Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ZARA ve PULL & BEAR jean sıfır etiketli yeni sezon uygun fiyat Satın Al 5 Mayıs 2021 08:51 1 1 ZARA ve PULL & BEAR jean sıfır etiketli yeni sezon uygun fiyat Merhaba Zara ve Pull and Bear mağazalarından denemeden aldığım jeanları uzun dolabımda beklettim ani kilo alışım sebeple denediğimde olmadı hafif dar geliyor. Boyum 180 kilom 92 normalde 44 beden giyerım ancak bacak kısımları dar gelıyor . yani 80 85 kilodaki birine rahat olur . ÜRÜNLER ORJINALDİR. ETİKETLİDİR. TOPLAM 200 TL ISTIYORUM . PULL AND BEAR Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Pttavm kupon arıyorum Turuncu sitede kupon kullanımı ücretsizdir Turuncu site Man ve Milla ürünlerinde geçerli 150/50 Alinik turuncu site
______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Pttavm kupon arıyorum Turuncu sitede kupon kullanımı ücretsizdir Turuncu site Man ve Milla ürünlerinde geçerli 150/50 Alinik turuncu site