Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.561
Cevap
41
Favori
586.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAYİ LİSTESİ İÇİNwww.zavoli.com.tr yi tıklayınız
    quote:

Orjinalden alıntı: polaristanbul

ADANA FIRAT OTOGAZ'A GİDEBİLİRSİNİZ
    YENİBARAJ MAH 11 SOK NO 2 SEYHAN ADANA
    YUNUS OTOGAZ 332 429 68 72
    quote:

Orjinalden alıntı: dolphins01

Adana da guvenilir Zavoli taktırabilecegim yer varmı? fiyatlar ne kadar civarinda

tesekkurler.

• site çok güzel olmuş gerçekten.

http://www.zavoli.com.tr
  • şubat ayında megane 2 aracıma zavoli marka sıralı sistem tüp taktırdım.şuana kadar sorun yoktu.geçen afrika sıcaklarında izmirdeydim.klima çalışırken ışıklarda durunca motor stop etmeye başladı.ama her zaman olmuyordu bazen stop ediyor bazen etmiyordu.izmirde yine zavoli marka tüp takan bir yere gittim.adam enjektör uçlarını matkapla genişletti.tekrar ecu yükledi.lambda kırmızı yanıyordu bizim burdaki ustalar bunları lpg beynine bağlamıyor diyerek lambda sesöründen kabloyla birlikte birkaç kabloyu kesti.ustayla bir attık araba stop etmedi bende düzeldi diyerek ayrıldım.ama sonra aynı sorunu tekrar yapmaya başladı.başına böyle bir durum gelen varmı ayrıca ustanın yaptığı işlemlerden bir sorun çıkarmı.
  • sade ve anlaşılır olmasını istedik. beğendiğinize memnun olduk
    quote:

Orjinalden alıntı: camarot

site çok güzel olmuş gerçekten.

• aynen sade ve anlaşılır olmuş çok güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: polaristanbul

sade ve anlaşılır olmasını istedik. beğendiğinize memnun olduk
    quote:

Orjinalden alıntı: camarot

site çok güzel olmuş gerçekten.

• merhabalar iki gün önce 2000 model astra aracıma zavoli marka sistem taktırdım yer önceden mahit otogaz olan koçtaşın yanındaki delta otogaz adı değilmiş ama elimde polaris lpg garanti belgesi var ilk sorum serviste bu sorun teşkil etmez umarım ikincisi 2 ay sonra batmana gittiğimde araç arıza gösterse ve ben diyarbakır servise gitsem bu adamlar benden ne için para alır ne için almaz saygılar sorum özellikle polaris lpg ye
  • garanti süresi içerisinde tüm parçalarımız 2 yıl yada 100.000 km garantilidir. montajın yapıldığı yerin yetkili yer olması ve arıza durumunda gittiğiniz yerin de yetkili servisimiz olması yeterlidir. parça arızalarında ücretsiz değişim yapılır
    quote:

Orjinalden alıntı: blueshine

merhabalar iki gün önce 2000 model astra aracıma zavoli marka sistem taktırdım yer önceden mahit otogaz olan koçtaşın yanındaki delta otogaz adı değilmiş ama elimde polaris lpg garanti belgesi var ilk sorum serviste bu sorun teşkil etmez umarım ikincisi 2 ay sonra batmana gittiğimde araç arıza gösterse ve ben diyarbakır servise gitsem bu adamlar benden ne için para alır ne için almaz saygılar sorum özellikle polaris lpg ye
  • GOLF 4 2004 MODEL ARACA ZAVOLİ TAKTIRDIM SU ADA ARACIM NORMALDEN FAZLA YAKIYOR BENZİNDEYKEN 8...9 LİTRE YAKIYORDU AMA SIRALI SİSTEMDE 10....11 LİTRE YAKMAYA BASLADI SİZİN TAVSİYE ETTİGİNİZ ZAVOLİ İNTERNET SAYFASINDA YUZDE 50 TASARUF DİYOR BİR KURULUM HATASIMI VAR 45 YTLİK GAZ ALDIM LİTRE FİYATI 1470 VE 285 KMDE GAZIM BİTTİ EGER Bİ KURULUM HATASIYSA NE YAPMALIYIM LUTFEN BANA YARDIMCI OLUN
  • Değerli Müşterimiz,

Zavoli Türkiye Distribütörü olarak foruma yeni katıldık. Bugüne dek bu tür forumlara müdahil olmamayı tercih ettik. Fakat bazı yanlış yönlendirmelerden dolayı, ve bazı konulara açıklık getirmek için, elimizden geldiğince Zavoli ile ilgili tüm konulara açıklık getirmeye çalışacağız.

Sizin şikayetiniz, Zavoli ile ilgili olmaktan ziyade, LPG kullanımı ile ilgili bir olay. Fiziksel sebeplerden dolayı, araçlar, litre bazında bakıldığında, yaklaşık %10- %15 fazla tüketirler. Tasarruf yakıt fiyatı üzerinden sağlanır. Polaris LPG'nin bulunduğu İzmirde, LPG litre fiyatı 1,35 YTL'dir. Bu verileri baz alırsak, sizin aracınız %50 yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

Özellikle yaz aylarında, mümkün olduğunca, öğle vakitlerinde LPG alımı yapmamaya özen gösterirseniz, bununda faydasını görebilirsiniz. Yaz aylarında LPG daha fazla genleşmiş olarak doldurulabiliyor. Bu nedenle verim %5-%10 civarında kış aylarına göre azalıyor.

Saygılarla

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA

• SİZİN GİBİ DEĞERLİ VE BİLGİLİ İNSANLARIN FORUMA KATILMASI BİZLERİ DAHA ÇOK BİLİNÇLENDİRECEKTİR.
    ÖNCELİKLE SİZE SORUM ŞU ZAVOLİ'NİN DİSTRİBÜTÖRÜ OLDUKLARINI SÖYLEYEN 4-5 FİRMA VAR. BUNLARIN HANGİSİ DOĞRU?

quote:

Orjinalden alıntı: ZAVOLI.COM.TR

Değerli Müşterimiz,

Zavoli Türkiye Distribütörü olarak foruma yeni katıldık. Bugüne dek bu tür forumlara müdahil olmamayı tercih ettik. Fakat bazı yanlış yönlendirmelerden dolayı, ve bazı konulara açıklık getirmek için, elimizden geldiğince Zavoli ile ilgili tüm konulara açıklık getirmeye çalışacağız.

Sizin şikayetiniz, Zavoli ile ilgili olmaktan ziyade, LPG kullanımı ile ilgili bir olay. Fiziksel sebeplerden dolayı, araçlar, litre bazında bakıldığında, yaklaşık %10- %15 fazla tüketirler. Tasarruf yakıt fiyatı üzerinden sağlanır. Polaris LPG'nin bulunduğu İzmirde, LPG litre fiyatı 1,35 YTL'dir. Bu verileri baz alırsak, sizin aracınız %50 yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

Özellikle yaz aylarında, mümkün olduğunca, öğle vakitlerinde LPG alımı yapmamaya özen gösterirseniz, bununda faydasını görebilirsiniz. Yaz aylarında LPG daha fazla genleşmiş olarak doldurulabiliyor. Bu nedenle verim %5-%10 civarında kış aylarına göre azalıyor.

Saygılarla

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA

• Sevgili 'cryincry',

2007 Yılından itibaren, Zavoli şirketinin Türkiye tek Distribütörü, merkezi İzmirde olan Polaris LPG Enj. Oto Gaz Sist. Ltd. Şti.'dir. Zavoli şirketinin internet sitesi olanwww.zavoli.com sitesinden görülebilir.

Saygılarla
  • TURCHIA
    - STARGAS POLARIS LPG
    Kemalpasa Caddesi 63, Cambidi - IZMIR
    tel. +90.232.4583458 / fax +90.232.469206
    e-mail: info@polaris-lpg.com
    web:www.polaris-lpg.com
    - OLGUN OTO
    Osman Kavuncu Cad. Ardicli Sok.No.3/a,b,c - KAYSERI
    tel. +90.352.3302200 / fax +90.352.3362202
    e-mail: info@olgunlpg.com
    web:www.olgunlpg.com
    - STEP ALTERNATIF YAKIT SIST.A.S.
    Darbaz Sok n.19
    Karatay - Konya
    tel. 0090332 345 10 15 / fax 0090332 345 35 74
    e-mail: step@steplpg.com
    web:www.steplpg.com

• Teşekkürler 'cryincry',

Zavoli yeni bir site yaptırım aşamasında olduğu için, zannedersem diğer adresleri silmeyi unuttu. Bugün C.tesi, P.tesi bu konuyu direk İtalya ile halledeceğiz.

Tekrar teşekkürler

Saygılarla
  • Merhaba arkadaşlar aracıma bir kaç gün önce zavoli marka sırali sistem lpg takdırdım çekişte bir problem yok. Problem dün akşam yanmaya başlayan motor arıza lambası yoklaşık 200 km lpg kullandıktan sonra ışık yanmaya başladı. Lpg taktırdığım yere gittim fakir karışım olduğu bilgisayara bağlandıktan sonra anlaşıldı. Işığı söndürdüler. Bu problemi yaşayan arkadaşlar var mı (araç hyundai getz 1.4) arıza ışığı söndü ancak bir daha yanmayacak diye bir şey yok 200 km sonra yine yanarsa tekrar söndürmek zorunda mı kalacağız. Bu sorunu yaşayanlar nasıl bir çözüm buldular acaba?
  • Değerli 'uykusuz',

Kullanılan LPG sisteminde doğru ayar hemen bulunamazsa, arıza lambasının yanmasına sebep olabilir. Bazı hassas araçlarda bir-iki ayardan sonra en iyi ayarı yakalamak mümkün oluyor.

Sevgiler ve iyi kullanımlar
  • daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi.

şubat ayında megane 2 aracıma zavoli marka sıralı sistem tüp taktırdım.şuana kadar sorun yoktu.geçen afrika sıcaklarında izmirdeydim.klima çalışırken ışıklarda durunca motor stop etmeye başladı.ama her zaman olmuyordu bazen stop ediyor bazen etmiyordu.izmirde yine zavoli marka tüp takan bir yere gittim.adam enjektör uçlarını matkapla genişletti.tekrar ecu yükledi.lambda kırmızı yanıyordu bizim burdaki ustalar bunları lpg beynine bağlamıyor diyerek lambda sesöründen kabloyla birlikte birkaç kabloyu kesti.ustayla bir attık araba stop etmedi bende düzeldi diyerek ayrıldım.ama sonra aynı sorunu tekrar yapmaya başladı.başına böyle bir durum gelen varmı ayrıca ustanın yaptığı işlemlerden bir sorun çıkarmı.
  • Değerli 'kunteper03',

Lambda sensörünün bağlı olup olmayışı aracınıza hiçbir zarar vermez, zira sadece o anki lambda değerini gösterme özelliği vardır, herhangi bir müdahele gibi bir özelliği yoktur. Takılırsa gösterir, takılmazsa göstermez. Biz takılmasını şart koşmuyoruz, ve kendi servisimizdede takmıyoruz.

Aracınızda stop etme problemini çözmek için, aracın konfigürasyonu hakkında bilgi alabilmemiz gerekir. İzmire yakınsanız, Çamdibi'ndeki servisimize gelirseniz, biz direk yardımcı olabiliriz. Eğer yakın değilseniz, en yakın bayimizi tavsiye ederiz, onlar halledemezlerse bizle direk temasa geçerler, yine problemleriniz çözülür. Meme ucu büyütme bir çözüm olabilir, fakat sizin probleminiz halen devam ettiğine göre, bakılması gerekir.

Yetkili servislerimizin adresleri için, internet sitemize başvurabilirsiniz:www.zavoli.com.tr

Sevgiler ve hayırlı kullanımlar

• 5000 km bitti tek sorun yok sukur
    30ytl gaz(22lt)=245 km(ortalama)
  • Değerli 'fez@33',

problemsiz devam ettiğine sevindim. Şu an Türkiye'de 25.000'in üzerinde araç, Zavoli Sıralı Gaz Enjeksiyon sistemleri ile problemsiz bir şekilde yollarda seyir etmekte. Bu yıl 15.000 civarı yeni montaj bekleniyor. Zavolinin güvenirliği ve kalitesi günden güne popülerliğini artırıyor.

Ve YANLIZ DEĞİLSİN...

Sevgiler
  • aracın bakımlarını ihmal etmeyelim...

quote:

Orjinalden alıntı: fez@33

5000 km bitti tek sorun yok sukur
    30ytl gaz(22lt)=245 km(ortalama)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.