Şimdi Ara

Zayıfım askere alırlarmı sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendimi övüntü gibi konuşmadım ben yanlış anlama kardeşim ben orada bir örnek verdim kibirli bir insan değilim inan. Yorumun içinde çok teşekkür ederim değerli yorumun için sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Şunu merak ediyorum. Atıyorum boyum 1.80, kilom 110, askere alınmayacak mıyım? Birde atıyorum alınmadım. İşe güce girdim, yarın öbür gün kilo verdiğim tespit edilirse askere alınır mıyım?

Diyelim ki kilodan alinmadin. Bildiğim kadarıyla 1 yıl müddet veriyorlar 1 yıllık süre de ideal hale gelmezsen çürük aliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastbal06

Moralim biraz önce iyiydi yeniden çöktü sayende. Gücüm kuvvetim yerinde Allaha şükür güç, sağlamlık bakımından benden kalıplı insanlarla birçokkez kendimi denemedim ve başarılı oldum tabiri cayizse vurdumu oturturum :)

Kardeş kendini denemeden nasıl başarılı oluyosun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastbal06 L kullanıcısına yanıt
    Ben kibirli olmadığını biliyorum askerlikte başarılar iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Şunu merak ediyorum. Atıyorum boyum 1.80, kilom 110, askere alınmayacak mıyım? Birde atıyorum alınmadım. İşe güce girdim, yarın öbür gün kilo verdiğim tespit edilirse askere alınır mıyım?

Diyelim ki kilodan alinmadin. Bildiğim kadarıyla 1 yıl müddet veriyorlar 1 yıllık süre de ideal hale gelmezsen çürük aliyorsun.

Yemeye devam o halde

Şaka bir yana teşekkürler cevap için...
  • 45-47 kg olursan almazlar, bu durumda alirlar.

• Offf senden varya ne komando olur. Kesin komandosu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Herkesi kast etmedim ben kardeşim genelleme olarak konuştum kendi cüssemin üstüne çıkabildiğimi anlatmak istedim ama galiba sen anlamadım yorumun içinde teşekkür ederim.
  • Sen askerde çok dayak yersin

• By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı neyse olur inşallah dostum zaten yakın bir zamanda askeriye yada polis karakolunda bir personelle bu konuyu konuşucam daha iyi bir bilgi alırım diye düşünüyorum. Bu söylediğini bende daha önceden duymuştum inşallah öyle bir sorun ile karşılaşmam.
  • Şimdiden hayırlı teskereler

• ulan bilginiz yoksa konuşmayın bari yok 80 kiloyum bana yumruk işlemez,yok bodye git herkesi devirirsin felan kimsiniz oğlum siz ?
    mike tysonun karşısına jay cutleri çıkarsanız jaymı alıcak mike tysonmu ? bişey bilmeden tavsiye vermeyin lütfen,vücut geliştirme show sporudur dövüş değğiiillll
  • lastbal06 L kullanıcısına yanıt
     Zayıfım askere alırlarmı sizce
  • DeeD kullanıcısına yanıt
    Sağolasın dostum
  • Öyleyse yol gözüktü :)
  • Gitmeyi düşünmüyorum'da bunu demen yinede mantıksız biz gidermiyiz gitmezmiyiz diye düşünüyoruz sen bayan vücudu gibi eleştirip konuyu farklı bir yöne cekıyorsun ve bende bir örnek veriyorum ve sen dahada farklı bi konuya geçip body'e gidersen diyorsun bence sus sen :)
  • Antikapc kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim body örnek vermeye benzemiyor işte :) Hiç bir zaman kalıba bakmıycaksın ummadığın taş baş yarar :)
  • Gitme lan manyakmısın :)

Hoş gitme desemde gideceksin seve seve

Şöyle söyleyeyim bende isteyerek hevesle gittim.
    Ama gerçekten iyi ler ve gerçekten sana çektirecek "ASKER" ler var
    Adam sen ceza al diye uğraşıyor Askerliğin uzasın keyfi yerine gelecek şfz in

Dediğim gibi güzel anılarımızda oldu ama her trlü insanı görüyrsun. Senin hayatta yapmayacağın ufacık şeyler için sıkıntı çekiyoorsun.

Bu nedenle hai hayat gayen yoktur. seni bekleyen bir işin eşin vs yoktur hayat gerçekten anlamsızdır.
    Git

Ama ilk günlerde yemekhaneye gittğimizde uzun dönemlerden su sözü duydum.
    Abi biz vatan sevgisi için geldik fakat bizdeki vatan sevgisini bitirdiler .

Allah askerlerimize sağ salim dönmeyi ailesine kavusmayı nasib etsin.
    Gideceklere ise geçmiş olsun demek düşer
  • nextmaster kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumun için cidden çok teşekkür ederim öyle bir yazmıssın ki bi an kendimi söylediğin cümlelerin arasında buldum. Gitmeden görmeden bilemeyiz tabi ama vatan borcu tabi üstüme düşeni yapmakla mükellefim tabi. Askerlikte o tip insanlar mutlaka olacaktır onada acemiyken bişey diyemeyiz heralde köprüyü geçene kadar dayı demeye devam :) Uzmanlık düşünüyorum tabi kazanırsam birçok kişi bu fikrinin değişme ihtimali %80 diyor geriye kalan 20 lik kısmın gerisinde pek ümidi olmayan ve geçmişi iyi olmayan insanların tercih ettiğini söylüyorlar. Peki senin düşüncen nedir :)

Haaa birde askerde uzman çavuş olarak kalmayıp memleketine gelince pişman olan insanlarda var bunlarda kafamı karıştırmıyor değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastbal06 -- 23 Kasım 2014; 20:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Alırlar boyundan 30 kilo az oldugunda almıyolar

boyu kaç kiloki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.