Şimdi Ara

Zayıflayınca omuzlar daralır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu basit şuan üstünüze afiyet 100 kiloyum boyum 185, 17 yaşındayım omuz genişliğim 118 az önce ölçtüm dediğim gibi soru basit hedef kilom 85 yani 15 kilo söz konusu 15 kilo versem omuzlarım 118 den kaşa düşer en fazla yoksa alakası falan yok mu düşmez mi biraz araştırdım. Eğer kişi kiloluysa ve omuzları genişse bir çok yağın omuz da biriktiği için geniş durma imkanı varmış veya alakası yok eğer kemikleri genişse omuzları da geniş benim kemiklerim geniş yani şurdan anlıyorum üstünüze afiyet bileklerim hayvan gibi kollarım falan da keza öyle ama emin olamıyorum arkadaşlar korkutuyor zayıflayınca omuzların daralır falan diye güvenemedim ama size güvenebilirim şimdiden sağolun boş uzattım siz uzatmayın.
  • Ikisi de doğru. Kiloluysan yağ orada toplanır. Kemik olayı çok az kişide öyle. Ki kendini belli eder zaten kemikse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Ikisi de doğru. Kiloluysan yağ orada toplanır. Kemik olayı çok az kişide öyle. Ki kendini belli eder zaten kemikse.

Dostum benim ki bildiğin kemik ya elliyorum falan hani hiç et yok yani neredeyse omuzum da benim kiloların hepsi vücut da özellikler bacaklar da toplu ve yanaklar :D yanaklarım baya tombiş onun dışın da kollar da ve omuz da neredeyse hiç et yok ama bilemiyorum. Ama zaten daralırsa zayıflayınca fitness'a falan başlıyacam tekrar toparlayabilirim herhalde fitness ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: moosmoos

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Ikisi de doğru. Kiloluysan yağ orada toplanır. Kemik olayı çok az kişide öyle. Ki kendini belli eder zaten kemikse.

Dostum benim ki bildiğin kemik ya elliyorum falan hani hiç et yok yani neredeyse omuzum da benim kiloların hepsi vücut da özellikler bacaklar da toplu ve yanaklar :D yanaklarım baya tombiş onun dışın da kollar da ve omuz da neredeyse hiç et yok ama bilemiyorum. Ama zaten daralırsa zayıflayınca fitness'a falan başlıyacam tekrar toparlayabilirim herhalde fitness ile

Öyle diyorsan kemiktir hocam. Sen direk fitness ile kilo ver. Kas kazanıp yağ yakarsın çok sıkıntı olmaz omzun da. Ben 165-85 tim dev gibi omzum vardı arkadaş demişti sonra kilo verdim 173-60 oldum omzum falan aşırı daraldı. Kemikler az bende. Şimdi 178-70im omuz genişler İnşallah yapıyoruz bişeyler 😅 Fitness la yaparsan (kardiyo değil.) şunlar daralır mi falan diye düşünmene gerek olmaz yani Hocam. Hoşuna giden sonucu verir.

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    bu ara da 13 kilo verdim herhangi bir daralma yok hala maşallahı var bakalım bir 15 kilo kadar daha vericem o zaman tekrar yazıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: moosmoos

bu ara da 13 kilo verdim herhangi bir daralma yok hala maşallahı var bakalım bir 15 kilo kadar daha vericem o zaman tekrar yazıcam :D

Iyi Hocam iyi

• Daralsa bile kilolu halinden daha iyi durur bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakallarım yavaş uzuyor
    10 yıl önce açıldı
    b
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Omuzlar vücutta pek fazla yağ tutmaz.Morbid obez değilsen çok az daralır veya hiç daralmaz.
    128 cm omuzum vardı 90 küsür kiloyken 78 oldum şuan 126 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 7 Aralık 2017; 8:35:16 >
  • Yağdan verirsen sıkıntı olmaz. Hatta daha geniş görünür

• Yav yağlı 100 kilosun , hâla omuzlarım gidecek mi derdindesin

Gören de sanacak 5 yıldır bodybuilder , endişeleri var.

Omuzların da sandığın kadar iyi değil zaten şişirme kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

Yav yağlı 100 kilosun , hâla omuzlarım gidecek mi derdindesin

Gören de sanacak 5 yıldır bodybuilder , endişeleri var.

Omuzların da sandığın kadar iyi değil zaten şişirme kendini

Dostum neden bu kadar üstüme geldiğini anlıyamadım aylar geçmiş konu üstünden yeni gördüm yorumunu :D Ben yanlış ölçmüşüm 118 cm değil miş zaten, omuzlarımı arkadaşla birlikte ölçmüştüm daha sonrasın da fakat editlemek istemedim yaklaşık 129 cm çıkmıştı bu konuyu açtığım da yaklaşık 100 kilo 185 boyun da 17 yaşın da idim şuan 18 yaşındayım 82 kiloyum boyum 187 oldu ve yeni fitness'a başladım ideal kiloma gelir gelmez anlıyacağın. Serhat abiyle yani fitness hocam ile ölçtüm omuz genişliğimi yaklaşık 132 cm çıktı sordum hani böyle böyle kiloluyken daha dardı falan diye zayıflayınca genişliyor mu ne alaka dedim. Alakası yok tamamen boyun uzadığı ve gelişme çağının sonlarına geldiğin için biraz daha genişlemiş kilo ile alakası falan yok dedi. Yani kilo ile alakası yok omuzların tamamen sende bitiyor senin de neden bu kadar kötümser olduğunu anlıyamadım doğrusu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.