Şimdi Ara

Zayıflamaya karar verdim yaptıgım yanlışlar neler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sen Call of Duty Blakc Ops oynuyor musun ve nickin yine bu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam cs:go ve arada l4d2 oynuyorum sadece.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hadi ya umutlanmistim bi an

• Bir kere poğaca ile zayıflanmaz.
    Sabah kalk adam gibi yumurtalı peynırlı bır kahvaltı yap.

Öğünlerin proteın agırlıklı olsun, şeker hiç yeme ekmek yeme. Kompleks karbonhidratları tuket. Ayrıca sporsuz zayıflama sağlıksızdır ve genelde kas kaybedersın sonrada 2 katını alırsın. Ben 110 dan 75 e düşöüştüm spor ve sağlıklı beslenmeyle hıc dıyet yapmadım, sadece şekerli ve hamurlu yıyeceklerı kestim, meyveyide gunde 1-2 adet ye o da şeker cunku.

• ben de kilo vermek istiyorum ama aşırı derecede iradesizim. 2 gün diyet yapayım 3.gün bozuyorum. mesela bugün öğlen et dürüm, pilav üstü döner ve yarım ekmek köfte yedim düşün nasıl bir hayvanım :(( iştahım çok ya napcam ben. yani şu kadınlar bile böyle vücut yapıyorsa biz erkek olarak neden böyle olamıyoruz. nedir bizim eksiğimiz.

Zayıflamaya karar verdim yaptıgım yanlışlar neler ? Zayıflamaya karar verdim yaptıgım yanlışlar neler ?

• Çoğu kişi yanlış yönlendirmede bulunmuş,eğer hiçbir şey yemeyip spor yaparsan sadece yağ değil kas kaybıda yaşarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: sanSi.

Çoğu kişi yanlış yönlendirmede bulunmuş,eğer hiçbir şey yemeyip spor yaparsan sadece yağ değil kas kaybıda yaşarsın

hocam detaylı bılgı verirmisin diyetisyene gidicektım 1 ay sonrasına randevu verdiler ozelde 150 tl param yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Mesa

ben de kilo vermek istiyorum ama aşırı derecede iradesizim. 2 gün diyet yapayım 3.gün bozuyorum. mesela bugün öğlen et dürüm, pilav üstü döner ve yarım ekmek köfte yedim düşün nasıl bir hayvanım :(( iştahım çok ya napcam ben. yani şu kadınlar bile böyle vücut yapıyorsa biz erkek olarak neden böyle olamıyoruz. nedir bizim eksiğimiz.

Zayıflamaya karar verdim yaptıgım yanlışlar neler ? Zayıflamaya karar verdim yaptıgım yanlışlar neler ?

hocam naptın ya ben o kadar ymeek yenir mi :D benimde iradem zayıf ama bu sefer başarıcam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.