Merhaba, AirTies air5440 300Mbps kablosuz modemim var, kardeşimin laptop'ı yaklaşık 12 metre uzaklıkta ve sinyal gücü "zayıf" gösteriyor ama listedeki diğer modemler mesela sokaktaki barın modeminin(en az 30 metre uzakta) sinyal gücü "Mükemmel" gösteriyor. Sanırım bu 11g/b/n ayarlarıyla ilgili biraz baktım ama çözemedim şimdiye kadar hiç wireless modem kullanmamıştım. Acsess point veya sinyal boostlayan parçalarda almak istemiyorum modem ayarlarını doğru yapılandırarak sinyali artırmanın bir yolu varmı? Tavsiyeleriniz ve firikleriniz için şimdiden teşekkürler
192.168.2.1 admin ttnet yazıp giriş yapıyoruz, kablosuz kablosuz ağ ayarından mod:802.11b/g/n oradan seçim yapabilirsin. birde modemin ve bilğisayarın konumuda önemli resim ekledim
Cevap için teşekkürler. Benim o menüde kanal ın altında birde Mhz ayarı var 20 mhz ve 40 mhz olarak hangisini seçmeliyim?
tam bilemeyeceğim ama resim koyabilir misiniz?
laptop ağ kartı ? ben genelde abgn olarak kullanıyorum. 4.kattayız girişten bile çekiyor.
Şöyle
quote:
Orijinalden alıntı: LightningRaven
laptop ağ kartı ? ben genelde abgn olarak kullanıyorum. 4.kattayız girişten bile çekiyor.
Ama laptop ın ağ kartınla ilgili bir sıkıntı olsaydı apartmandaki ve sokaktakileri de zayıf çekmez miydi ?
cevap geç oldu ama “Bant Genişliği” alanında cihazınızın 802.11n modunda 20MHz mi 40MHz mi bant kullanacağını belirlersiniz. 300 Mbps maksimum hıza ulaşılabilmesi için 40 MHz bantların kullanılması gereklidir.
kolay gelsin,,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme