Şimdi Ara

istanbulda sansar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen senelerdede görmüştüm tek tük ama çok geç saatlerde ve insanların hiç olmadıgı ortamlarda görmüştüm...

ramazan dolayısıyla ve senelik izinde olmam dolayısıyla sahura kadar uyumuorum havada sıcak balkonda duruyorum ama ya hayal görüyorum yada istanbulda sansar istilası var mahallemde abartısız 5-6 farklı sansar var boyun kısmı beyazımsı geri kalan tarafı gri fare rengi yani kediden az küçük uzun kuyruklu ön kolları kısa arka kolları uzun kedileri ve fareleri kovaladıklarını gördüm insan görünce çok seriler gerçi insanlarada alışmış gibiler bodrum katlarında dolanıyolar resim çekemedim yerlerinde durmadıkları için ama çekicem buraya koyarım resimlerini...

merak ettim bu konuda fikri olan varmı acaba ben yaklaşık 30 yıldır dogma büyüme istanbuluyum ve 1-2 senedir görüorum bu hayvanları bunları zararları nedir ne biliyim bol bol çukur kazıp evi başımıza yıkmasınlar:D yada yararları hamamböcegi fare yeme gibi vs.

ayrıca çok sempatik hayvanlar ön kolları güçlü bariz belli oluyor bide zıplayarak hareket ediolar fıyk fıyk ses çıkarıolar:DD

not:istanbul-gaziosmanpaşa-500 evlerde oturuyorum

paylaşmak istedim:)
     istanbulda sansar...

bu resimdekine çok benziyor ama daha grisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1905 -- 20 Ağustos 2010; 1:53:30 >

• sansarlar boylarıyla küçümsenemeyecek kadar güçlü yırtıcılardır. tünel pek kazmazlar. o tünel kazanlar köstebektir. sansarlar anca işlerine gelirse kazarlar. sansarların ne kadar tehlikeli olduğunu şöyle anlatayım ki , etrafı tellerle çevrili tamamen kafes bir alanda ördeklerimiz ve kazlarımız vardı. bu arkadaş , tel örgünün altından tünel kazarak kümese girdi ve içerideki onlarca kazı ve ördeği bir gecede boğdu. yiyebildiklerini yedi kalanları bıraktı gitti
  • Gelincik bizim evin etrafınada dananmıştı zamanında yavru kedi bırakmamıştı. Uyurken tetikte olun çocuk varsa kollayın ufak ama etkili hayvandırlar olmadık yerden geçebilirler haberiniz olsun
  • kedileri baya hırpalayıp kovalıyolar ztn dün foto çekmeye çok yakındım ama sanki farketti kaçtı az kaldı:)
  • sevimliliğine aldanmayın yırtıcı hayvanlardır, belediyeye haber verin önlemini alsınlar

istanbulda sansar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 21 Ağustos 2010; 11:46:35 >
  • Evet ben de 2-3 yıldır sokakta görüyorum o hayvanları.Gece 3-4 gibi çıkıyorlar ortalığa.İstanbul Çeliktepe'de oturuyorum.Kime söylesem inanmıyor gözüyle görmedikçe.
  • hala fotolarını çekemedim bir çekebilsem inandırıcam milleti ama daha başaramadım:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genellikle karanlıkta çıktıkları için çekemiyorum ben de .Ama kendi gözü ile gören inanır mutlaka.
  • http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=41100&start=30
    Burada birileri fotoğraflarını çekmiş Sevimli görünüyorlar.Acaba evde bakılır mı bunlar
     istanbulda sansar...

istanbulda sansar...

istanbulda sansar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aries_

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=41100&start=30
    Burada birileri fotoğraflarını çekmiş Sevimli görünüyorlar.Acaba evde bakılır mı bunlar
     istanbulda sansar...

istanbulda sansar...

istanbulda sansar...

Vay be güzel pozlar yakalamış Paylaşımın için sağol

• valla çekmişler helal olsun çeken arkadaşa ben ne zamandır uğraşıorum bukadar yaklaşamadım :) hiç evde beslenicek gibi durmuo biraz saldırgan sanırım ve aşırı hızlı:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.