Şimdi Ara

Zararın neresinden dönersek olayı. 4 yıldız dönemi gibi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil bi şekilde fatih terimin getirilmesi lazım dursunla zaten arası iyi. Terimde galatasaray'ı bekliyor Yok arkadaş tudorla bu iş yürümez bende çok övdüm başlarda ama yok yani böyle adamlara gerçekten bildiklerinden şaşıramıyorsun göstermelik hucum oynatıyolar aykut hocada tudor'da böyle inadım inat taraftarları 1 2 maç kandırır tekrar bildiklerine dönerler huylu huyundan vazgeçmez geçemez yok yani değişmez o kafa yapısı.

Tudorun artık 1 maç bile kredisinin olmaması lazım. Başakşehir , beşiktaş bu maçlardan birinde puan verdiği takdirde gönderilmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bjk ve Başakşehir'de puan verdi mi derken Adam büyük takımlara karşı beraberliği başarı olarak kabul ediyor puan kaybı sayılmaz.Ama ben genede 2 maçta 1 puan bile çıkaramayız diyorum.Alıntılarsınız.
  • Bu maça sadece Tudor açısından bakmayın derim ben. Trabzonspor hem bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyordu hem de ciddi anlamda iyi ve dirayetli oynadık. Doğru taktik ile aldık maçı. Tudor yapabileceği hamleleri yaptı, tek yanlışı Gomis-Eren değişikliği diyebiliriz. Bence bu senenin kazananı GS olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bu maça sadece Tudor açısından bakmayın derim ben. Trabzonspor hem bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyordu hem de ciddi anlamda iyi ve dirayetli oynadık. Doğru taktik ile aldık maçı. Tudor yapabileceği hamleleri yaptı, tek yanlışı Gomis-Eren değişikliği diyebiliriz. Bence bu senenin kazananı GS olacaktır.

Esundan kurtulmuş olmasını trabzon adına sevindirici buluyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Bu maça sadece Tudor açısından bakmayın derim ben. Trabzonspor hem bu maçı bir çıkış maçı olarak görüyordu hem de ciddi anlamda iyi ve dirayetli oynadık. Doğru taktik ile aldık maçı. Tudor yapabileceği hamleleri yaptı, tek yanlışı Gomis-Eren değişikliği diyebiliriz. Bence bu senenin kazananı GS olacaktır.

Ben Ersun hocadan bu takıma FB'ye oynattığı hücum futbolunu oynatmasını bekliyordum. Sabrım ve genel olarak sabrımız da bunun içindi ama işler öyle gitmedi maalesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Ben Ersun hocadan bu takıma FB'ye oynattığı hücum futbolunu oynatmasını bekliyordum. Sabrım ve genel olarak sabrımız da bunun içindi ama işler öyle gitmedi maalesef

Aykut'un bıraktığı kurulu takım olmasa ben görürdüm ersun'u.. trabzonda takım kurması gerekti ki bu en zor iş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.