Şimdi Ara

Zavallı Çin'li CM'ciler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin Hükümeti Aralık ayında Tayvan, Hong Kong, Macau ve Tibet'i bağımsız ülkeler olarak gösteren "Football Manager 2005" isimli bir spor oyununu yasaklamış.
    Kaynak:http://www.haberarsivi.com/haber.asp?id=7611

• evet öyleymiş bende gecen ay öğrenmiştim level dergisinde.ooooh ooooooh yarasın

• Oyunlarada siyaset bulasmis.
  • evet bende duydum ama sacma bişey bence gercek değildir sadece fısıltı gazetesi
  • yazık bea çok yanlış bi davranış
  • Çok Saçma.. Oynamayın Diince kimse Oynamıyacak die birşey yok istiyen alır Korsan Cdsini Evinde El Altından Oynar :D
  • valla oynamak isteyen çinli netten indirir yine oynar süper oyun sonuçta fanlarıda vardır eminim çinde
  • cs oynayanı idam mı ediyolar
  • Dostum geçen yakalandım evimde FM 2005'ile oynarken. 3 arkadaş mahkemeye çıktık. Ben indirdim. O kopyaladı , diğeride oynadı. Ceza 10'ar yıl ağır hapis...
    Yer: Takanoki bulvarı, Akino apartmanı kat 7 No 5/4. ÇİN

• quote:

Orjinalden alıntı: sirneo

Dostum geçen yakalandım evimde FM 2005'ile oynarken. 3 arkadaş mahkemeye çıktık. Ben indirdim. O kopyaladı , diğeride oynadı. Ceza 10'ar yıl ağır hapis...
    Yer: Takanoki bulvarı, Akino apartmanı kat 7 No 5/4. ÇİN

bu cinlilerde alem adamlar

• evet banada saçma geldi isteyen netten çeker....heriflerin zaten 1mb/2mb neti var hemen çekerler....nasıl yasak kim anlayacak ki....sadece satılması yasaktır....
  • evet bende duydum ama sacma bişey bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.