Bildirim
Zavallı Çin'li CM'ciler
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet öyleymiş bende gecen ay öğrenmiştim level dergisinde.ooooh ooooooh yarasın
-
Oyunlarada siyaset bulasmis. -
evet bende duydum ama sacma bişey bence gercek değildir sadece fısıltı gazetesi -
yazık bea çok yanlış bi davranış -
Çok Saçma.. Oynamayın Diince kimse Oynamıyacak die birşey yok istiyen alır Korsan Cdsini Evinde El Altından Oynar :D -
valla oynamak isteyen çinli netten indirir yine oynar süper oyun sonuçta fanlarıda vardır eminim çinde -
cs oynayanı idam mı ediyolar -
Dostum geçen yakalandım evimde FM 2005'ile oynarken. 3 arkadaş mahkemeye çıktık. Ben indirdim. O kopyaladı , diğeride oynadı. Ceza 10'ar yıl ağır hapis...
Yer: Takanoki bulvarı, Akino apartmanı kat 7 No 5/4. ÇİN
-
quote:
Orjinalden alıntı: sirneo
Dostum geçen yakalandım evimde FM 2005'ile oynarken. 3 arkadaş mahkemeye çıktık. Ben indirdim. O kopyaladı , diğeride oynadı. Ceza 10'ar yıl ağır hapis...
Yer: Takanoki bulvarı, Akino apartmanı kat 7 No 5/4. ÇİN
bu cinlilerde alem adamlar
-
evet banada saçma geldi isteyen netten çeker....heriflerin zaten 1mb/2mb neti var hemen çekerler....nasıl yasak kim anlayacak ki....sadece satılması yasaktır.... -
evet bende duydum ama sacma bişey bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X