Şimdi Ara

Zayıfım askere alırlarmı sizce (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    demek isrediğinizi anlamadım
  • lastbal06 L kullanıcısına yanıt
    Askerde Şunu diyorduk ilk gittiğimizde usta birliğinde ilk 2 hafta bildiğin oturduk
    2.parti askerleri bekliyorduk görev dagılımı için

ohh dedik ne gzel bide astek çıksaydı valla hem para al hemde böylle keyfini sür güzeldi.
    sonra yavas yavas komutan tanıyoruz.

20-25 kişi koğuşlara girdik ilk sabah aldık fırçaları tavandaki rutubeti temizledik ilk kaldığım koğuş eğer rutubetli bir koğuş olsaydı vay derdim bu askerlik bitmez ama benim kaldıgım koğuş iyiydi.

öyle mıntıka eğitim derken görevler dağıldı. sonra nizamiyec, olduk
    şükür olsun yinede

sabah 7 akşam 7 2 kişiyiz gececi ve gündüzcü
    12 saat görevdeydim gece 1-3 nöbet tuttugum oldu
    Ve uyuklamamak elde değil ama nöbette uyuklarsa seni kurula çıkarıp +7 gün askerliğini rahatlıkla uzatabiliyorlar ve bu yakalayanlar devriye atan senin gibi askerler mutlu mesut herkesin tek yumruk olması gereken bir yerde (Muhafız birliği) HERKES birbirlerinin açıklarını komutanarlara şikayet ediyor.

NEYSE öyle yada böyle bitti. Ama inan biraz daha saygılı hoş görülü insan olsalar o askerlik keyifli geçerdi.

Neyse sen git kardeşim git git valla bak güzel mis mis :)

• Şu askere gitmeye hevesli olanlar bizim hakkımızı da alsa olmuyor mu ya, alan mutlu veren mutlu ne güzel işte
  • Canını yerim kardeşim sağolasın yorumun için böyle şeyler duydukca bir an önce git ahmet bozdur şu tecili diyor. Eve biraz yardım etmem gerek o yüzden yoksa suan askerdeydim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastbal06

Herkesi kast etmedim ben kardeşim genelleme olarak konuştum kendi cüssemin üstüne çıkabildiğimi anlatmak istedim ama galiba sen anlamadım yorumun içinde teşekkür ederim.

Moralim biraz önce iyiydi yeniden çöktü sayende. Gücüm kuvvetim yerinde Allaha şükür güç, sağlamlık bakımından benden kalıplı insanlarla birçokkez kendimi deneMEdim ve başarılı oldum tabiri cayizse vurdumu oturturum :)

Mesajında yazım hatası yapmışsın.Onu kastettim hocam .Sana lafım yok yani dogrudur dediğin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat etmemişim pardon kardeşim :)

• aöfe yazılsaydın 29 yaşına kadar ertelerdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastbal06

Moralim biraz önce iyiydi yeniden çöktü sayende. Gücüm kuvvetim yerinde Allaha şükür güç, sağlamlık bakımından benden kalıplı insanlarla birçokkez kendimi denemedim ve başarılı oldum tabiri cayizse vurdumu oturturum :)

milletin lafına bakıp moralini ne boz, ne de yükselt. Tavsiye
  • Erteletmek istemiyorum zaten bir an önce yapmam lazım :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.