Şimdi Ara

ZARDANADAMMMMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SElam millet bakıyorumda hepiniz biryerlere uçmuş gitmişsiniz. Kendine Rockçı olarak gösterenlere ve dinledikleri bakıyorumda bunların gerçek rocktan haberleri bile yok. Yaptıkları gürltüden ibaret. Söz yok, müzik yok, kalite yok, bi gitar solo bile yok.

Ben 70-80 lerde ki müzikleri seviyorum. Özellikle rock. Ac/Dc, Guns'n Roses, Motorhead, Led Zeppelin.

Yeni tanıdıgım bir türkçe rock yapan bir grup var. Zardanadam

Çok kaliteli müzik yapıyorlar. Müziklerinde herşey var. Hayat, acı , ayrılık, sorunlar. Kısacası herşey.

Sizde buraya zardanadam hakkında düşündüklerinizi yazarsanız sevinirim. Ve dinlediklerinizde.
    Zardanadm hakkındaki Web Siteleri:

www.zardanadam.com www.turkrock.com

• Kimse duymadımı?
  • +1
  • diğer rockçı geçinenlere oranla gayet iyilerama beni çok fazla sardı diyemicem
  • zardanadam hem şanslı hem de şanssız bir grup bence. gayet güzel promosyon yapıyorlar fakat bu tanıtımla orantılı bir kitle edinemediler bence. sevdiğim şarkıları var.sarışınlar boktur , küçük şirin bir cuma akşamı sevgililer günü vs. yeni çıkardıkları dibini gör albümünü henüz dinleyemedim. ben solistlerini beğenmiyorum düzenlemelerde sorunlu bence.şarkıları başlıyor bitiyor hala birşeyler olsun diye bekliyoruz sanki. ben böyle hissediyorum. inşallah hakkettikleri yere gelirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sagopa Kajmer Nakarat
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.