Şimdi Ara

Kedim kayıp :'( [ GERİ DÖNDÜ :') ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kıbrıs'da yaşıyorum ve evimde yaklaşık 1-1,5 senedir tuttuğum,sadık,mamasını düzenli olarak alan 1 yaşında bir kedi.Evimiz müstakil.Bu sebeple sık sık dışarı çıkıyor.Bundan 1-2 gün önce dışarı çıktı ve bu çevrenin belası olan bir kedi ile kavga ettiler.Kedim 2 gündür eve gelmiyor.Aklıma yüzlerce olumsuz şey geliyor.Heryeri aradım ama çıkmıyor.Başka konulara baktım orada kediler 6 gün felan gelmemişler.Aklımda bide aç susuz ne yapacak ? Korkusundan mı gelemiyor ? Lütfen ne yapmam gerektiğini bildirin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanstyla1903 -- 17 Ocak 2014; 12:47:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayıp Kedinizi Bulma Kılavuzu

Kedinizin kaybolması son derece stresli bir deneyim olabilir. İşte kayıp kedinizi bulmak için atabileceğiniz adımlar:

• Arama Yapın: Kaybolduğundan şüphe ettiğiniz alanı kapsamlı bir şekilde arayın. Evcil hayvanınızın adını yüksek sesle çağırın ve dinleyin. Yiyecek veya oyuncak gibi tanıdık kokuları kullanmak da kedinizi çekmeye yardımcı olabilir.
    • Komşularınıza Bildirin: Komşularınıza kedinizin kayıp olduğunu bildirin ve göz kulak olmalarını isteyin. Kedinizin fotoğraflarını ve açıklamasını onlarla paylaşın.
    • Yerel Barınakları ve Veterinerleri Kontrol Edin: Yerel barınakları ve veteriner kliniklerini ziyaret edin. Kediniz oraya götürülmüş olabilir.
    • Sosyal Medyadan Faydalanın: Kayıp kediniz hakkında bilgi paylaşmak için Facebook ve diğer sosyal medya platformlarından yararlanın. Yerel evcil hayvan gruplarına ve kayıp evcil hayvan sayfalarına katılın.
    • El İlanları Asın: Kedinizin açıklamasını, fotoğrafını ve iletişim bilgilerinizi içeren el ilanları asın. Sokak lambalarına, ağaçlara ve işletmelerin panolarına ilanlar yapıştırın.
    • Sabırlı Olun: Kediler beklenmedik yerlerde saklanabilir ve günler hatta haftalar sonra geri dönebilir. {Kedim 1 ay sonra döndü} örneğinde olduğu gibi, umudunuzu kaybetmeyin.
    • Umutsuzluğa Kapılmayın: {Kedim 1 haftadır kayıp}, {Kedim 2 aydır kayıp} gibi durumlarda bile kedinizi bulmak mümkündür. İnsanlar evcil hayvanlarını yıllar sonra bile bulmuştur.

Kediniz kaybolursa sakin kalmak ve hemen harekete geçmek önemlidir. Yukarıda belirtilen adımları takip ederek kayıp dostunuzu bulmak için mümkün olan her şeyi yapmış olursunuz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yaralıysa kuytu, sesiz bir köşede saklanıyor olabilir. Saklana bileceği yerlere bakmaya çalışın. Birisi yaralı halde bulup, çevrede ki bir veterinere tedavi edilmesi için götürmüş olabilir.
    Umarım bulursunuz ve bir an önce yuvasına kavuşur.
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    Aramadığımız yer kalmadı.Ben onun %75 ihtimalle saldıran kediden korkup gelemediğini düşünüyorum.Ama dediğim gibi aramadığımız yer kalmadı.Hatta yolu kaybetmiş olabilir düşüncesiyle internetten yaptığım araştırmayla yollara kumundan döküp kokusunu alıp gelmesini sağlamayı deniyoruz.Yani şu anda çok kötü durumdayız hepimiz.İnşallah bir an önce kavuşur...
  • şu sıralar kızgınlık dönemi dişilerin. benim kedim 8 aylık, 4 gündür evde değil. öğlenleri yemek yiyip hardcore -gangbang için gidiyor tekrar 5 tane falan erkek **ckbuddy'si var bakalım kaçtane yavru olur. sonra kısırlaştırcam
  • SoapGhost kullanıcısına yanıt
    Bizimkisi erkek ve hiç eve gelmiyor.Bu arada lütfen bu tür argo ve küfür içerikli kelimeler kullanmazsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanstyla1903

Bizimkisi erkek ve hiç eve gelmiyor.Bu arada lütfen bu tür argo ve küfür içerikli kelimeler kullanmazsan sevinirim.

usta argo yada küfür içerikli değildir sövmedim kimseye dediğim gibi şu sıralar ve mayıs gibi çiftleşme dönemleri. gelir merak etme, geldiğ zaman ilk işin gezme tasmasıyla sokaklarda tur attır, evini öğret. ilerde unuturlar yoksa
  • SoapGhost kullanıcısına yanıt
    Argo felan dediklerim İngilizce küfür manasındaki kelimeler :D Bende yeni öğrendim Çiftleşme dönemi olduğunu.Umarım dediklerinizde haklı çıkarsınız teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaanstyla1903 K kullanıcısına yanıt
    Evet şu anda hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum.Kedim gece 1 2 gibi evimin önüne gelip pencereden adeta ben geldim diye miyavladı :)
    Burada yardımcı olanlara çok teşekkürler ediyorum.Evimizin neşesi geri döndü.Çiftleşme dönemi kaynaklı olduğu muhtemel olabilir :) Tekrar tekrar çok teşekkürler. :)
  • Yaramazın fotosunu atta bakalım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkin birşey işte :)

Daha sonra yüzünüde çekerim :D
     Kedim kayıp :'( [ GERİ DÖNDÜ :') ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanstyla1903 -- 19 Ocak 2014; 14:48:13 >
  • benim kedimde 6 gün aradan sonra döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanstyla1903

Çirkin birşey işte :)

Daha sonra yüzünüde çekerim :D

Kaynanamın üç katlı müstakil evinin ikinci katının, yavru kediler için dışarıya çıkması imkansız olan ağaçlı bitkili bahçesinde doğan 9 aylık sarı erkek kedimiz kaynanalar köye gidince 10 gündür bizdeydi, dün köye (her yer fındık ağacı ve ot) gidince taşıma kafesinden çıkarır çıkarmaz fırlayıp evin arka tarafına gitti (kafese her girdiğinde 2-3 dakika çıkmak için pençe atıp tırnaklarını kırıyor ve yol boyunca acı acı miyavlıyor ama son iki taşımamda pençe atması ve miyavlaması azaldı, gitdide daha çok aloşıyor taşınmaya), arkada evin duvarlarını kokladı, sonra da kayboldu ve gelmedi bugün evimizin bahçesindeki boş tahta kulübede başka bir kediyle bağrışırken görmüş kayınpeder. Ergenliğe de çoktan girmişti. Köyde pek kedi yok, sarı kedi hiç yok. Sarı sarı yavrular görürsek ileride bizimkinin yavrularıdır. Bakalım yanaşırsa gene şehire götüreceğiz. Acayip sevgi arsızı bir şey şimdi de kedilere yavşıyodur. Aç kalıp ölür diye de korkuyoruz köyde fazla insan yok ve köpek de çok. Diğer kediler gayet sağlıklı ve kilosu yerinde görünüyor ama bizimki hazıra alışık gerçi yıldırım gibi çok hızlı bir kedi. Şehirdeki müstakil evin dış kapsının üstünden 2-2.5 metreden aşağıya atlayıp kaçıyordu artık zaten ama 2-3 saat gezip, aşağı kapayı açınca geri geliyordu. Arabalar falan da var, aslında köy onun için daha iyi. Her yer ağaç, ot ve küçük su kaynakları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.