slm.. benim 2004 megane aracım var.Bir yıldır zavoli sıralı sistem kullanıyorum genel olarak memnunum fakat 32 lt'lik silindir depom olmasına rağmen 21-22 litre gaz alıyor.Sistemi ilk kullanmaya başlağımda 23-24 lt alıyordu fakat dediğim gibi su an 21 lt civarı gaz alıyor. Taktırdığım ustaya sordum normal olduğunu zavoli şamandıraların bu şekilde olduğunu söyledi. yardımcı olursanız sevinirim....
SELAMLAR BİR İKİ LİTRE EKSİK ALMASI POMPA BASINÇ AYARLARINDAN KAYNAKLANMATADIR DAHADA EKSİK ALACAK OLURSA TAKTIRMIŞ OLDUĞUNUZ SERVİSE GAZ ALMADAN YANİ BOŞ DEPO İLE GİDERSENİZ ŞAMANDRA SÖKÜLÜP AYARLANMASI GEREKİR...SAYGILAR...
quote:
Orijinalden alıntı: sonerax
slm.. benim 2004 megane aracım var.Bir yıldır zavoli sıralı sistem kullanıyorum genel olarak memnunum fakat 32 lt'lik silindir depom olmasına rağmen 21-22 litre gaz alıyor.Sistemi ilk kullanmaya başlağımda 23-24 lt alıyordu fakat dediğim gibi su an 21 lt civarı gaz alıyor. Taktırdığım ustaya sordum normal olduğunu zavoli şamandıraların bu şekilde olduğunu söyledi. yardımcı olursanız sevinirim....
servis şamandıranın ayarlanamayacağını söyledi...
quote:
Orijinalden alıntı: unalgedik
SELAMLAR BİR İKİ LİTRE EKSİK ALMASI POMPA BASINÇ AYARLARINDAN KAYNAKLANMATADIR DAHADA EKSİK ALACAK OLURSA TAKTIRMIŞ OLDUĞUNUZ SERVİSE GAZ ALMADAN YANİ BOŞ DEPO İLE GİDERSENİZ ŞAMANDRA SÖKÜLÜP AYARLANMASI GEREKİR...SAYGILAR...
quote:
BANA HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARMISINIZ LÜTFEN...
quote:
servis şamandıranın ayarlanamayacağını söyledi...
quote:
Orijinalden alıntı: unalgedik
quote:
TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN RAMAZAN-I ŞERİFİ MUBAREK OLSUN...
Hocam şehir DIŞI1 lt ile 10 km yakıta normal mi diyorsunuz? Ben benzinle tam iki katını yapıyorum o verilen rakamın
İyi günler. Benim Peugeot 206 sedan 2008 model arabamız var. Dün zavoli marka sıralı sistem taktırdık. Size küçük bir sorum olacak. İçerdeki LPG`nin gaz göstergesi üzerinde gaz seviyesini gösteren göstegenin lambaları araç LPG`ye geçtikten sonra sırayla sönüyor ve sol üstteki altında R yazan kırmızı lamba yanıyor. Bu normal mi sorun nerede yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin
TÜM HALKIMIZI 78. İZMİR ENTERNASYONAL FUARIN DA STANDIMIZA BEKLİYORUZ. İLGİ VE ALAKANIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme