kapusonlu-sisme-parka-p03918406.html

Dün sabah bu montu sepetime ekledim, akşam 19:57 ye alarm kurdum. Daha sonra kart bilgilerimi kopyalayıp hazırda tuttum. 19.59 da uygulamaya girdiğimde direkt sepete daldım indirimli fiyat gözüküyordu. hemen ödedim 3d secure da gelmedi zaten ve sipariş oluştu. 1 dk erken açıldı sistem aslında.

• İmanPower kullanıcısına yanıt

Şapkasında tüy olan kabanlara gıcık oluyorum. Hala da üretiliyorlar. Özel markaların çoğunda göremezsiniz bu demodeliği.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Benim hoşuma gidiyor valla ama çıkartılıyor zaten. O kürk gerçekten soğuğu çok kesiyor taktığınız zaman.

• İndirim ne zaman bitiyor acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LostLover9 kullanıcısına yanıt

Zara 30 mart son hatta haftaya perşembe veya 2 hafta sonra perşembe daha da indirimli oluyor bazı ürünler ancak eski sezon olduğundan bir çoğununda stoğu kalmıyor hatta 2. indirim ile hiç bieşy kalmıyo doğru sürüst

• Bu sene şubatta bitiyor hocam öyle belirtmisler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Uygulamadaki ibare bu bershka erken bitiyo

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları]

• Tamam hocam doğru o zaman ben genel sandım Bershka icinmiş demek ki tesekkürler 🙏🏻

• Magaza kapasitesi dolunca, magazaya aldıgınız urunu istetemiyorsunuz mecbur kargoya veriyorsunuz.

Yeni sezon harici 20000 liralık ürün de alsanız kargo ücretli ve ücret 25 TL.

Mağazadan alsanız 1.5 TL kağıt poşet parası alıyor ki <<environmental products>> kapsamındaki torbalar yasa gereği ücretlendirilemezdir. Açık açık kese kağıdını para ile aldırıyorlar ve yaptırım denetim yok. Üstelik hiçbir markada poşet ücreti yok bu fiyatta.

Sitesine girersin, indirim vakti donanımhaberin pc kurdu gençliği bile el hızıyla ürün alamaz. Ürünler anında out of stock pozisyonuna düşer.

Ürünü alırsın, hazırlanma aşamasında iken mail gelir <<sipariş iptal edildi elimizdeki ürünü tedarik edemiyoruz>> derler.

Fİyatları her indirim döneminde kademeli şekilde iner, 200 liradan aldıgını haftaya 150 liradan görünce kendini keriz gibi hissettirir.

Kısacası hiçbir standardı olmayan saçma sapan bir firma. Müşteriyi keriz yerine koyması, kazıklaması, mal kalitesini son 5 yılda acayip düşürmesine de değinmiyorum.

Ben büyük yemin ettim. ZARA'ya daha da yüz sürmem. Zaten LGBT propagandalı ürünlerinden de gına geldi kadın reyonundan mı giyiniyoruz? Erkek miyiz, hermafrodit miyiz belli değil.

MANGO kalitesiyle candır. O da pahalandı ama böyle berbat bir politika en azından gütmüyor.

Ben böyle rezalet ve kepazelik uzun zamandır görmedim.

• Dalgınlığıma geldi mağazada world pos’u var diye albaraka world kartım ile online alışveriş yaptım meğersem iyzico üzerinden çekiyormuş ve sektörde giyim değil. Benim gibi banka kampanyasından yararlanmak istiyorsanız mağazalardan alın bence çalışanlar sizin adınıza mağazaya teslimatta yapıyor hem 25 tl kargo parası vermezsiniz hemde bankalardan puan kazanırsınız. Çalışanlar yardımcı olmazsa da hediye çeki alıp online da kullanabilirsiniz albarakada mesela 1000/100 puan var giyimde

Dipnot : tüm harcamalar iyzico pos’tan çekiliyor sadece world olarak düşünmeyin maximum ve axess de aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 6 Ocak 2023; 8:52:20 >
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

10 tane ürün ekledim sepete, saat 20.00'de 10'unu da aldım. her dönem aynısı oluyor yeni bir şey değil.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Özel markadan kastınız ne bilmiyorum ama çoğu markada görüyorum bunu. Bazıları modele yakıştırıyor bazıları absürt duruyor ama fırtınalı havalarda iyi koruyor, kar yüzünüze gözünüze çarpmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, bu tüylu kapusonlularin kalitesi, dokusu da önemli kimi markalarin lcw gibi çok adi duruyor zaten dokusu cok ince ve kalipsiz oluyorlar.

Moda, demode konusu ise tamamen doneme bagli, moda zaten surekli degisen bir sey, ne oldu kisa pacalar bir donem herkesin ustundekiler çope, uzun tisortler cope, dapdar tisortler komik duruyor artik, bir ara gogsu acik genis tisortler modaydi.

Her 3 senede sirayla degisime giriyor bir bakmişiz 2 sene sonra gene bu tüylü "demode" kapusonlu montlar bir anda moda oluvermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2nci indirim bu carsamba ya da persembe sanirim

Valla benim mont indirimde değildi 1099 tl dün aldım artık iyki aldım tükendi hemen ,beklemeyin derim bu seferde beden kalmıyo dün maviye gittim eşofman altı bile 400 olmus baskısız dümdüz sweetshort 300 lira baskılı 450-550 uçmuş fiyatlar montlar için şu fiyatlar çok uygun öbür kışa kimbilir kaç binden başlayacak

• perşembe günü sepetime atıp indirim saatini beklediğim tulum anında tükenmişti

cumartesi sabahı kontrol ettiğimde daha da indirim yapılmış halde stoğa girince sipariş verdim

kargolanmış

Yeni ürünler mi girecek indirime yoksa eskilere stok mu yenilenecek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ostadivarius'dan bir mont aldım indirimden, dün mesaj geldi iptal oldu diye, stok yokmuş, stok olmayan ürün nasıl satışta oluyor? Hatta parasını çekiyorlar kartımdan.. sizde de aynı şey yaşandı mı? Ne yapmak lazım bu durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.