Bildirim
zaten oyun bakımda buda benden
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: hakan.k
doStum ban sebebi nedir anlatırmısın yanlıs bişimi yaptım
-
güzel şarkı fakat konu yanlış yerde -
cok guzel ya
dostum sen bakma o ucubeye oyun gidince bile akli orda kalmis yakinda ruyasinda pk da yapar
tesekkurler ilk kz izliyorum
orda sesine laf atanlarada guzel bi kapak takmis
" bu da size kapak olsun "muaahaaaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akglsercan -- 4 Nisan 2007; 1:35:27 > -
Sercan_V
doStum Allah razı olsun bende sırf az kafanız dillensin diye gonderdım eğer yanlışım var sa konuyu kapatım -
Yanlısın Yok SAdece Konu Yanlıs Yerde -
aman allahim ßu ses sesinmi dostuM ßu $arkinin link'i warmi sende paylasırsan sewinirim -
güzel -
quote:
Orjinalden alıntı: khaLed
aman allahim ßu ses sesinmi dostuM ßu $arkinin link'i warmi sende paylasırsan sewinirim
no ks pls :) ty -
Ses güzel ama uykum geldi be resmen klipde uyumuşlar bea
yinede saol :D -
kız güzel sölemiş bee
-
quote:
Orjinalden alıntı: cancanbursa
kız güzel sölemiş bee
sana istim kızı Kapak olsun -
Harikasın dostum yaa walla ordakiler laf etmis ama tam benim tarzım ses super geldi!.. -
igrenc ötesi
EDIT : bu harikasın supersin filan dienler kız olma ihtimalini degerlendirip senle tanısmak istedikleri icin diyorlar. cogu pm atmıstır zaten lol .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxthefox -- 4 Nisan 2007; 9:44:43 > -
quote:
Orjinalden alıntı: foxthefox
igrenc ötesi
EDIT : bu harikasın supersin filan dienler kız olma ihtimalini degerlendirip senle tanısmak istedikleri icin diyorlar. cogu pm atmıstır zaten lol .
dostum gerekeni solemişsin -
paylaşım için saol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X